Virtuell omvisning
Filmer
Panorama
Hjem
Norsk English Deutsch

Om Kafe Seterstua
På Frognerseteren har vi gleden av å kunne ønske deg velkommen ”til seters” hver dag hele året, - sommer som vinter! Kafeen åpner hver dag kl 11.00. I kafeen er det selvbetjening og ingen bordreservasjon.

Frognerseteren: Et pusterom fra byens kjas og mas

Frognerseteren tilbyr et pusterom fra byens kjas og mas - et sted å nyte utsikten og knitringen fra peisen. Om været tillater det, kan du fryde deg over panoramautsikten utover byen og fjorden fra en solfylt terrasse. Seterstua er lun og innbydende etter en forfriskende tur i Marka, eller en hektisk dag på jobben.

Seterkjøkkenets fristelser

Fra Seterkjøkkenet tilbyr vi varme og kalde fristelser fra våre selvbetjenings disker. Vårt utvalg omfatter tradisjonsrike retter som høye smørbrød, kjøttkaker, rømmegrøt og spekemat. Hver dag tilbyr vi dagens suppe og dagens rett basert på de vekslende årstiders gode råvarer. Fra Frognerseterens eget konditori byr vi på et fristende utvalg av alt fra den berømte eplekaken, til hjemmelaget iskrem, mousse og sjokolade.
 

Ta med hjem

I Kafe Seterstua selger vi også sesongriktige småkaker og annet godt som er mulig å ta med hjem til kaffen eller som passer til en enkel venninnegave eller oppmerksomhet. Vi tilbyr blant annet kransekakestenger, marengs, ballerinakjeks, svineører, tyske skiver og mye annet fra vårt eget konditori.
 

 

Frognerseteren

Holmenkollveien 200 | NO-0791 Oslo
Tlf: 22 92 40 40
E-post: booking@frognerseteren.no

Du er hjertelig velkommen!
Facebook  Følg oss på Facebook

Åpningstider

Kafe Seterstua:
Man - lør 11:00 - 22:00
Søn 11:00 - 21:00
Restaurant Finstua:
Man - fre 12:00 - 22:00
Lør 13:00 - 22:00
Søn 13:00 - 21:00

Nyhetsbrev


Digitroll Publiseringsløsning