Virtuell omvisning
Filmer
Panorama
Hjem
Norsk English Deutsch

17.mai MENY

17. mai 2020  

FINSTUA (14:30 og 17:30)

Vi har satt sammen en egen 17.mai meny i vår a la carte restaurant! Valg av 3 eller 4 retters meny   

3 RETTER KR. 685,-           4 RETTER kr. 755,-

Forretter

ASPARGES

Frisk asparges servert med spekeskinke og Hollandaise saus

 

SKALLDYR

Anretning av kongekrabbe, reker og stekt kamskjell

servert med salat, safranaioli og ristet brød

 

TUNA

Røkt tunfisk anrettet med frisee salat på brioche med soyadressing

 

 

Hovedretter

LAKS

Avkokt laks servert tradisjonelt med Sandefjordsmør,

 agurksalat og nypoteter

 

OKSEYTREFILET

Grillet oregano marinert ytrefilt av okse

servert med ovnsbakte rotgrønnsaker og urtesmør

 

REINSDYR

Hel- og rosastekt reinsdyrflatbiff anrettet med sjalottløk-pure,

 smørkokt persillerot og tradisjonell viltfløtesaus

 

OST

RAMQUIN

Ostetartelett med emmentaler, gruyere og appenzeller

servert varmt med reddiksalat

 

Desserter

JORDBÆR

Charlotte av jordbær og marengs garnert med friske jordbær

 

17. MAI KAKE

Bløtkake fylt med bringebær og vanilje dekket med marsipan

 

17.MAI ISCUP

Hjemmelaget vaniljeis, sjokolade og jordbær

Servert med vaffelhjerte og jordbærcoulis

 

 

3 RETTER KR. 685,-           4 RETTER kr. 755,-

 


Frognerseteren

Holmenkollveien 200 | NO-0791 Oslo
Tlf: 22 92 40 40
E-post: booking@frognerseteren.no

Du er hjertelig velkommen!
Facebook  Følg oss på Facebook

Åpningstider

Kafe Seterstua:
Man - lør 11:00 - 22:00
Søn 11:00 - 21:00
Restaurant Finstua:
Man - fre 12:00 - 22:00
Lør 13:00 - 22:00
Søn 13:00 - 21:00

Nyhetsbrev


Digitroll Publiseringsløsning