Virtuell omvisning
Filmer
Panorama
Hjem
Norsk English Deutsch

Julelunsj 2018
Vi serverer julemat fra 15. november og frem til 23. desember. 
Vanligvis ønsker vi meny og vinvalg senest 10 virkedager i forkant. Til selskap ber vi om at alle bestiller samme meny. Dersom noen har allergier eller av andre årsaker ikke spiser enkelte ting, vil vi gjerne vite det i forkant slik at vi kan tilpasse valgt meny til den enkelte det eventuelt måtte gjelde.
 

MENY 1
 
Sild
Røkt sildefilet og tomatsild
servert med hjemmebakt rugbrød 
og rødløkskompott
***
Varm juletallerken
Stekt juleribbe, medisterkake, 
Vossakorv og julepølse
servert med rødkål og julesaus
***
Riskrem
En tradisjonell juledessert
servert med bringebærsaus
 
Kr. 575,-
 

MENY 2

Avokado og reker
Sitrusmarinert avocado 
anrettet med reker i cocktail dressing 
og sprø vintersalat
***
Hellebarn
Dampet hellebarn 
med sitronsmørsaus 
fulgt av glaserte rotgrønnsaker 
og kokte mandelpoteter
***
Multer
Multekrem i krumkake 
garnert med friske multer 
og multecoulis
 
Kr. 595,-
 
 
MENY 3
 
Fiskedelikatesse
En anretning av fiskemousse 
og fisketartar med 
hjemmebakt knekkebrød 
og urtedressing
***
Finnbiff
Finnbiff i en rømmesaus med sopp 
servert med sautert rosenkål, 
kokte poteter og rørte tyttebær
***
Sorbet
Anretning av hjemmelaget sorbet 
garnert med friske bær og fruktcoulis
 
Kr. 495,-
 
 
MENY 4
 
Rakørret
Lefserulade fylt med rakørret
garnert med løkringer 
og seterrømme
***
Røkt Svinekam
Sukker glasert røkt svinekam
anrette på hjemmelaget surkål 
servert med sennepssaus
og ovnsbakte poteter
***
Eplekake
Frognerseterens berømte eplekake 
garnert med friske bær og fruktcoulis
 
Kr. 575,-

Frognerseteren

Holmenkollveien 200 | NO-0791 Oslo
Tlf: 22 92 40 40
E-post: booking@frognerseteren.no

Du er hjertelig velkommen!
Facebook  Følg oss på Facebook

Åpningstider

Kafe Seterstua:
Man - lør 11:00 - 22:00
Søn 11:00 - 21:00
Restaurant Finstua:
Man - fre 12:00 - 22:00
Lør 13:00 - 22:00
Søn 13:00 - 21:00

Nyhetsbrev


Digitroll Publiseringsløsning