Virtuell omvisning
Filmer
Panorama
Hjem
Norsk English Deutsch

- MIDDAG - 
MENY FROGNERSETEREN
 
KREPSESALAT
Ferskvannskreps servert som en salat med dilldressing 
på grillet toast med sikori salat og ferskvannskreps
 
FRESHWATER CRAYFISH
Salad of freshwater crayfish in a dill dressing 
served with grilled toast and chicory salad garnished with crayfish
 
Soave Classico Calvarino, 2015
Leonildo Pieropan, kr. 135,- pr. gl.
 
***
 
KANTARELLSUPPE 
Kremsuppe av friske kantareller fra Krokskogen 
garnert med stekt filet av fjellørret
 
CHANTERELLES SOUP 
Creamy soup of fresh chanterelles 
garnished with pan fried fillet of mountain trout
 
Grüner Veltliner Fedrespiel im Weingebirge, 2018
Weingut Nikolaihof, kr. 135,- pr. gl.
 
***
 
HJORT    
Grillet einebær og urtemarinert hjortekotelett 
anrettet med mandelpotetpure 
og artiskokkragu servert med viltsmør
 
RED DEER
Juniper marinated and grilled chop of red deer 
served with mashed almond potatoes, 
stewed artichokes and a game meat butter
 
St. Laurent Reserve am Gaisberg, 2017
Weingut Allram, kr. 145,- pr. gl.
 
***
 
SEMI FREDDO   
Semi freddo tilsmakt kakao og kaffe 
servert lagvis med semi freddo tilsatt bringebær 
garnert med rørte bær og karamelltuille
 
SEMI FREDDO
Semi freddo flavored cacao and coffee 
layered with a semi freddo added raspberries 
garnished with fresh sugared berries 
and caramel tuille
 
Le Colombare Recioto di Soave, 2011
Leonildo Pieropan, kr. 95,- pr. gl.
 
 
3- retter med vin 1.030,-; uten vin 655,-
4- retter med vin 1.265,-; uten vin 755,-

Frognerseteren

Holmenkollveien 200 | NO-0791 Oslo
Tlf: 22 92 40 40
E-post: booking@frognerseteren.no

Du er hjertelig velkommen!
Facebook  Følg oss på Facebook

Åpningstider

Kafe Seterstua:
Man - lør 11:00 - 22:00
Søn 11:00 - 21:00
Restaurant Finstua:
Man - fre 12:00 - 22:00
Lør 13:00 - 22:00
Søn 13:00 - 21:00

Nyhetsbrev


Digitroll Publiseringsløsning