Frognerseteren er som et levende museum med lange og rike tradisjoner.
Frognerseterens 17. mai-buffet viser frem noe av kjøkkenets ivaretatte mattradisjoner. Det bugner av kalde og varme retter samt et delikat utvalg fra vårt eget konditori.
1. bordsetting kl. 14:30 - 17:00
2. bordsetting kl. 17:30 - 20:00
Kalde Fiskeretter
Assortert sild
Skalldyranretning med ferskvannskreps,
sjøkreps og skallreker
Hvitvinsdampede blåskjell og hjerteskjell
Dillgravet laks
Kveite sashimi
Gravet makrell
Anretning av fiskemousse og terrine
Egg med ishavskaviar
Sitronkokt laksefilet
Kalde Kjøttretter
Frognerseterens egen reinsdyrskinke
Urtemarinert rådyrfilet
Roastbiff
Urtefarsertr kyllingbryst
Spekematanretning
Hjemmelaget kalvepastrami
Varm Mat
Kokt laks
Helstekt reinsdyrlår
Wienerpølse
Barbecue stekte kylling klubber
Grønnsaksgarnityr
Kokte poteter
Stekte poteter
Agurksalat
Ost
Assortert osteanretning
Desserter
17. Mai-kake med marsipanlokk
Friske jordbær
Rullekake med sitronkrem
Kvæfjordkake
Mørk sjokolademousse
Vafler med rørte jordbær
Hjemmelaget vaniljeiskrem
Kransekake
Tilbehør
Assortert hjemmebakt brød og loff.
Flatbrød og kjeks.
Diverse garnityr og dressinger.
Frognerseterens 17. Mai-buffet
Pris Kr. 825,-
Barn fra 3 til 12 år Kr. 495,-
Barn under 3 år Kr. 95,-
For bestilling: Tlf. 22 92 40 40 el. booking@frognerseteren.no