Virtuell omvisning
Filmer
Panorama
Hjem
Norsk English Deutsch

Bryllupspakken for 2021
 
Frognerseteren kan tilby nydelige lokaler med sus av en svunnet tid.
Våre stuer med rundtømmer danner en helt spesiell og romantisk atmosfære.
Vi har hatt gleden av å kunne arrangere mange brylluper som har gitt oss positive tilbakemeldinger fra fornøyde par. Dere er selvfølgelig hjertelig velkommen til en uforpliktende visning og en prat. 
 
 
 
Vi har komponert en spesiell bryllupsmeny som enten kan bestilles som en totalpakke hvor alt er inkludert, eller som en egen meny. I vår pakke inkluderes borddekorasjoner, musserende vin og fingermat ved ankomst, ønsket meny, viner, kaffe avec samt bryllupskake med konfekt til slutt. Dersom dere ønsker det, inkluderer vi også utvidet åpningstid, Disc Jockey og åpen bar. Da vil med andre ord alt være inkludert, og dere behøver kun å tenke på finstasen!
 
Skroll deg nedover eller last ned menyen på linken under for menyer med allergener:  
 /uploads/BRYLLUPSFEIRING_PÅ_FROGNERSETEREN_2021.pdf
 
  
Menyforslag 1 
 
Elg
Lettrøkt elgfilet anrettet som en carpaccio med spiresalat og trøffel vinaigrette
 
Risottobolle
Fritertrisottobolle anrettet på romescosaus med fritert persille.
 
Sjøtunge og Skalldyr
Posjert sjøtungefilet fylt med skalldyrmousse  garnert med butterdeigs fleuron
servert med hestebønner og skalldyr saus
 
And  
Honning glasert andebrystanrettet med pak choy  og Anna poteter servert med Khaluasaus
 
Crème Brûlée 
Klassisk vanilje crème brûlée anrettet med salat av sitronkokt pære og basilikumsponge
                                                                                                                                                                            
 
Menyforslag 2 
  
Grønnsaksymfoni
Avocado-, tomat- og blomkålmousse garnert med saltristede gresskarkjerner  
og mung-bønnesalat
 
Hummerravioli
Hjemmelaget hummerravioli med blæretang anrettet med sjøgresspaste
 
Hellebarn
Grillet filet av hellebarn anrettet på petit pois pure servert med appelsinsmørsaus
 
Sorbet og Lakskaviar
Champagnesorbet garnert med lakskaviar og sprøstekt lakseskinn
 
Kalv
Helstekt kalveentrecôte anrettet med grønnsaksbouquet og kantarellkremsaus
 
Ost
Bakt ostetartelett servert med reddik og rettichsalat
 
Sjokoladetrøffel
Frossen mousse av mørk sjokolade med trøffelsmak anrettet på portvinsgele 
og sjokoadecrumble 
 
 
                     
 
Menyforslag 3
 
Kongekrabbe
Mousse fylt med legg av kongekrabbe og rullet med skiver av røkt ørret
anrettet med salat av syltet agurk og mango servert med røkt tomatdressing
 
Skjellsuppe
Klar skjellsuppe tilsmakt safran og ingefær garnert med sjøgress og fritert skjellspyd
 
Fjellørret
Røkt filet av fjellørret  servert varmt på purreløkfondant og rømmesaus 
garnert med ørretrogn
 
Vaktel
Pannestekt vaktelbryst på grønn asparges med sherryglace
 
Reinsdyr
Rosastekt reinsdyrflatbiff anrettet med ovnsbakte rotgrønnsaker, sautert sopp og fløtesaus
 
Champagne og Granateple
Mousse av champagne og granateple  garnert med hvit sjokolade og granateplekjerner,
servert med melonbiter
 
                     
 
 
 
 

Frognerseteren

Holmenkollveien 200 | NO-0791 Oslo
Tlf: 22 92 40 40
E-post: booking@frognerseteren.no

Du er hjertelig velkommen!
Facebook  Følg oss på Facebook

Åpningstider

Kafe Seterstua:
Man - lør 11:00 - 22:00
Søn 11:00 - 21:00
Restaurant Finstua:
Man - fre 12:00 - 22:00
Lør 13:00 - 22:00
Søn 13:00 - 21:00

Nyhetsbrev


Digitroll Publiseringsløsning