Forretter – Starters
Kantareller
Dumpling – soppbuljong - trøffel
Dumpling – mushroomstock - truffle
kr. 225,-
Vaktel og Beter
vaktelbryst - glaserte beter - mandelpotet chips - estragon majones
- quail – glazed beets – potato chips – tarragon mayonnaise
kr. 265,-
Røkt andebryst
grillet brioche – salat - ristede hasselnøtter - kirsebær gele
- smoked duck breast – salad – hazelnuts – cherry yelly
kr. 225,-
Sjøkreps
ramsløkgratinert sjøkreps - grillet sitron - aioli
- gratinated langoustine – ramsons – lemon - aioli
kr. 285,-
Gazpacho
kald grønnsakssuppe - grillede grønnsaker - krutonger
- gazpacho – grilled vegetables – croutons
kr. 205,-
Hovedretter – Main Courses
Vegetar - Vegetarian
Sellerirot
Saltbakt og grillet selleri – hasselnøtter - smørdampet spisskål – grønnkål - hollandaise
-
baked and grilled celeriac – hazelnuts – cabbage – kale – hollandaise
kr. 375,-
Fisk – Main Dish Fish
Laks
urtegratinert laks – grønn asparges – spisskål - urteglaserte poteter
blåskjell & persille saus
- gratinated salmon – white asparagus – cabbage – mussel & parsley sauce
kr. 375,-
Havabbor
artiskokker - bakt sjalottløk - tomater - urteglaserte poteter - sauce vierge
- artic char – artichokes – baked challots – tomato – potatoes – sauce vierge
kr. 395,-
Kveite
brokkolini - rødbeter - mandelpotetkrem - brunet smør
- baked halibut - broccolini - beetroot - mashed potatoes - brown butter
kr. 395
,-
Kjøtt – Main Dish Meat
Reinsdyr
reinsdyrfilet
- rødbet & grønnkål – selleripure - mandelpotet - timian saus
- filèt of reindeer – beetroot & kale – potatoes – thyme sauce
kr. 445,-
Kalv
-
veal entrecote – baked leek filled with goat cheese
mashed potatoes – glazed red onion
kr. 415,-
Lammecarrè
blomkål puré – primører - mandelpoteter - kryddersmør
-
rack of Lamb – cauliflower pure – potatoes – herb butter
kr. 385,-
Desserter - Desserts
Ost
Osteanretning med norske håndtverksoster servert med kokt pære, kumquat marmelade og frukt bisquit
-
Cheese plate with Norwegian cheese served with cooked pear,
kumquat marmalade and fruit cookie
kr. 235,-
Tjukkmjølks
pudding
Pudding av Tjukkmjølk fra Røros – jordbær/rabarbra kompott - brunost makron
-sour milk pannacotta – strawberry/rhubarb compote - brown cheese macaron
kr. 195,-
Bringebær parfait
Isparfait med bringebær -
yoghurt sponge - hibiskus
gele
- rasberry parfait - yoghurt sponge - hibiscus jelly
kr. 205,-
Sjokolade mousse
Hvit, melk- og mørk- sjokolade mousse - marinerte bjørnebær -pasjonsfrukt sorbet
- chocolate mousse of white, milk- and dark- chocolate - blackberries - passionfruit sorbet
kr. 215,-
Eplekake
Frognerseterens berømte eplekake servert med friske bær, fruktcoulis og krem
-
The famous apple cake from Frognerseteren,
garnished with fresh berries, fruit coulis
and whipped cream
kr. 165,-
Allergener:
gluten G (type) - nøtter N: (type) laktose M - egg E - peanøtter P - sulfitt S - soya SO - lupin LU - fisk F - skalldyr SK - bløtdyr B - selleri SL - sennep SP - sesamfrø SF