Virtuell omvisning
Filmer
Panorama
Hjem
Norsk English Deutsch

Meny Restaurant Finstua

PDF Meny med allergener: /uploads/Finstua-februar_21.pdf
  
 
Forretter – Starters
 

Breiflabb I 215,-

Carpaccio av breiflabb garnert med ishavskaviar
servert med granateple vinaigrette og microsalat

- Carpaccio of angler and arctic caviar

served with pomegranate vinaigrette  and a micro sprouts s ala d

Skjellsalat 205,-

Salat av blåskjell, haneskjell og hjerteskjell
anrettet i en savarin av safranmousse servert med skalldyrglace

- Seashell-salad of mussels, Iceland scallop and spiny cockle

served in a savarin of saffron mousse accompanied by a seafood glace

Dumpling  185,-

garnert md urter og tørket sopp
- Steamed dumpling filled with game meat served in mushroom stock with butter ,
garnished with herbs and dried mushrooms

 

Fiskesuppe og Torsketunge  245,-

Kremet fiskesuppe garnert med skiver av speket laks og grønnsaker
servert med fritert torsketunger

- Creamy fish soup garnished with cured salmon and vegetables

 accompanied with deep fried tongue of cod 


 


Hovedretter Fisk – Main Dish Fish

 

Uer  385,-

Dampet filet av uer anrettet på urtebakt aubergine i en bouillabaise

fulgt av hvitløks toast og rouille

- Steamed filet of red-fish served in a bouillabaisse

with herb baked eggplant followed by garlic toast and rouille

 

Laks  395,-

Pannestekt tournedos av laks anrettet på potetpure tilsatt selleri
servert med bakt gulrot, sautert spinat og urteolje
-  Pan fried tournedos of salmon served on mashed potatoes  added celery pure
accompanied with baked carrot, sautéed spinach and herbal oil

 

Kveite  405 ,-

Smørposjert skive av kveite anrettet på risotto kokt med kreps
servert med grillet fennikel, sauterte sukkererter og skalldyrglace

- Butter-poached slice of halibut served on risotto cooked with crayfish

accompanied by grilled fennel, s autéed snow peas and seafood glace

 

Hovedrett Vegetar –Vegetarian


Sopp pannekake 375,-

Urtepannekaker fylt med kremet sopp og gratinert med ost
fulgt av bakt og grillete grønnsaker og en Madeiraglace
- Herb pan cake filled with creamy mushrooms and gratinated with cheese
  accompanied by baked and grilled vegetables and Madeira glaze


Hovedretter Kjøtt – Main Dish Meat

 

Reinsdyr  445,-

Røkt og rosastekt reinsdyrfilet anrettet på pure av rødbeter og bakte gulrøtter

anrettet med Anna poteter og viltfløtesaus med brun ost

- Smoked and pink roasted filet of reindeer served on a pure of beetroots and baked carrots and accompanied with Anna potatoes and creamy game meat sauce

 

Lam  395,-

- Pink roasted rack of lamb served on smoked celery pure with grilled fennel, olive tapenade,

gratinated potatoes and lamb glaze

 

Okse  415,-

Grillet mignon av okseindrefilet toppet med gremolata anrettet med persillerotpure tilsatt reven pepperrot servert med pannestekt mandelpoteter og rødvinssaus

- Grilled mignon of beef tenderloin topped with gremolata and parsley root pure added horse radish served

with pan fired potatoes and red wine sauce

 
 

Desserter - Desserts 

 

Ost 185,-

Osteanretning med brie, Roquefort, Gruyère og chèvre

servert med kokt pære, kumquat marmelade og frukt bisquit

- Cheese plate with brie, Roquefort, Gruyère and

chèvre  accompanied by cooked pear, kumquat marmelade and fruit cookie
 

Fiken og Bringebær  20 5,-

Fikentartelett med bringebærkrem garnert med friske fikener

anrettet med hjemmelaget rømmeiskrem

- Tartlet with figs and raspberry cream garnished with fresh figs

and served with homemade sour cream ice cream

 
Brunt Smørmousse  175,-
pasjonsfruktcoulis servert med hjemmelaget mangosorbet

- Mousse made of browned butter served with caramel chocolate ganache and passionfruit coulis

accompanied by homemade mango sorbet
 
Sjokolade 195,-
Ganache av mørk sjokolade anrettet på en gele av extra virgin olivenolje
garnert med ristet rosmarinbrød og maldonsalt

- Ganache of dark chocolate served on a jelly made of extra virgin olive oil

garnished with toasted rosemary bread and maldon salt
 
Eplekake 165 ,-
Frognerseterens berømte eplekake servert med friske bær, fruktcoulis og krem
- The famous apple cake from Frognerseteren
garnished with fresh berries, fruit coulis and whipped cream
 


 
 

 

Frognerseteren

Holmenkollveien 200 | NO-0791 Oslo
Tlf: 22 92 40 40
E-post: booking@frognerseteren.no

Du er hjertelig velkommen!
Facebook  Følg oss på Facebook

Åpningstider

Kafe Seterstua:
Man - lør 11:00 - 22:00
Søn 11:00 - 21:00
Restaurant Finstua:
Man - fre 12:00 - 22:00
Lør 13:00 - 22:00
Søn 13:00 - 21:00

Nyhetsbrev


Digitroll Publiseringsløsning