LUNSJMENY 2023
Lunsjmenyer serveres mellom 11:00 og 15:00
Menyforslagene kan mikses og det er hovedretten som avgjør prisen.
Meny 1
Gazpacho
Kald grønnsakssuppe
med hvitløkscrutonger
***
Laks
Grillet laksefilet
anrettet med agurksalat, Sandefjordsmør
og kokte poteter
***
Sorbet
Hjemmelaget bringebær og
mangosorbet garnert friske bær
og hippenkjeks
Kr. 605,- pr. person
Meny 2
Råmarinert kveite
Lime-ingefær marinert kveite servert med
avocadokrem og vårløk
***
Cordon Bleu
Panert kalvesnitzel fylt med skinke og ost
anrettet med rissolee poteter,
rotgrønnsaker og kapers smør
***
Sjokoladefondant
Varm sjokoladefondant servert med hjemmelaget vaniljeis
Kr. 625,- pr. person
Meny 3
Toast skagen
Skagenrøre med reker og kreps servert på grillet toast
med avocado, caviar og revet pepperrot
***
Kylling
Bryst av frilandskylling med spekeskinke
servert med polenta, glaserte beter
og madeirasaus
***
Budapestkake
Hasselnøttemarengs
fylt med krem og friske bær
anrettet med fruktcoulis
Kr. 595,- pr. person
Meny 4
Akevittgravet Laks
Tradisjonell gravlaks
servert med Islandsk rugbrød og
sennepssaus
***
Finnbiff
Finnbiff i rømmesaus med sopp
servert med dagens grønnsaker
og kokte mandelpoteter
***
Eplekake
Frognerseterens berømte eplekake
servert med friske bær og fruktcoulis
Kr. 575,- pr. person