Virtuell omvisning
Filmer
Panorama
Hjem
Norsk English Deutsch

Jubileum og fødselsdagsfeiringer
Man trenger ingen unnskyldning for å samle venner på Frognerseteren, men til de store dagene er det fint å gjøre litt ekstra ut av begivenheten. Bygningen har vært åsted for sammenkomster og feiringer av alle slag helt siden åpningen.
 
Vi bidrar gjerne med planlegging og tilbyr en egen selskapsmeny til store anledninger (i menyen til venstre). Om dere skulle ha andre ønsker for menyen hjelper vi gjerne til med å skreddersy en meny til deres selskap. På Frognerseteren har vi også eget konditori som gjerne disker opp med kaker og annet godt til kaffen.
 
Enten man vil ha en uformell lunsj eller stort middagsselskap har vi lokaler som kan ta imot liten og stor. Reservasjon av eget lokale forutsetter bestilling av minimum 3-retters meny. På Frognerseteren er det en spesiell lun stemning som tar like godt imot gjestene enten de kommer i galla eller skiuniform. Innfor våre vegger er alle velkommen.
 
Vi tilbyr eget lokale, servering av aperitiff på terrassen eller foran peisen og oppfølging av dedikert personale hele kvelden. Oppdekning, lokalleie og mat er inkludert i menyprisene, men drikke vil komme i tillegg. Etter kl.2400 tilkommer det et nattillegg fra kr 3000,- i timen.
 
Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende visning og prat om deres arrangement.
 
 

Frognerseteren

Holmenkollveien 200 | NO-0791 Oslo
Tlf: 22 92 40 40
E-post: booking@frognerseteren.no

Du er hjertelig velkommen!
Facebook  Følg oss på Facebook

Åpningstider

Kafe Seterstua:
Man - lør 11:00 - 22:00
Søn 11:00 - 21:00
Restaurant Finstua:
Man - fre 12:00 - 22:00
Lør 13:00 - 22:00
Søn 13:00 - 21:00

Nyhetsbrev


Digitroll Publiseringsløsning