Virtuell omvisning
Filmer
Panorama
Hjem
Norsk English Deutsch

- MIDDAG - 
MENY FROGNERSETEREN
 
 
SILD 
En sildeanretning bestående av:
Rollmops, tartar og akevitt gravet sild
anrettet med seterrømme, fennikelsalat og bokkølbrød
 
HERRING
A medley of rollmops, tartar and aquavit fermented herring 
served with sour cream, fennel salad 
and dark beer bread
 
SL Riesling Kabinett, 2017
Schloss Lieser, Thomas Haag, kr. 135,- pr. gl.
 
***
 
BLOMKÅLSUPPE 
Kremet blomkålsuppe med karriolje
ifølge med en sprø lompekurv og lilla blomkålragu
 
CAULIFLOWER SOUP
Cream soup of cauliflower flavoured curry oil 
accompanied by a crispy “lompe” basket 
filled with ragout of purple cauliflower
 
Crozes-Hermitage blanc, 2017
Domaine de Colombier, kr. 145,- pr. gl.
  
***
 
RAPPHØNS    
Helstekt rapphøns 
anrettet med sautert rosenkål tilsatt kastanjer
servert med mandelpotetpure og rødvinsaus 
 
PARTRIDGE
Whole roasted partridge 
served with sautéed Brussels sprouts added chestnuts,
mashed potatoes and red wine sauce
 
Volnay les Grands Poisots, 2016
Domaine Roche de Bellene, kr. 155,- pr. gl.
 
***
 
HØSTPÆRE
Mousse av ingefærkokt pære på sjokoladebiskuit
anrettet med vaniljeiskrem og honning- toffeesaus 
garnert med kanelcrumble
 
PEAR
Mousse of ginger cooked pears 
served with vanilla ice cream and honey toffee sauce 
garnished with cinnamon crumble
 
Pinot Gris Jebsal Vendange Tardive, 2010
Domaine Zind-Humbrecht, kr. 125,- pr. gl.
 
 
3- retter med vin 1.050,-; uten vin 675,-
4- retter med vin 1.285,-; uten vin 765,-

Frognerseteren

Holmenkollveien 200 | NO-0791 Oslo
Tlf: 22 92 40 40
E-post: booking@frognerseteren.no

Du er hjertelig velkommen!
Facebook  Følg oss på Facebook

Åpningstider

Kafe Seterstua:
Man - lør 11:00 - 22:00
Søn 11:00 - 21:00
Restaurant Finstua:
Man - fre 12:00 - 22:00
Lør 13:00 - 22:00
Søn 13:00 - 21:00

Nyhetsbrev


Digitroll Publiseringsløsning