Tilbakemelding på meny og vinvalg ønskes senest 10 virkedager før ankomst.
Menyen settes opp etter eget ønske og det er hovedretten som avgjør prisen
Kalde Forretter
Dillgravet Laks
Tradisjonell dillgravet laks
med islandsk rugbrød, rødløk og sennepsaus
Hvalcarpaccio
Servert med tindvedgelé, puffet byggryn og karsesalat
Røkt ishavsrøye
Servert med grønnsaks-crudité og løpstikke emulsjon
Gravet rådyr
Gravet rådyrfilét med kastanjekrem og multe vinaigrette
Rødbetetartar
Tartar av røkt rødbet, brønnkarsemajones,
chevre
og fritert rugbrød
Varme Mellomretter
Skalldyr-Risotto
Med reker, blåskjell, haneskjell, friske grønnsaker og skalldyrskum
Lammeterrine
Servert lun med geitostkrem, syltet pære og lefse
Skogsopp
Kremet skogsopp på ristet brød
med løyrom og gravet eggeplomme
Suppe
Kremet kantarellsuppe
Servert med røkt reinsdyrhjerte
Hovedretter
FISK
Sjøørret
Skinnstekt filet av sjøørret med petiti pois puré, shiitake sopp og nøttesmør med urter
4-RETTER 795,- / 5-RETTER 855,-
Kveite
Grillet kveitefilét servert med glaserte rødbeter, fylt savoykål
og appelsinhollandaise
4-RETTER 815,- / 5-RETTER 875,-
Torsk
Torskerygg rullet i spekeskinke servert med gulrotpuré, potetterte
og kremet blåskjellsaus med bakt hvitløk
4-RETTER 805,- / 5-RETTER 865,-
KJØTT & VILT
Reinsdyr
Rosastekt reinsdyrflatbiff
servert med rosenkål & bacon, russiske erter og fløtesaus
4-RETTER 865,- / 5-RETTER 925,-
Hjort
Ytrefilet av norsk hjort servert med potet-selleri puré, skogsopp,
glaserte druer og peppersaus
4-RETTER 845,- / 5-RETTER 905,-
Ungfé
Helstekt ytrefilet med glaserte skorsonnerøtter, smørdampet savoykål,
potetpuré og chorizosmør
4-RETTER 825,- / 5-RETTER 885,-
And
Rosastekt andebryst med gresskarkrem, grønnsaksragu, mandelpoteter
og andeglace med tranebær
4-RETTER 825,- / 5-RETTER 885,-
OST
Osteanretning
Osteanretning bestående av norske håndverksoster
servert med kumquat marmelade og kjeks
Ramequin
Varm ostetartelette
servert med reddiksalat og sellerikrem
DESSERT
Hvit sjokoladeterrine
Servert med iskrem og gele av solbær
Kvedemousse
Luftig kvedemousse servert med kanelis og pærechips
Crème Brûlée
Crème Brûlée tilsmakt tonkabønner servert med blodappelsin sorbet
Eplekake
Frognerseterens berømte eplekake med krem
servert med friske bær og fruktcoulis