SMØRBRØDBUFFET

Kl. 11:00 - 13:30

 Reker på loff, Skagensalat og ishavskaviar, Røket laks og eggerøre, Gravet laks med sennepssaus, Tartar og rå eggeplomme,

Roastbiff med rødløk, Varm hjortekarbonade med stekt løk

 Wienerpølse til barn

 17. Mai-marsipankake, Jordbær med fløte, Hjemmelaget vaniljeiskrem

Pris Kr. 575,- per person

Kr. 295,- for barn under 12 år

17. MAI - BUFFET

2 borsetninger: kl. 14:30 og 17:30

 Frognerseteren er som et levende museum med lange og rike tradisjoner. Frognerseterens 17. Mai-buffet viser frem noe av kjøkkenets ivaretatte mattradisjoner. Det bugner av kalde og varme retter samt et delikat utvalg fra vårt eget konditori. 

Kalde Fiskeretter

Assortert sild, Skalldyranretning med kreps, sjøkreps, krabbeklør og reker, Hvitvinsdampede blåskjell

Dillgravet laks, Varmrøkt pepperlaks, Kveite sashimi, Anretning av fiskemousse og terrine

Egg med ishavskaviar, Sitronkokt laksefilet 

Kalde Kjøttretter

Frognerseterens egen reinsdyrskinke, Urtemarinert rådyrfilet, Roastbiff

Urtefarsert kyllingbryst, Spekematanretning, Røkt andebryst 

Varm Mat

Kokt laks, Helstekt reinsdyr flatbiff, Wienerpølse, Barbecue stekte kylling klubber

Annet Tilbehør

Grønnsaksgarnityr, Kokte poteter , Stekte poteter, Salat med vårgrønnsaker, Agurksalat 

Assortert hjemmebakt brød og loff, Flatbrød og kjeks, Diverse garnityr og dressinger.

Ost

Assortert osteanretning 

Desserter

17. Mai-kake med marsipanlokk, Friske jordbær, Suksess terte, Kvæfjordkake, Mørk sjokolademousse

Vafler med rørte jordbær, Hjemmelaget vaniljeiskrem, Kransekake 

Pris Kr. 915,-

Barn fra 3 til 12 år Kr. 495,-

Barn under 3 år Kr. 95,-

 

For bestilling: Tlf. 22 92 40 40 el. booking@frognerseteren.no