Virtuell omvisning
Filmer
Panorama
Hjem
Norsk English Deutsch

- MIDDAG - 
MENY FROGNERSETEREN
 
REKER
Tradisjonell rekecocktail med romano- og sikori salat 
servert med ristet surdeigsbrød og lime aioli 
 
SHRIMPS
Shrimp cocktail the traditional way 
with romaine and chicory salad 
served with toasted sour dough bread and lime aioli
 
Alvarinho Vinho Verde, 2018
Quinta do Soalheiro, kr. 125,- pr. gl.
 
***
 
VAKTEL OG ARTISKOKK
Stekt halv vaktel og artiskokkbunn 
fylt med bulgur ragu servert med portvinsglace
 
QUAIL AND ARTICHOKE
Pan-fried half quail and artichoke bottom
 filled with bulgur stew served with port wine glaze
 
Bandol Rosé, 2017
Château de Pibarnon, kr. 115,- pr. gl.
 
***
 
LAKS   
Avkokt laks servert på tradisjonelt vis med 
agurksalat, gulrøtter og dillkokte poteter 
i følge med Sandefjordsmør
 
SALMON
Simmered slice of Norwegian salmon 
served with cucumber salad, carrots and dill boiled potatoes 
accompanied by Sandefjord butter sauce
 
Chablis 1er Cru Fourchaume, 2013
Jean-Paul & Benoit Droin, kr. 155,- pr. gl.
 
***
 
SEMI FREDDO  
Semi freddo tilsmakt kakao og kaffe 
servert lagvis med semi freddo tilsatt bringebær 
garnert med rørte bær og karamelltuille
 
SEMI FREDDO
Semi freddo flavored cacao and coffee 
layered with a semi freddo added raspberries 
garnished with fresh sugared berries 
and caramel tuille
 
Le Colombare Recioto di Soave, 2011
Leonildo Pieropan, kr. 95,- pr. gl.
 
 
3- retter med vin 1.020,-; uten vin 645,-
4- retter med vin 1.215,-; uten vin 725,-

Frognerseteren

Holmenkollveien 200 | NO-0791 Oslo
Tlf: 22 92 40 40
E-post: booking@frognerseteren.no

Du er hjertelig velkommen!
Facebook  Følg oss på Facebook

Åpningstider

Kafe Seterstua:
Man - lør 11:00 - 22:00
Søn 11:00 - 21:00
Restaurant Finstua:
Man - fre 12:00 - 22:00
Lør 13:00 - 22:00
Søn 13:00 - 21:00

Nyhetsbrev


Digitroll Publiseringsløsning