Virtuell omvisning
Filmer
Panorama
Hjem
Norsk English Deutsch

Selskapsmenyen er priset med utgangspunkt i hovedrett. De andre rettene er valgfrie. Gjelder fra 15.09.2018 til 15.03.2019. Vanligvis ønsker vi meny og vinvalg senest 10 virkedager i forkant. Til selskap ber vi om at alle bestiller en felles meny. Dersom noen har allergier eller av andre årsaker ikke spiser enkelte ting vil vi gjerne vite det i forkant slik at vi kan tilpasse valgt meny til den enkelte det eventuelt måtte gjelde.
 
 
Kalde forretter
 
Dillgravet Laks
Tradisjonell dillgravet laks 
fulgt av stuede poteter og
sennepssaus tilsmakt akevitt
 
Kongekrabbe
Salat av kongekrabbe, feltsalat 
og sikori med sitrusolje 
garnert med lettrøket 
legg av kongekrabbe og Melbatoast
 
Steinbit
Tartar av steinbit med sitronmelisse og koriander
anrettet med marinert sjøgress,
hjemmebakt knekkebrød
 og dressing av blæretang
 
Lam
Urtegravet lammefilet 
anrettet med kikkerter pure og 
salat av cherry tomater 
garnert med sprøstekt lefse
 
Avocado
Mille feuille av avocadosalat 
og rosa grapefrukt
 med urtetoast
 servert med yoghurtdressing 
tilsmakt peppermynte 
 
 

Varme Mellomretter


Kamskjell
Pannestekt kamskjell 
på linseragu 
anrettet i sitt eget skjell
 med urteskum
 
Sjøkreps
Stekt sjøkrepshale på spyd 
servert med søtpotetfondant 
og karrisaus
 
Risottokrokett
Frityrstekt krokett av risotto 
tilsatt soltørkede tomater 
servert med romescosaus 
og fritert spinat
 

Suppe
 
Kyllingsuppe
Kremsuppe av kylling
garnert med sprøstekt skinn
ifølge med en liten kylling omelett  
 
 
 
  

Hovedretter - Fisk
 
Laks
Stekt laksefilet
og dampede skjell
anrettet med bakt fennikel 
og persille-potetpure
servert med Noilly Pratsaus
4-RETTER 685,- / 5-RETTER 735,-
 
Uer
Skinnstekt uerfilet 
anrettet med paprikalasagne,
villris og skalldyrsaus 
4-RETTER 675,- / 5-RETTER 725,-
 
Hellebarn
Posjert filet av hellebarn dekket med pistasj 
anrettet med sautert romanesco og blomkål 
servert med gressløksmørsaus
 og mandelpotetpure
4-RETTER 705,- / 5-RETTER 755,-
 
 
 
 
 

Hovedretter - Kjøtt og Vilt

  
Reinsdyr
Hel- og rosastekt reinsdyrflatbiff
anrettet med sautert sopp,
tyttebærkokt pære og 
tradisjonell fløtesaus
4-RETTER 735,- / 5-RETTER 785,-
 
Hjort
Pepper panert biff av hjortefilet
servert med pastinakktimbal, 
pannestekte mandelpoteter
 og cognacsaus
4-RETTER 705,- / 5-RETTER 755,-
 
Okseindrefilet
Mignon av okseindrefilet anrettet 
med smørdampet bouquet av skorsonerrot
servert med Anna poteter 
og kjøttglace
4-RETTER 685,- / 5-RETTER 735,-
 
Svinindrefilet
Helstekt indrefilet av svin 
anrettet med kremet rosenkål- og baconragu 
servert med stekt maispolenta og øl glacé
4-RETTER 665,- / 5-RETTER 715,-
 
And
Te marinert og rosastekt andebryst 
anrettet med smørdampet bok choy og nashi pære 
servert med en kahluasaus
4-RETTER 685,- / 5-RETTER 735,-
 
Til alle våre hovedretter serveres dagens poteter 
 
 
 
 
Ost
 
Osteanretning
En anretning av:
St. Agur, fransk brie og chevre fra Haukeli
ifølge med kumquatmarmelade og stangselleri
Ostebeignets
Beignet av Appenzellerost
servert med krydret plommechutney
 
 

Desserter
 
Crème brûlée
Klassisk vanilje crème brûlée
anrettet med frisk rørte skogsbær 
og hippenbiskuit
 
Sjokolade og Kastanjer
Sarah Bernhardkrem tilsmakt rom 
servert i en biskuitring garnert med 
honning karamelliserte kastanjer
og små marengstopper
 
Mandel Panna Cotta
Panna cotta av mandler tilsmakt Amaretto
garnert med salt ristede nøtter og ripsgelée 
servert med salt toffeesaus
 
Blåbærisparfait
Isparfait av blåbær 
garnert med hvit sjokolade og tørkede blåbær
servert med sitronsabayonne og marinerte blåbær
 
Eplekake
Frognerseterens berømte eplekake med krem
servert med friske bær og fruktcoulis
 
 
 

Frognerseteren

Holmenkollveien 200 | NO-0791 Oslo
Tlf: 22 92 40 40
E-post: booking@frognerseteren.no

Du er hjertelig velkommen!
Facebook  Følg oss på Facebook

Åpningstider

Kafe Seterstua:
Man - lør 11:00 - 22:00
Søn 11:00 - 21:00
Restaurant Finstua:
Man - fre 12:00 - 22:00
Lør 13:00 - 22:00
Søn 13:00 - 21:00

Nyhetsbrev


Digitroll Publiseringsløsning