Virtuell omvisning
Filmer
Panorama
Hjem
Norsk English Deutsch

Meny Frognerseteren
MENY FROGNERSETEREN er kjøkkenets anbefaling sammensatt av 3 eller 4 retter.
Denne kan også bestilles med eller uten vinpakke som er skreddersydd til rettene.
 
 
SJØKREPS
Røkt sjøkrepshale servert i en 
gazpacho med agurk-pannacotta 
og melbatoast
 
DUBLIN BAY PRAWN
Smoked Dublin Bay Prawn served in a 
gazpacho with a cucumber pannacotta
and toast melba 
 
Sauvignon Blanc DO, 2017
Errazuriz, kr. 135,- pr. gl.
***
FJELLØRRET   
Skinnstekt fjellørret anrettet med
 sauterte kantareller og kremet spinat
 
MOUNTAINTROUT  
Pan fried freshwater trout served with sautéed 
chanterelles and creamed spinach
 
Chardonnay con crianza, 2015
Pago de Otazu, kr. 155,- pr. gl.
***
LAM      
Spicy krydret lammekarre 
anrettet med polenta og sauterte bønner 
servert med bjørnebærsaus
 
RACK OF LAMB
Blackened spiced rack of lamb 
served with polenta and green beans
accompanied by a blackberry sauce
 
Vacqueyras Les Halos de Jupiter, 2015
Philippe Cambie, kr. 145,- pr. gl.
***
SJOKOLADE
Mousse av melkesjokolade fylt med fersken curd
garnert med vaniljekokte nektariner, 
fersken marengs og jogurt sponge med mandler
 
MILK CHOCOLATE
Mousse of milk chocolate filled with peach curd
garnished with vanilla cooked nectarines, 
peach meringue and yogurt sponge with almond
 
Reciotto della Valpolicella, 2015
Cesari, kr. 95,- pr. gl.
 
3- retter med vin 985,-; uten vin 625,-
4- retter med vin 1.195,-; uten vin 705,-
 
 

Frognerseteren

Holmenkollveien 200 | NO-0791 Oslo
Tlf: 22 92 40 40
E-post: booking@frognerseteren.no

Du er hjertelig velkommen!
Facebook  Følg oss på Facebook

Åpningstider

Kafe Seterstua:
Man - lør 11:00 - 22:00
Søn 11:00 - 21:00
Restaurant Finstua:
Man - fre 12:00 - 22:00
Lør 13:00 - 22:00
Søn 13:00 - 21:00

Nyhetsbrev


Digitroll Publiseringsløsning