Virtuell omvisning
Filmer
Panorama
Hjem
Norsk English Deutsch

Frognerseterens Festbord
Frognerseteren er som et levende museum, med lange og rike tradisjoner.
Frognerseterens festbord viser frem noe av kjøkkenets ivaretatte mattradisjoner. Det bugner av kalde og varme retter og et delikat utvalg fra vårt eget konditori.

Kalde fiskeretter
Varmrøkt pepperlaks
Røkt fjordlaks 
Sukkersaltet ørretloin
Skalldyranretning med:
Skallereker, kreps, 
kongekrabbe og dampede blåskjell
Chili og ingefærmarinerte scampi
Røkte kamskjell
Fiskeanretning med kokt ørret
Ishavskaviar

Kalde kjøttretter
Roastbiff
Einebærgravet hjortefilet
Røkt og sukkersaltet andebryst
Viltmousse og viltterrin
Spekematanretning med:
reinsdyrmorr, spekepølse og fenalår
St. Kristina skinke
Speket reinsdyr

Varm mat
Smørstekt filet av fjellørret
Helstekt reinsdyrplomme i fløtesaus
Grønnsaksgarnityr
Kokte poteter

Ost
Velvalgte oster

Desserter
Frisk fruktsalat
Crème brûlée
Multemousse
Ostekremkake med pasjonsfrukt
Sjokolademoussekake 
Tilslørte seterpiker med skogsbær
Kransekake
Småkaker
Hjemmelaget iskrem 

Tilbehør
Hjemmebakt brød.
Flatbrød, lefse og kjeks
Diverse garnityr og dressinger

Frognerseterens festbord kr. 885,- pr. person
(min. 35 personer)

Utvidet koldtbord
Østers
Nykokt hummer
Skalldyrsuppe
Rosastekt rypebryst

Utvidet festbord 1.085,- pr. person
(min. 35 personer)
 
 

Frognerseteren

Holmenkollveien 200 | NO-0791 Oslo
Tlf: 22 92 40 40
E-post: booking@frognerseteren.no

Du er hjertelig velkommen!
Facebook  Følg oss på Facebook

Åpningstider

Kafe Seterstua:
Man - lør 11:00 - 22:00
Søn 11:00 - 21:00
Restaurant Finstua:
Man - fre 12:00 - 22:00
Lør 13:00 - 22:00
Søn 13:00 - 21:00

Nyhetsbrev


Digitroll Publiseringsløsning