Virtuell omvisning
Filmer
Panorama
Hjem
Norsk English Deutsch

Meny Restaurant Finstua

Forretter – Starters  

Kantareller


Dumpling – soppbuljong - trøffel

Dumpling – mushroomstock - truffle

kr. 225,-

 

Vaktel og Beter

 vaktelbryst - glaserte beter - mandelpotet chips - estragon majones

-  quail – glazed beets – potato chips – tarragon mayonnaise

kr. 265,-

 

Røkt andebryst

 grillet brioche – salat - ristede hasselnøtter - kirsebær gele

- smoked duck breast – salad – hazelnuts – cherry yelly
kr. 225,-
 

Sjøkreps

ramsløkgratinert sjøkreps - grillet sitron - aioli

- gratinated langoustine – ramsons – lemon - aioli
kr. 285,-
 

Gazpacho

kald grønnsakssuppe - grillede grønnsaker - krutonger

- gazpacho – grilled vegetables – croutons  

kr. 205,-

 
 

 

Hovedretter – Main Courses

 

Vegetar - Vegetarian

 
 
Sellerirot

Saltbakt og grillet selleri – hasselnøtter - smørdampet spisskål – grønnkål - hollandaise

- baked and grilled celeriac – hazelnuts – cabbage – kale – hollandaise

kr. 375,-

 
 
Fisk – Main Dish Fish

 

Laks

urtegratinert laks – grønn asparges – spisskål - urteglaserte poteter

blåskjell & persille saus

- gratinated salmon – white asparagus – cabbage – mussel & parsley sauce

kr. 375,-

 

 

Havabbor

artiskokker - bakt sjalottløk - tomater - urteglaserte poteter - sauce vierge

- artic char – artichokes – baked challots – tomato – potatoes – sauce vierge

kr. 395,-

 

 

Kveite

brokkolini - rødbeter - mandelpotetkrem - brunet smør

- baked halibut - broccolini - beetroot - mashed potatoes - brown butter

kr. 395 ,-

 
 
 

Kjøtt – Main Dish Meat

 

Reinsdyr

reinsdyrfilet - rødbet & grønnkål – selleripure - mandelpotet - timian saus

- filèt of reindeer – beetroot & kale – potatoes – thyme sauce

kr. 445,-

 

Kalv

- veal entrecote – baked leek filled with goat cheese mashed potatoes – glazed red onion

kr. 415,-

 

Lammecarrè

blomkål puré – primører - mandelpoteter - kryddersmør

- rack of Lamb – cauliflower pure – potatoes – herb butter

kr. 385,-

 

 


 

 

Desserter - Desserts

 

Ost   

Osteanretning med norske håndtverksoster servert med kokt pære, kumquat marmelade og frukt bisquit

- Cheese plate with Norwegian cheese served with cooked pear,  kumquat marmalade and fruit cookie

kr. 235,-
 

Tjukkmjølks pudding

Pudding av Tjukkmjølk fra Røros – jordbær/rabarbra kompott - brunost makron

-sour milk pannacotta – strawberry/rhubarb compote - brown cheese macaron

kr. 195,-
 
Bringebær parfait

Isparfait med bringebær - yoghurt sponge - hibiskus gele

- rasberry parfait - yoghurt sponge - hibiscus jelly

kr. 205,-

 
Sjokolade mousse

Hvit, melk- og mørk- sjokolade mousse - marinerte bjørnebær -pasjonsfrukt sorbet

- chocolate mousse of white, milk- and dark- chocolate - blackberries - passionfruit sorbet

kr. 215,-

 
Eplekake  

Frognerseterens berømte eplekake servert med friske bær, fruktcoulis og krem

- The famous apple cake from Frognerseteren,  garnished with fresh berries, fruit coulis and whipped cream 

kr. 165,-


 
 
 

Allergener:
 gluten G (type) nøtter N: (type) laktose M - egg - peanøtter - sulfitt S - soya SO - lupin LU - fisk F - skalldyr SK bløtdyr - selleri SL - sennep SP - sesamfrø SF

Frognerseteren

Holmenkollveien 200 | NO-0791 Oslo
Tlf: 22 92 40 40
E-post: booking@frognerseteren.no

Du er hjertelig velkommen!
Facebook  Følg oss på Facebook

Åpningstider

Kafe Seterstua:
Man - lør 11:00 - 22:00
Søn 11:00 - 21:00
Restaurant Finstua:
Man - fre 12:00 - 22:00
Lør 13:00 - 22:00
Søn 13:00 - 21:00

Nyhetsbrev


Digitroll Publiseringsløsning