Virtuell omvisning
Filmer
Panorama
Hjem
Norsk English Deutsch

Julemeny Frognerseteren
Kjøkkensjefen har satt sammen en julemeny med de mest tradisjonelle juleretter.
Disse retter kan også bestilles enkeltvis som à la carte.
 
 
RAKØRRET
Anretning av vellagret rakørret fra Røn Gård i Valdres
og lefserulade med rakørret fulgt av seterrømme, rødbeter og rødløk
 
Salt fermented fillet of rainbow trout from Valdres
and lefseroulade with trout served with sour cream and red onions
 
***

LUTEFISK 

(Servert 1 gang) 
Anrettet tradisjonelt med grønn ertepuré,
og petit pois puré, baconfett, sennepssaus og mandelpoteter
 
Dried cod prepared with a lye solution and steamed,
accompanied by green pea stew, petit pois puree,
bacon fat and mustard sauce
 
***

PINNEKJØTT FRA VOSS               

(Servert 1 gang)
Saltet og røkt pinnekjøtt fra Voss
servert med kålrotmos, smørmontert sjy og mandelpoteter
 
Air dried and lightly smoked lamb, steamed on wood
served with mashed turnips and potatoes
 
***
 

MULTER

Tradisjonell multekrem servert i krumkakekurv 
garnert med friske multer
 
Creamy cloudberries served in a biscuit basket 
garnished with fresh cloudberries
 
 
AKEVITTMENY
 
Rakkørret:
Oplandkse rakefisk akevitt (3cl)
***
Lutefisk:
Norsk Lutefisk akevitt (3cl)
***
Pinnekjøtt:
Lysholm Linie Juleakevitt (3cl)
***
Multekrem:
Maquavit og Aquavitlikør (2cl)
 
 
3- retter med akevitt 985,-; uten akevitt 755,-
4- retter med akevitt 1.175,-; uten akevitt 855,-
 

Frognerseteren

Holmenkollveien 200 | NO-0791 Oslo
Tlf: 22 92 40 40
E-post: booking@frognerseteren.no

Du er hjertelig velkommen!
Facebook  Følg oss på Facebook

Åpningstider

Kafe Seterstua:
Man - lør 11:00 - 22:00
Søn 11:00 - 21:00
Restaurant Finstua:
Man - fre 12:00 - 22:00
Lør 13:00 - 22:00
Søn 13:00 - 21:00

Nyhetsbrev


Digitroll Publiseringsløsning