Frognerseteren kan tilby nydelige lokaler med sus av en svunnet tid.
Våre stuer med rundtømmer danner en helt spesiell og romantisk atmosfære.
Vi har hatt gleden av å kunne arrangere mange brylluper som har gitt oss positive tilbakemeldinger fra fornøyde par.
Dere er selvfølgelig hjertelig velkommen til en uforpliktende visning og en prat.
Vi har komponert en spesiell bryllupsmeny som enten kan bestilles som en totalpakke hvor alt er inkludert, eller som en egen meny. I vår pakke inkluderes borddekorasjoner, musserende vin og fingermat ved ankomst, ønsket meny, viner, kaffe avec samt bryllupskake med konfekt til slutt. Dersom dere ønsker det, inkluderer vi også utvidet åpningstid, Disc Jockey og åpen bar. Da vil med andre ord alt være inkludert, og dere behøver kun å tenke på finstasen!
Menyforslag 1
Elg
Lettrøkt elgfilet
anrettet som en carpaccio
med spiresalat og
trøffel vinaigrette
Kamskjell
Smørstekt kamskjell
servert med blomkålpure og
honning glasert sikori
Sjøtunge
Posjert sjøtungefilet
servert med hestebønner, spinat
og skalldyr saus
And
Honning glasert andebryst
anrettet med rotgrønnsaker,
og mandelpotet pure
servert med appelsinsaus
Champagnemousse
Champagnemousse på florentinbunn
fylt med bringebær
garnert med sjokolade
og friske bringebær
Menyforslag 2
Råmarinert laks
Sitrus-soyamarinert laks
servert med avocado mousse,
lakserogn og reddik-eplesalat
Cannelini suppe
Kremet suppe av cannellini bønner servert
med urtemarinerte reker og hummer
Ishavsrøye
Lettrøkt ishavsrøye
servert med jordskokkchips
og smørsaus med ørretrogn
Perlehøne
Smørstekt bryst av perlehøne
servert med kremet soppragu
og trøffel sjy
Reinsdyr
Rosastekt reinsdyrflatbiff
anrettet med ovnsbakte rotgrønnsaker,
glasert stjerneløk,
artiskokkpure og viltfløtesaus
Sjokolade mille-feuille
Mørk sjokoladeganache
lagvis med sprø sjokoladekjeks
servert med limesorbet tilsmakt peppermynte
Tunfisktartar
Tartar av tunfisk med avruga caviar
servert med pepperotrømme og syltet agurk
Skalldyr ravioli
Hjemmelagde ravioli fylt med reker og krabbe
i blåskjellbuljong med ferske erter og bønner
Kveite
Stekt filet av kveite
servert med gulrotpure,
fennikel crudité og sauce vierge
Champagnesorbet
Champagnesorbet tilsmakt koriander og dill
servert med østersskum og tørket tang
Kalv
Helstekt kalv indrefilet
servert med sellerikrem, rotgrønnsaker,
rødløksalat med karse,
potetterte og rødvinsaus
Ost
Et utvalg av norske håndverksoster
servert med
syltet kumquat og kjeks
Vacherin
Vaniljeis og jordbær-yoghurt iskake
med sprø marengs og jordbærsaus