Virtuell omvisning
Filmer
Panorama
Hjem
Norsk English Deutsch

Forretter – Starters

Rakørret  Inneholder:  ............................................. Forrett........ 255,-

...................................................................... Hovedrett.... 415,-

Anretning av vellagret rakørret fra Røn Gård i Valdres

og lefserulade med rakørret fulgt av seterrømme, rødbeter og rødløk

- Salt fermented fillet of rainbow trout from Valdres

. and lefseroulade with trout served with sour cream and red onions

 

Rollmops    185,-

Saltsildfilet rullet med gulrot og cornichon innlagt i sur lake anrettet med syltet rødløk og grovt rugbrød servert med eplesalat i rømmedressing

- Salted and pickled herring filet rolled with carrot and cornichon served with pickled red onions, dark rye bread and a apple salad added sour cream

 

Julecharcuterie   165,-

En delikatesse anretning med julesylte, kald ribbe og lammerull servert med rødkålsalat, svisker og ripsgelé

- Traditional cold Christmas delicacies with pork head cheese, cold pork rib and lamb pate served with red cabbage salad, prunes and red currant jelly

 

Hummersuppe   205,-

Kremet hummersuppe tilsmakt cognac garnert med hummerkjøtt

og hummercrostini

- Creamy lobster soup flavored cognac and garnished with lobster meat served with a crostini with lobster oil

 

 

Hovedretter – Main Courses

 

Lutefisk  .......................................................  Servert 1 gang .... 435,-

                                                                                               Servert 2 ganger ..525,-

Anrettet tradisjonelt med grønn ertepuré,

og petit pois puré, baconfett, sennepssaus og mandelpoteter

- Dried cod prepared with a lye solution and steamed,

.. accompanied by green pea stew, petit pois puree, bacon fat and mustard sauce

 

Pinnekjøtt fra Voss  ........................................  Servert 1 gang ......  465,-

                                                                                               Servert 2 ganger .... 555,-

Vi blander og damper saltet og røkt pinnekjøtt fra Voss

servert med kålrotmos, smørmontert sø og mandelpoteter

- Air dried and lightly smoked lamb, steamed on wood

.. served with mashed turnips and potatoes

 

Juletallerken    395,-

Klassisk juletallerken med ribbe, medisterkake og Vossakorv

anrettet på hjemmelaget rødkål, kokte mandelpoteter, svisker, og krydderkokte epler

- Traditional Christmas platter with pork rib, lamb sausage and meat patty served on homemade red cabbage, cooked almond potatoes, prunes and spicy apples

 

Juleribbe   415  ,-

Sprøstekt juleribbe anrettet på hjemmelaget surkål med karve servert med kokte mandelpoteter, svisker, og krydderkokte epler

- Crispy roasted Christmas pork rib served on homemade white cabbage added caraway seeds accompanied by cooked almond potatoes, prunes and spicy apples

 

Frognerseteren

Holmenkollveien 200 | NO-0791 Oslo
Tlf: 22 92 40 40
E-post: booking@frognerseteren.no

Du er hjertelig velkommen!
Facebook  Følg oss på Facebook

Åpningstider

Kafe Seterstua:
Man - lør 11:00 - 22:00
Søn 11:00 - 21:00
Restaurant Finstua:
Man - fre 12:00 - 22:00
Lør 13:00 - 22:00
Søn 13:00 - 21:00

Nyhetsbrev


Digitroll Publiseringsløsning