Restaurant Finstua er en intim restaurant med utsikt fra alle bordene. Her dekkes det med hvite duker og tøyservietter og bordene lyses opp av stearinlys i tinnlysestaker. Vi anbefaler våre gjester å reservere bord i restauranten. For reservasjon: Tlf. 22 92 40 40 eller
booking@frognerseteren.no
Restaurant Finstua åpen for
lunsj klokken 12:00 på hverdager.
Åpningstider Lørdag 13:00 - 22:00 og søndag kl. 13.00 - 21:00
Søndager serveres det kun fra middagsmenyen.
Frognerseteren - et gammelt kultursted
På Frognerseteren har vi lange tradisjoner å ta vare på. Disse går helt tilbake til slutten av 1800-tallet. Dette var tider hvor vi fikk levert fangsten både fra jegeren og fiskeren direkte til Frognerseteren. Kjøkkenet kunne utfolde seg med ferske råvarer fra naturens eget spiskammers.
Mattradisjonene lever videre
Vår kjøkkensjef viderefører med stolthet arven, og har som ambisjon å videreføre de gamle norske mattradisjonene. Frognerseterens kokker har tatt opp igjen det gamle håndverket med salting, røking og sylting av mat. Det å tilberede maten fra grunnen av gir inspirasjon og utvikler kreativitet til kombinasjoner mellom det gamle og det moderne kjøkken. På Frognerseteren vil du kunne oppleve en matrett med et spennende nytt tilsnitt basert på tradisjonelle tilberedningsmetoder.
Sesonger og årstider
Frognerseterens profesjonelle kjøkken plukker ut det beste av hva naturen har å by på i de ulike sesongene. Vi endrer våre menyer i tråd med hvilke råvarer som er i sesong.
For litt informasjon om hva som skjer på Frognerseteren de forskjellige årstidene se
aktiviteter.