Virtuell omvisning
Filmer
Panorama
Hjem
Norsk English Deutsch

Julemeny selskap 2018
Vi serverer julemat fra 15. november og frem til 23. desember.
Julemenyen er priset med utgangspunkt i hovedrett. De andre rettene er valgfrie. Vanligvis ønsker vi meny og vinvalg senest 10 virkedager i forkant. Til selskap ber vi om at alle bestiller samme meny. Dersom noen har allergier eller av andre årsaker ikke spiser enkelte ting vil vi gjerne vite det i forkant slik at vi kan tilpasse valgt meny til den enkelte det eventuelt måtte gjelde.
 
 

Forretter

 
Rakørret fra Valdres
Vellagret rakfisk fra Røn Gård i Valdres
servert på tradisjonelt vis med rømme, 
hakket rødløk, rødbeter og lefse
 
Ørret
Tartar av ørret tilsmakt urter
garnert med ørretrogn
anrettet med hjemmebakt knekkebrød
og rømmedressing med gressløk 
 
Sild
Røkt sildefilet på rugbrød
anrettet med rødløkskompott, 
kokt egg og selleri- eplesalat 
servert med røkt tomatdressing tilsmakt chili
 
Julecharcuterie
En anretning bestående av:
Ribberull, lammerull og reinsdyrrull
servert med rødkålsalat
og tranebærsaus 
 
 

Varme Mellomretter

 
Reinsdyr
Butterdeigspostei fylt med 
røkt og sautert reinsdyrhjerte 
i rømmesaus med sopp 
garnert med tyttebærsirup

Hummersuppe
Kremet hummersuppe tilsmakt cognac
garnert med hummerkjøtt og pisket krem
servert med ingefærbutterdeigsstang
 
 

Hovedretter

 

Fisk

 
Lysing
Skinnstekt filet av lysning
anrettet med rødbetepure, sautert spinat 
og rødvinssaus med karve
3-RETTER 635,- / 4-RETTER 685,-
 
Lutefisk 
Lutefisk servert tradisjonelt med ertestuing,
 baconfett og varm sennepsaus
(maks. 50 personer)
Serveres 1 gang
3-RETTER 675,- / 4-RETTER 725,-
 
Til alle våre hovedretter serveres dagens poteter!
 
 

Kjøtt og Vilt

 
Juletallerken
Klassisk julerett med stekt ribbe, 
julepølse, medisterkake og vossakorv
servert med hjemmelaget rødkål, epler og svisker
3-RETTER 635,- / 4-RETTER 685,-
 
Pinnekjøtt fra Voss
Saltet og røkt pinnekjøtt 
anrettet med kålrotmos og sø
Serveres 1 gang
3-RETTER 685,- / 4-RETTER 735,-
 
Hjort
Pepper panert biff av hjortefilet
servert med pastinakktimbal, 
pannestekte mandelpoteter
og cognacsaus
3-RETTER 655,- / 4-RETTER 705,-
 
Ungfe
Helstekt ytrefilet av ungfe med fettlokk
anrettet med kremet skorsonnerot og
 ovnsbakte rotgrønnsaker 
servert med Madeirasaus
3-RETTER 635,- / 4-RETTER 685,-

Til alle våre hovedretter serveres dagens poteter!
 
 

Ost

 
Ost
Osteanretning med camembert, blå ost og chèvre servert med ingefærkokt pære,
reven stangselleri og valnøttbrød
 
 

Desserter

 
Melkesjokolade
Tartelett av melkesjokolade og valnøtter
anrettet med ganache av hvit sjokolade 
 
Kryddermousse
Mousse tilsmakt julekrydder 
som kardemomme, 
stjerneanis og kanel 
anrettet med rom innlagte dadler og fikener 
servert med sablé Breton
 
Kanel-is og Mandarin
Hjemmelaget kaneliskrem 
og rødvinsmarinerte mandarin 
servert med florentin biskuit
 
Multer
Multemousse og friske multer
med Drambuie servert med krumkakerull 


Frognerseteren

Holmenkollveien 200 | NO-0791 Oslo
Tlf: 22 92 40 40
E-post: booking@frognerseteren.no

Du er hjertelig velkommen!
Facebook  Følg oss på Facebook

Åpningstider

Kafe Seterstua:
Man - lør 11:00 - 22:00
Søn 11:00 - 21:00
Restaurant Finstua:
Man - fre 12:00 - 22:00
Lør 13:00 - 22:00
Søn 13:00 - 21:00

Nyhetsbrev


Digitroll Publiseringsløsning