Vi serverer julemat fra 15. november og frem til 23. desember.
Vanligvis ønsker vi meny og vinvalg senest 10 virkedager i forkant. Til selskap ber vi om at alle bestiller samme meny. Dersom noen har allergier eller av andre årsaker ikke spiser enkelte ting, vil vi gjerne vite det i forkant slik at vi kan tilpasse valgt meny til den enkelte det eventuelt måtte gjelde.
Menyen kan mikses og det er hovedretten som avgjør prisen.
MENY 1
Rollmops
Sildefilet rullet med sylteagurk og gulrot
servert med hjemmebakt rugbrød
og rødløkskompott
***
Varm juletallerken
Stekt juleribbe, medisterkake,
Vossakorv og julepølse
servert med rødkål og julesaus
***
Riskrem
En tradisjonell juledessert
servert med bringebærsaus
Kr. 595,-
MENY 2
Toast Skagen
Grillet toast med Skagen røre
garnert med ishavskaviar og
og spiresalat
***
Hellebarn
Dampet hellebarn
med sitronsmørsaus
fulgt av glaserte rotgrønnsaker
og kokte mandelpoteter
***
Bakt Eple
Bakt eple fylt med tørkede frukter
tilsmakt rom og honning
anrettet med saltristete nøtter
og hjemmelaget rom- og rosinriskrem
Kr. 605,-
MENY 3
Fiskedelikatesse
En anretning av fiskemousse
og fisketartar med
hjemmebakt knekkebrød
og urtedressing
***
Finnbiff
Finnbiff i en rømmesaus med sopp
servert med sautert rosenkål,
kokte poteter og rørte tyttebær
***
Sorbet
Anretning av hjemmelaget sorbet
garnert med friske bær og fruktcoulis
Kr. 555,-
MENY 4
Rakørret
Lefserulade fylt med rakørret
garnert med løkringer
og seterrømme
***
Porchetta
Porchetta fylt med urter
anrettet på hjemmelaget surkål,
svisker og kokte mandelpoteter
servert med sennepssaus
***
Multer
Multekrem i krumkake
garnert med friske multer
og multecoulis
Kr. 575,-