LUNSJMENY 2022
Lunsjmenyer serveres mellom 11:00 og 15:00
Menyforslagene kan mikses og det er hovedretten som avgjør prisen.
Meny 1
Gazpacho
Kald grønnsakssuppe
med hvitløkscrutonger
***
Laks
Pannestekt laksesnitzel
anrettet med glaserte agurker
og en dillsaus med reker
***
Sorbet
Iscup med
hjemmelaget bringebærsorbet
og mangosorbet garnert
med hippenbiskuit
Kr. 575,- pr. person
Meny 2
salat
Frisk salat med asparges og stekte villreker
***
Cordon Bleu
Panert kalvesnitzel fylt med skinke og ost
anrettet med rissolee poteter,
gulrot og selleri
servert med brunt smør
***
Fylt pannekake
Tynn pannekake fylt med vaniljekrem
servert med jordbærsalat
Kr. 595,- pr. person
Meny 3
Skalldyr
Kongekrabbe, reker og blåskjell
servert med salat,
safranaioli og ristet brød
***
Kylling
Bryst av frilandskylling viklet med spekk
servert med polenta, grillet tomat
og sherrysaus med rosmarin
***
Budapestkake
Hasselnøttemarengs
fylt med krem og friske bær
anrettet med fruktcoulis
Kr. 565,- pr. person
Meny 4
Dillgravet Laks
Tradisjonell dillgravet laks
fulgt av stuede poteter og
sennepssaus
***
Finnbiff
Finnbiff i rømmesaus med sopp
servert med dagens grønnsaker
og kokte mandelpoteter
***
Eplekake
Frognerseterens berømte eplekake
servert med friske bær og fruktcoulis
Kr. 555,- pr. person