Virtuell omvisning
Filmer
Panorama
Hjem
Norsk English Deutsch

Selskapsmeny Vår Sommer 2021

PDF Selskapsmeny Vår/Sommer 2021 med allergener: /uploads/Meny_selskap_vår_sommer_2021.pdf
 
 

Tilbakemelding på meny og vinvalg ønskes senest 10 virkedager før ankomst.

 
Menyen settes opp etter eget ønske.
Det er hovedretten som avgjør prisen.  
 

Kalde Forretter 

Dillgravet Laks
Tradisjonell dillgravet laks
 
Breiflabb
Carpaccio av breiflabb garnert med ishavskaviar
anrettet med rosa linsesalat og sitron olje 
 
Skjell
Salat av blåskjell, sandskjell og hjerteskjell
 
Okse brisket
Saltet og røkt okse brisket anrettet på rugbrød med coleslaw salat og spirer 
servert med senneps-relish
 
Grønnsakssymfoni
Avocado-, tomat- og blomkålmousse garnert med saltristede gresskarkjerner
on mung-bønnesalat med soltørket tomat
 

Varme mellomretter  

 
Laks
Grillet medaljong av lakseloin,
anrettet med agurksalat og Sandefjordsmør
 
Kamskjell
Grillet kamskjell anrettet på hjemmelaget pasta med blæretang
servert med en pesto av sjøgress og pinjekjerner
 
Bouchée Provencale
Butterdeigskiste fylt med bakt auberginepurre dekket med tian av squash og tomat
servert med romescosaus
 

Suppe 

 
Gulrotsuppe
Puresuppe av gulrot tilsmakt ingefær og appelsin
servert med tørket brystkjøtt fra and
 

Hovedretter 



FISK 

Ørret
Ovnsbakt filet av ørret dekket med trøffelmousse
anrettet på fersk petit pois purre
med sauterte kantareller, servert med rødvinssaus
 
4-RETTER 735,- / 5-RETTER 785,-
 
Hellebarn
Grillet skive av hellebarn anrettet med asparges- og artiskokkragu
servert med oliven tapenade
 
4-RETTER 745,- / 5-RETTER 795,-
 
Uer
Dampet uerfilet servert i en bouillabaise  garnert med ovnsbakt fersk hvitløk
og små grønnsaker, servert med hvitløkstoast
 
4-RETTER 755,- / 5-RETTER 805,-
 

KJØTT & VILT 

 
Reinsdyr
Reinsdyrfilet viklet med soppduxelles i nettfett anrettet med glaserte rotgrønnsaker
servert med ovnsbakt fiken, pannestekte mandelpoteter og viltglace
 
4-RETTER 795,- / 5-RETTER 845,-
 
Hjort
Pannestekt hjortekotelett anrettet med grillet portobello sopp
og bouquet av grønne bønner med spekk
servert med Duchesse poteter og kremet rosa peppersaus
 
4-RETTER 755,- / 5-RETTER 805,-
 
Ungfe
Grillet ytrefilet av ungfe med fettlokk anrettet med barbeque saus,
ovnsbakte rotgrønnsaker og klase av cherry tomat fulgt av stuede poteter og  sennepssaus
 4-RETTER 735,- / 5-RETTER 785,-
 
Kylling

Trøffelspekket og helstekt vårkylling servert på blomkålpure og tørkede cherry tomater

fulgt av artiskokkbunn fylt med risotto og sherrysaus

4-RETTER 725,- / 5-RETTER 775,- 

OST

Osteanretning
Osteanretning bestående av:Roquefort, brie og gruyere 
servert med kokt pære og kumquat og biskuit med tørkede frukter

 

Ramequin
Varm ostetarteletteservert med reddiksalat og sellerikrem
 

DESSERT 

Rabarbra og Jordbær
Tartelette fylt med jordbærcremeuxog vaniljekokt rabarbra
servert med lime curd og hjemmelaget jordbæriskrem

 

Sjokolade
Ganache av mørk sjokoladepå en gelé av extra virgin olivenolje
garnert med ristet rosmarinbrød og maldonsalt

 

Mille-Feuille  
Mille-feuille av karamellisert butterdeig,vaniljemousse og friske bringebær
garnert med en hvit sjokoladerullfylt med bringebærkrem s
ervert med sitronbasilikum-sorbet

 

Eplekake
Frognerseterens berømte eplekake med krem
servert med friske bær og fruktcoulis

Frognerseteren

Holmenkollveien 200 | NO-0791 Oslo
Tlf: 22 92 40 40
E-post: booking@frognerseteren.no

Du er hjertelig velkommen!
Facebook  Følg oss på Facebook

Åpningstider

Kafe Seterstua:
Man - lør 11:00 - 22:00
Søn 11:00 - 21:00
Restaurant Finstua:
Man - fre 12:00 - 22:00
Lør 13:00 - 22:00
Søn 13:00 - 21:00

Nyhetsbrev


Digitroll Publiseringsløsning