Virtuell omvisning
Filmer
Panorama
Hjem
Norsk English Deutsch

Tilbakemelding på meny og vinvalg ønskes senest 10 virkedager før ankomst.
Menyen settes opp etter eget ønske og det er hovedretten som avgjør prisen 
 

Kalde Forretter

 

Gravet Laks

Akevitt og dill gravet laks

Sennepsaus - rødløk - rugbrød

 

Speket vågehval

grønnpepper- tindvedkrem - hjemmelaget knekkebrød - karsesalat

 

Kveite, estragon og tang

syltet kålrot - tangmajones - jordskokkchips

 

Okse Carpaccio

røkt urtemajones - Holtefjell XO - ristede gresskarkjerner - sur agurk

 

 
Rødbetetartar

Tartar av røkt rødbet, brønnkarsemajones, chevre  og fritert rugbrød

  

 

Varme Mellomretter

 

Røkt ishavsrøye

fennikelsalat - blomkål purè – brunet smør med urter

 

Kamskjell

knutekål - kantareller – beurre blanc


 
Skogsopptoast

kremet skogsopp på ristet brød -  gravet eggeplomme – fenalår


 

Suppe

 

Kremet sellerisuppe

røkt reinsdyrhjerte – eple- kjørvel  

 

 

Hovedretter

 

Fisk

 

 
Breiflabb

ratatouille – persillerotkrem - skalldyrsaus

3 – RETTER  825,- / 4-RETTER 875,- / 5-RETTER 935,-

 

Laks  

potetkrem – smørsaus - spinat - erter

3 – RETTER 805,- / 4-RETTER 855,- / 5-RETTER 915,-

 

Lysing

gulrotpuré -helbakt gulrot - grilled løk -  kremet blåskjellsaus

3 – RETTER 795,- / 4-RETTER 845,- / 5-RETTER 905,-

 

Kjøtt og Vilt

 
 
Reinsdyr

Rosastekt reinsdyrflatbiff

rosenkål & bacon - russiske erter - kremet viltsaus

3 – RETTER  845,- / 4-RETTER 895,- / 5-RETTER 955,-

 

Hjort

Hjortefilet servert med potet-selleri puré

syltet løk - tyttebær og kantarellsaus

3 – RETTER  825,- / 4-RETTER 875,- / 5-RETTER 935,-

 

 

Okse

helstekt indrefilet - rotgrønnsaker - grønnkål

 potetpuré – beaujolais saus

3 – RETTER 825,- / 4-RETTER 875,- / 5-RETTER 935,-

 

 

And

rosastekt andebryst – gresskarkrem

grønnsaksragu - andeglace med tranebær

3 – RETTER 815,- / 4-RETTER 865,- / 5-RETTER 925,-


Ost

Osteanretning

Osteanretning bestående av norske håndverksoster

servert med kumquat marmelade og kjeks

 

Kraftkar

blåmuggost fra Tingvollost – sviskekompott - honning – kjeks


Desserter

 

Pistasj og hvit sjokolademousse

solbær sorbet – karamellisert hvit sjokolade

 

Blåbær parfait

friske blåbær -ferskostkrem - musli

 

Karamellpudding

karamellsaus – hasselnøttcrumble- krem

 
 
Eplekake

Frognerseterens berømte eplekake med krem

servert med friske bær og coulis

 


 


 
 





 
 

Frognerseteren

Holmenkollveien 200 | NO-0791 Oslo
Tlf: 22 92 40 40
E-post: booking@frognerseteren.no

Du er hjertelig velkommen!
Facebook  Følg oss på Facebook

Åpningstider

Kafe Seterstua:
Man - lør 11:00 - 22:00
Søn 11:00 - 21:00
Restaurant Finstua:
Man - fre 12:00 - 22:00
Lør 13:00 - 22:00
Søn 13:00 - 21:00

Nyhetsbrev


Digitroll Publiseringsløsning