Virtuell omvisning
Filmer
Panorama
Hjem
Norsk English Deutsch

test

Forretter – Starters

 

 

 

Dillgravet Laks 235,-

Husets egen gravet laks servert på tradisjonelt vis med sennepssaus og Islandsk rugbrød

- “Gravet” salmon served the traditional way with mustard sauce and Islandic rye bread

 

Gravet rådyr 205,-

Tynne skiver av akevittgravet rådyr servert med kastanjekrem, salat og multe vinaigrette  

- Slices of marinated deer served with chestnut cream, salad and cloudberry vinagrette

 

Rakørret  265,-

Anretning av vellagret rakørret fra Røn Gård i Valdres og lefserulade med rakørret servert med seterrømme, rødbeter og rødløk

- Salt fermented fillet of rainbow trout from Valdres  and lefseroulade with trout served with sour cream, beetroots and red onion

 

Rødbettartar 185,-

Tartar av røkte og saltbakte rødbeter servert med geitostkrem, fritert rugbrød og brønnkarsemajones

- Tartar of smoked beetroot served goat cheese cream with crisp rye bread and watercress mayonnaise

 

Kamskjell 295,-

Smørstekte kamskjell servert med sautert spinat, eple-purreløk salat og blåskjell-Harissa saus

- Panfried scallops served with spinach, apple and leek salad and mussel-Harissa sauce

 

Jordskokksuppe 205,-

Kremet jordskokksuppe garnert med speket tiur og syltet kantarell

- Creamy soup of Jerusalem artichoke served with salted and dried wood grouse and pickled chantarelles

 
 
 
 Hovedretter – Main Courses
 
 

Fisk – Main Dish Fish

 

 

 

Kveite  425,-

Smørstekt villkveite servert med grønnsaksragu, gulløyepotet og smørsaus med ørretkaviar

- Pan-fried slice of halibut served with a ragu of vegetables, “Gulløye”potatoes and butter sauce with trout caviar

 

Torsk 415,-

Pannestekt torsk servert med gulrot pure, bakte persillerøtter, potetterte og rødvinssaus

- Pan fried filet of cod served with carrot puree, roasted parsley root, Pommes Anna and Red wine sauce

 

Lutefisk servert 1 gang  485,- servert 2 ganger 575,-

Anrettet tradisjonelt med grønn ertestuing,  bacon, sennepssaus og mandelpoteter

 - Dried cod prepared with a lye solution and steamed,accompanied by green pea stew, bacon and mustard sauce
 
  Rakørret  455,-
 Anretning av vellagret rakørret fra Røn Gård i Valdres og lefserulade med rakørret servert med seterrømme, rødbeter, rødløk og mandelpoteter

Salt fermented fillet of rainbow trout from Valdres  and lefseroulade with trout served with sour cream, beetroots, potatoes and red onion

 

Kjøtt – Main Dish Meat

 

 

And  4 25,-

Rosastekt andebryst servert med gresskarkrem, grønnsaksragu, potetterte og andeglace med tranebær  

- Pink roasted breast of duck served with pumpkin puree, vegetables ragu, Pommes Anna and a cranberry-sauce
 
 
 Reinsdyr 495,-
Ytrefilet av reinsdyr servert med skogsoppragu med røkt reinsdyrhjerte, tyttebærkokt pære, rosenkål, smørstekte poteter og portvinsaus 
 

- Filet of reindeer served with a ragu of mushrooms and smoked reindeer heart, pear cooked with lingonberries, brussel sprouts, celeriac puré and portwine sauce

 

 
 

Pinnekjøtt fra Voss   Servert 2 ganger   505,- Servert 2 ganger   595,-

Vi blander og damper saltet og røkt pinnekjøtt fra Voss servert med kålrotmos, sø og mandelpoteter

- Air dried and lightly smoked lamb, steamed on wood  served with mashed turnips and potatoes 


 

 

Juletallerken   415,-

Klassisk juletallerken med ribbe, medisterkake og medisterpølse anrettet på hjemmelaget rødkål, kokte mandelpoteter, svisker, og krydderkokte epler

- Traditional Christmas platter with pork rib, sausage and meat patty served on homemade red cabbage, boiled almond potatoes, prunes and glazed apples 


 

 

Kikerter   365,-

Sprøstekte kikerterbiff servert med mandelpotet pure og grønnsaks & linsegryte

  - Crispy falafel served with potato puree and vegetables stew


 

Desserter - Desserts

 
 
 Ost  205,-

Osteanretning med norske håndtverksoster servert med kokt pære, kumquat marmelade og frukt bisquit

- Cheese plate with Norwegian cheese served with cooked pear,

 kumquat marmalade and fruit cookie

 

Sitrus   195,-

Appelsin & grapefruktsalat servert med vanilje-kanel mousse og hasselnøtt sablé

- Citrus salad served with vanilla-cinnamon mousse and hazelnut sablé

 

Multer 225,-

Multeanretning bestående av multekrem, sorbet og friske multer  servert med krumkake og multecoulis

- Delicacies of cloudberries such as: creamed-, sorbet- and fresh cloudberries accompanied by krumkake og cloudberry coulis


 
Julekule   245,-

Is parfait glasert med hvit sjokolade servert med riskrem og syltede plommer

- Christmas ball made of iced white chocolate parfait, garnished with rice cream and glazed plums

 
 
Eplekake  165 ,-

Frognerseterens berømte eplekake servert med friske bær, fruktcoulis og krem

- The famous apple cake from Frognerseteren  garnished with fresh berries, fruit coulis and whipped cream 


 
 

 

Frognerseteren

Holmenkollveien 200 | NO-0791 Oslo
Tlf: 22 92 40 40
E-post: booking@frognerseteren.no

Du er hjertelig velkommen!
Facebook  Følg oss på Facebook

Åpningstider

Kafe Seterstua:
Man - lør 11:00 - 22:00
Søn 11:00 - 21:00
Restaurant Finstua:
Man - fre 12:00 - 22:00
Lør 13:00 - 22:00
Søn 13:00 - 21:00

Nyhetsbrev


Digitroll Publiseringsløsning