Tilbakemelding på meny og vinvalg ønskes senest 10 virkedager før ankomst.
Menyen settes opp etter eget ønske og det er hovedretten som avgjør prisen
Kalde Forretter
Gravet Laks
Akevitt og dill gravet laks
Sennepsaus - rødløk - rugbrød
Speket vågehval
grønnpepper- tindvedkrem - hjemmelaget knekkebrød - karsesalat
Kveite, estragon og tang
syltet kålrot - tangmajones - jordskokkchips
Okse Carpaccio
røkt urtemajones - Holtefjell XO - ristede gresskarkjerner - sur agurk
Tartar av røkt rødbet, brønnkarsemajones, chevre og fritert rugbrød
Varme Mellomretter
Røkt ishavsrøye
fennikelsalat - blomkål purè – brunet smør med urter
knutekål - kantareller – beurre blanc
Skogsopptoast
kremet skogsopp på ristet brød - gravet eggeplomme – fenalår
Suppe
Kremet sellerisuppe
røkt reinsdyrhjerte – eple- kjørvel
Hovedretter
Fisk
ratatouille – persillerotkrem - skalldyrsaus
3 – RETTER 825,- / 4-RETTER 875,- / 5-RETTER 935,-
Laks
potetkrem – smørsaus - spinat - erter
3 – RETTER 805,- / 4-RETTER 855,- / 5-RETTER 915,-
Lysing
gulrotpuré -helbakt gulrot - grilled løk - kremet blåskjellsaus
3 – RETTER 795,- / 4-RETTER 845,- / 5-RETTER 905,-
Kjøtt og Vilt
Rosastekt reinsdyrflatbiff
rosenkål & bacon - russiske erter - kremet viltsaus
3 – RETTER 845,- / 4-RETTER 895,- / 5-RETTER 955,-
Hjortefilet servert med potet-selleri puré
syltet løk - tyttebær og kantarellsaus
3 – RETTER 825,- / 4-RETTER 875,- / 5-RETTER 935,-
Okse
helstekt indrefilet - rotgrønnsaker - grønnkål
potetpuré – beaujolais saus
3 – RETTER 825,- / 4-RETTER 875,- / 5-RETTER 935,-
And
rosastekt andebryst – gresskarkrem
grønnsaksragu - andeglace med tranebær
3 – RETTER 815,- / 4-RETTER 865,- / 5-RETTER 925,-
Ost
Osteanretning bestående av norske håndverksoster
servert med kumquat marmelade og kjeks
Kraftkar
blåmuggost fra Tingvollost – sviskekompott - honning – kjeks
Desserter
solbær sorbet – karamellisert hvit sjokolade
Blåbær parfait
friske blåbær -ferskostkrem - musli
karamellsaus – hasselnøttcrumble- krem
Eplekake
Frognerseterens berømte eplekake med krem
servert med friske bær og coulis