Virtuell omvisning
Filmer
Panorama
Hjem
Norsk English Deutsch

- MIDDAG - 
 
JULEMENY FROGNERSETEREN
      
Kjøkkensjefen har satt sammen en julemeny med de mest tradisjonelle juleretter.
Disse retter kan også bestilles enkeltvis som à la carte.
 
 
RAKØRRET
Anretning av vellagret rakørret fra Røn Gård i Valdres
og lefserulade med rakørret fulgt av seterrømme, rødbeter og rødløk 
 
Salt fermented fillet of rainbow trout from Valdres
and lefseroulade with trout served with sour cream and red onions
 
***
 
LUTEFISK
(Servert 1 gang) 
Anrettet tradisjonelt med grønn ertepuré,
og petit pois puré, baconfett, sennepssaus og mandelpoteter
 
Dried cod prepared with a lye solution and steamed,
accompanied by green pea stew, petit pois puree,
 bacon fat and mustard sauce
 
***
 
PINNEKJØTT  
(Servert 1 gang)
Saltet og røkt pinnekjøtt
servert med kålrotmos, smørmontert sjy og mandelpoteter
 
Air dried and lightly smoked lamb, steamed on wood
served with mashed turnips and potatoes
 
***
 
KOKOS OG ANANAS 
Kokosmousse fylt med ananasconfit 
på en kokosdarquois glasert med hvit sjokolade 
og garnert med rom kokt ananas
 
Mousse of coconut filled with pineapple confit
 glazed with white chocolate 
accompanied by rum cooked pineapple
 
 
 
AKEVITTMENY
 
Rakkørret:
Oplandkse rakefisk akevitt (3cl)
***
Lutefisk:
Norsk Lutefisk akevitt (3cl)
***
Pinnekjøtt:
Gilde Juleakevitt (3cl)
***
Kokosmousse:
Simers Taffel og Aquavitlikør (2cl)
 
 
3- retter med akevitt 985,-; uten akevitt 775,-
4- retter med akevitt 1.175,-; uten akevitt 875,-

Frognerseteren

Holmenkollveien 200 | NO-0791 Oslo
Tlf: 22 92 40 40
E-post: booking@frognerseteren.no

Du er hjertelig velkommen!
Facebook  Følg oss på Facebook

Åpningstider

Kafe Seterstua:
Man - lør 11:00 - 22:00
Søn 11:00 - 21:00
Restaurant Finstua:
Man - fre 12:00 - 22:00
Lør 13:00 - 22:00
Søn 13:00 - 21:00

Nyhetsbrev


Digitroll Publiseringsløsning