Forretter – Starters
Breiflabb
I
215,-
Carpaccio av breiflabb garnert med ishavskaviar
servert med granateple vinaigrette og microsalat
-
Carpaccio of angler and arctic caviar
served with pomegranate vinaigrette
and
a micro sprouts s
ala
d
Skjellsalat
205,-
Salat av blåskjell, haneskjell og hjerteskjell
anrettet i en savarin av safranmousse servert med skalldyrglace
- Seashell-salad of mussels, Iceland scallop and spiny cockle
served in a savarin of saffron mousse accompanied by a seafood glace
Dumpling
185,-
garnert md urter og tørket sopp
- Steamed dumpling filled with game meat served in mushroom stock with butter ,
garnished with herbs and dried mushrooms
Fiskesuppe og Torsketunge
245,-
Kremet fiskesuppe garnert med skiver av speket laks og grønnsaker
servert
med
fritert
torsketunger
- Creamy fish soup garnished with cured salmon and vegetables
accompanied with deep fried tongue of cod
Hovedretter Fisk – Main Dish Fish
Uer
385,-
Dampet filet av uer anrettet på urtebakt aubergine i en bouillabaise
fulgt av hvitløks toast og rouille
- Steamed filet of red-fish served in a bouillabaisse
with herb baked eggplant followed by garlic toast and rouille
Laks
395,-
Pannestekt tournedos av laks anrettet på potetpure tilsatt selleri
servert med bakt gulrot, sautert spinat og urteolje
- Pan fried tournedos of salmon served on mashed potatoes
added celery pure
accompanied with baked carrot, sautéed spinach and herbal oil
Kveite
405
,-
Smørposjert skive av kveite anrettet på risotto kokt med kreps
servert med grillet fennikel, sauterte sukkererter og skalldyrglace
- Butter-poached slice of halibut served on risotto cooked with crayfish
accompanied by grilled fennel, s
autéed snow peas and seafood glace
Sopp pannekake 375,-
Urtepannekaker fylt med kremet sopp og gratinert med ost
fulgt av bakt og grillete grønnsaker og en Madeiraglace
- Herb pan cake filled with creamy mushrooms and gratinated with cheese
accompanied by baked and grilled vegetables and Madeira glaze
Hovedretter Kjøtt – Main
Dish Meat
Reinsdyr
445,-
Røkt og rosastekt reinsdyrfilet anrettet på pure av rødbeter og bakte gulrøtter
anrettet med Anna poteter og viltfløtesaus med brun ost
- Smoked and pink roasted filet of reindeer served on a pure of beetroots and baked carrots and accompanied with Anna potatoes and creamy game meat sauce
Lam
395,-
- Pink roasted rack of lamb served on smoked celery pure with grilled fennel, olive tapenade,
gratinated potatoes and lamb glaze
Okse
415,-
Grillet mignon av okseindrefilet toppet med gremolata anrettet med persillerotpure tilsatt reven pepperrot servert med pannestekt mandelpoteter og rødvinssaus
- Grilled mignon of beef tenderloin topped with gremolata and parsley root pure added horse radish served
with pan fired potatoes and red wine sauce
Desserter - Desserts
Ost
185,-
Osteanretning med brie, Roquefort, Gruyère og chèvre
servert med kokt pære, kumquat marmelade og frukt bisquit
- Cheese plate with brie, Roquefort, Gruyère and
chèvre
accompanied by cooked pear, kumquat marmelade and fruit cookie
Fiken og Bringebær
20
5,-
Fikentartelett med bringebærkrem garnert med friske fikener
anrettet
med
hjemmelaget
rømmeiskrem
- Tartlet with figs and raspberry cream garnished with fresh figs
and served with homemade sour cream ice cream
Brunt Smørmousse
175,-
pasjonsfruktcoulis servert med hjemmelaget mangosorbet
-
Mousse made of browned butter served with caramel chocolate ganache and passionfruit coulis
accompanied by homemade mango sorbet
Sjokolade
195,-
Ganache av mørk sjokolade anrettet på en gele av extra virgin olivenolje
garnert med ristet rosmarinbrød og maldonsalt
- Ganache of dark chocolate served on a jelly made of extra virgin olive oil
garnished with toasted rosemary bread and maldon salt
Eplekake
165
,-
Frognerseterens berømte eplekake servert med friske bær, fruktcoulis og krem
- The famous apple cake from Frognerseteren
garnished with fresh berries, fruit coulis
and whipped cream