JULEMENY
- 2023 -
Gjelder fra 15.11. til 23.12.2023 for selskap over 10 personer ved forhåndsbestilling.
Tilbakemelding på meny og vinvalg ønskes senest 10 virkedager før ankomst.
Kalde Forretter
Gravet Laks
akevitt og dillgravet laks
sennepsaus - rødløk - rugbrød
Rakørret fra Valdres
vellagret rakfisk fra Røn Gård i Valdres
rømme – rødløk - rødbeter - lefse
Okse Carpaccio
røkt urtemajones - Holtefjell XO
ristede gresskarkjerner - sur agurk
tartar av røkt rødbet – brønnkarsemajones
chevre - fritert rugbrød
Røkt ishavsrøye
fennikelsalat - blomkål purè – brunet smør med urter
knutekål - kantareller – beurre blanc
Suppe
Hummersuppe
Kremet hummersuppe
tilsmakt cognac - hummerkjøtt
butterdeigstang
Hovedretter
Fisk
Lutefisk
lutefisk fra Værøy
ertestuing - bacon – sennepssaus - mandelpoteter
(maks. 50 personer),
Serveres 1 gang
3-RETTER 855,- / 4-RETTER 915,-
Laks
potetkrem – smørsaus - spinat
- erter
3 – RETTER 805,- / 4-RETTER 865,-
Lysing
gulrotpuré -helbakt gulrot - grillet løk -
kremet blåskjellsaus
3 – RETTER 795,- / 4-RETTER 855,-
Kjøtt og Vilt
reinsdyrflatbiff - rosenkål & bacon -
russiske erter - kremet viltsaus
3 – RETTER 885,- / 4-RETTER 945,-
Juletallerken
stekt ribbe - julepølse - medisterkake -
hjemmelaget rødkål - epler - svisker
3-RETTER 835,- / 4-RETTER 895,-
lettrøkt pinnekjøtt mandelpoteter -
kålrotmos - sø
Serveres 1 gang
3-RETTER 895,- / 4-RETTER 955,-
And
rosastekt andebryst – gresskarkrem -
grønnsaksragu - andeglace med tranebær
3 – RETTER 835,- / 4-RETTER 895,-
Ost
Osteanretning bestående av norske håndverksoster
servert med kumquat marmelade og kjeks
Kraftkar
blåmuggost fra Tingvollost – sviskekompott - honning – kjeks
Desserter
riskrem - krydderkokte plommer - marsipan is
karamelliserte nøtter i sjokolade
Blåbær parfait
friske blåbær -ferskostkrem - musli
karamellsaus – hasselnøttcrumble- krem
Multekrem
krumkake - multecoulis