Virtuell omvisning
Filmer
Panorama
Hjem
Norsk English Deutsch

Julelunsj 2021
Vi serverer julemat fra 17. november og frem til 23. desember. 
Vanligvis ønsker vi meny og eventuelt vinvalg senest 10 virkedager i forkant. Til selskap ber vi om at alle bestiller samme meny. Dersom noen har allergier eller av andre årsaker ikke spiser enkelte ting, vil vi gjerne vite det i forkant slik at vi kan tilpasse valgt meny til den enkelte det eventuelt måtte gjelde.
Menyen kan mikses og det er hovedretten som avgjør prisen. 
 

MENY 1

Rakørret

Lefserulade fylt med rakørret  garnert med løkringer  og seterrømme

***

Varm juletallerken

Stekt juleribbe, medisterkake,  Vossakorv og julepølse  servert med rødkål og julesaus

***

Riskrem

En tradisjonell juledessert  servert med bringebærsaus

Kr. 655,-

 
 
MENY 2

Toast Skagen

Grillet toast med Skagen røre  garnert med ishavskaviar  og spiresalat

***

Hellebarn

Dampet hellebarn  med sitronsmørsaus  fulgt av glaserte rotgrønnsaker  og kokte mandelpoteter

***

Multer

Multekrem i krumkake  garnert med friske multer  og multecoulis

Kr. 665,-

 
 
MENY 3

Rollmops

Sildefilet rullet med sylteagurk og gulrot  servert med hjemmebakt rugbrød  og rødløkskompott

***

Finnbiff

Finnbiff i en rømmesaus med sopp  servert med sautert rosenkål, kokte poteter og rørte tyttebær

***

Sorbet

Anretning av hjemmelaget sorbet  garnert med friske bær og fruktcoulis

Kr. 625,-  
 
 

Frognerseteren

Holmenkollveien 200 | NO-0791 Oslo
Tlf: 22 92 40 40
E-post: booking@frognerseteren.no

Du er hjertelig velkommen!
Facebook  Følg oss på Facebook

Åpningstider

Kafe Seterstua:
Man - lør 11:00 - 22:00
Søn 11:00 - 21:00
Restaurant Finstua:
Man - fre 12:00 - 22:00
Lør 13:00 - 22:00
Søn 13:00 - 21:00

Nyhetsbrev


Digitroll Publiseringsløsning