Virtuell omvisning
Filmer
Panorama
Hjem
Norsk English Deutsch

Julemeny Frognerseteren
MENY FROGNERSETEREN er kjøkkenets anbefaling sammensatt av 3 eller 4 retter.
Denne kan også bestilles med eller uten vinpakke som er skreddersydd til rettene.
 
 
GRAVET HJORT       
Gravet hjort med soppsalat, micro spirer 
aioli og tyttebærdressing
DEER
«Gravet” deer with mushroom salad, micro sprouts
aioli and cranberry dressing
 Pinot Gris Maischenvergoren, 2016
Günther Steinmetz, kr. 135,- pr. gl.
***
JORDSKOKKSUPPE   
Kremet jordskokksuppe 
garnert med sprøstekt speket laks og trøffelolje
JERUSALEM ARTICHOKE SOUP
Creamy soup of Jerusalem artichoke 
garnished with crispy and salted salmon 
and truffle-oil
Grüner Veltliner Rosengartl, 2016
Weingut Allram, kr. 135,- pr. gl.
***
AVKOKT TORSK (Servert 1 gang)            
Avkokt torsk med lever og rogn garnert med kokte gulrøtter
servert med rørt smør og mandelpotet
COD
Fresh sliced cod served the traditional way
 with poached cod roe and simmered cod liver 
followed by a butter sauce with parsley and cooked potatoes 
Pinot Noir, 2017
Albert Mathier, kr. 155,- pr. gl.
***
SJOKOLADEFONDANT  
Varm sjokoladefondant i følge med appelsinsalat
og blodappelsinsorbet 
CHOCOLATE FONDANT
Warm chocolate fondant served with orange salad
 and blood orange sorbet
Passito Sangiovese, 2016
Castello delle Regine - kr. 88,- pr. gl.
 
3- retter med vin 985,-; uten vin 625,-
4- retter med vin 1.195,-; uten vin 705,-
 
 

Frognerseteren

Holmenkollveien 200 | NO-0791 Oslo
Tlf: 22 92 40 40
E-post: booking@frognerseteren.no

Du er hjertelig velkommen!
Facebook  Følg oss på Facebook

Åpningstider

Kafe Seterstua:
Man - lør 11:00 - 22:00
Søn 11:00 - 21:00
Restaurant Finstua:
Man - fre 12:00 - 22:00
Lør 13:00 - 22:00
Søn 13:00 - 21:00

Nyhetsbrev


Digitroll Publiseringsløsning