Virtuell omvisning
Filmer
Panorama
Hjem
Norsk English Deutsch

Julemeny Selskap
JULEMENY  - 2023 -
 
Gjelder fra 15.11. til 23.12.2023 for selskap over 10 personer ved forhåndsbestilling. 
Tilbakemelding på meny og vinvalg ønskes senest 10 virkedager før ankomst.
 
 
Kalde Forretter

 

Gravet Laks

akevitt og dillgravet laks

sennepsaus - rødløk - rugbrød

 

Rakørret fra Valdres

vellagret rakfisk fra Røn Gård i Valdres

 rømme – rødløk - rødbeter - lefse

 

 

Okse Carpaccio

røkt urtemajones - Holtefjell XO

ristede gresskarkjerner - sur agurk

 

 
Rødbetetartar

tartar av røkt rødbet – brønnkarsemajones

 chevre - fritert rugbrød

 



 

Røkt ishavsrøye

fennikelsalat - blomkål purè – brunet smør med urter

 

Kamskjell

knutekål - kantareller – beurre blanc


 

Suppe

Hummersuppe

Kremet hummersuppe

tilsmakt cognac - hummerkjøtt

butterdeigstang

 

 

Hovedretter

 

Fisk

 

 

Lutefisk

lutefisk fra Værøy

 ertestuing - bacon – sennepssaus - mandelpoteter

(maks. 50 personer),  Serveres 1 gang

3-RETTER 855,- / 4-RETTER 915,-

 

 

 

Laks  

potetkrem – smørsaus - spinat - erter

3 – RETTER 805,- / 4-RETTER 865,-

 

 

 

Lysing

gulrotpuré -helbakt gulrot - grillet løk -  kremet blåskjellsaus

3 – RETTER 795,- / 4-RETTER 855,-    

 

Kjøtt og Vilt

 
 
Reinsdyr

reinsdyrflatbiff - rosenkål & bacon -  russiske erter - kremet viltsaus

3 – RETTER  885,- / 4-RETTER 945,-

 

Juletallerken

stekt ribbe - julepølse - medisterkake -  hjemmelaget rødkål - epler - svisker

3-RETTER 835,- / 4-RETTER 895,-

 

 

Pinnekjøtt

lettrøkt pinnekjøtt mandelpoteter -  kålrotmos - sø

Serveres 1 gang  

3-RETTER 895,- / 4-RETTER 955,-

 

 

And

rosastekt andebryst – gresskarkrem -  grønnsaksragu - andeglace med tranebær

3 – RETTER 835,- / 4-RETTER 895,-  

 

Ost

Osteanretning

Osteanretning bestående av norske håndverksoster

servert med kumquat marmelade og kjeks

 

Kraftkar

blåmuggost fra Tingvollost – sviskekompott - honning – kjeks


Desserter

 

Juledessert

riskrem - krydderkokte plommer - marsipan is

karamelliserte nøtter i sjokolade

 

Blåbær parfait

friske blåbær -ferskostkrem - musli

 

Karamellpudding

karamellsaus – hasselnøttcrumble- krem

 

Multekrem

krumkake - multecoulis


Frognerseteren

Holmenkollveien 200 | NO-0791 Oslo
Tlf: 22 92 40 40
E-post: booking@frognerseteren.no

Du er hjertelig velkommen!
Facebook  Følg oss på Facebook

Åpningstider

Kafe Seterstua:
Man - lør 11:00 - 22:00
Søn 11:00 - 21:00
Restaurant Finstua:
Man - fre 12:00 - 22:00
Lør 13:00 - 22:00
Søn 13:00 - 21:00

Nyhetsbrev


Digitroll Publiseringsløsning