Virtuell omvisning
Filmer
Panorama
Hjem
Norsk English Deutsch

Selskapsmenyen er priset med utgangspunkt i hovedrett.
De andre rettene er valgfrie.
Gjelder fra 15.09.2020 til 15.03.2021.
Vanligvis ønsker vi meny og vinvalg senest 10 virkedager i forkant.
Til selskap ber vi om at alle bestiller en felles meny.
Dersom noen har allergier eller av andre årsaker ikke spiser enkelte ting vil vi gjerne vite det i forkant slik at vi kan tilpasse valgt meny til den enkelte det eventuelt måtte gjelde.
 
 
Kalde forretter
 
Dillgravet Laks    
Tradisjonell dillgravet laks 
fulgt av stuede poteter og 
sennepssaus
 
Kaviar
Løyrom, lodderogn og ørretrogn 
anrettet på en bokhvetepannekake 
tilsatt røket laks og gressløk
servert med seterrømme og rødløk
 
Klippfisk 
Ovnsbakt klippfisk 
servert i en sprøstekt lompekurv 
anrettet med bacalao olje 
og fritert persille
 
Elg
Rosastekt elgytrefilet servert kaldt 
med urtemarinert soppsalat 
garnert med tyttebæraioli 
og karamellknekk
 
Tomattartar
Tartar av tomater tilsmakt friske urter 
garnert med confit av tomater 
og basilikumsorbet
 

Varme Mellomretter


Skalldyr
Skalldyrblanding tilsmakt Pernod 
anrettet på tomat concassée 
i butterdeigsskjell
 
Fjellørret
Skinnstekt filet av fjellørret 
anrettet på gulrotpure med ingefær 
servert med dillskum
og saltstekt fleuron
 
Skogsopp
Butterdeigspostei 
fylt med skogssoppragu i kremsaus 
garnert med strimler av sukkererter 
og tørket skogssopp
 

Suppe
 
Grønn Ertesuppe
Suppe av friske grønne erter 
dekket med krem 
og frisk hakket mynte
i følge med hjemmebakt knekkebrød
 
 
 
 
  

Hovedretter - Fisk
 
Ishavsrøye
Skinnstekt filet av ishavsrøye 
på mandelpotetpure med brokkolini 
og brunt smør tilsatt kapers og sitron
4-RETTER 725,- / 5-RETTER 775,-
 
Torsk 
Blackend filet av torsk 
anrettet med grønn petit pois- og kikkertpure,
servert med fritert brokkolini, karrisaus 
og sprø korianderkjeks
4-RETTER 745,- / 5-RETTER 795,-
 
Breiflabb
Pannestekt breiflabb viklet med spekk 
anrettet på mandelpotetpure med sautert spinat, 
fulgt med persille- og hvitløksolje 
4-RETTER 765,- / 5-RETTER 815,-
 
 
 
 
 

Hovedretter - Kjøtt og Vilt

  
Reinsdyr
Hel- og rosastekt reinsdyrflatbiff
anrettet med skogssoppragu i terteskål 
servert med ovnsbakt fiken,
pannestekte mandelpoteter og viltglace
4-RETTER 785,- / 5-RETTER 835,-
 
Kalv
Helstekt kalveentrecôte
anrettet med smørkokt knutekål 
og glaserte gulrøtter
servert med Duchesse poteter 
og estragonsaus
4-RETTER 745,- / 5-RETTER 795,-
 
Lam
Brassert øl og rosmarin marinert lammeskank
anrettet med mandelpotetpure
og ovnsbakte rotgrønnsaker med småløk 
garnert med brokkolini 
4-RETTER 725,- / 5-RETTER 775,-
 
And
Rosastekt andebryst
servert med saltbakt knollselleri, 
mandelpotetpure og  
fulgt av solbærsaus 
4-RETTER 745,- / 5-RETTER 795,-
 
Til alle våre hovedretter serveres dagens poteter
 
 
 
 
Ost
 
Osteanretning
Osteanretning bestående av:
Roquefort, brie og Appenzeller
servert med sesamkaramellknekk
og biskuit med tørkede frukter
 
Ramequin
Varm ostetartelette 
servert med reddiksalat og sellerikrem
 
 
 
Desserter
 
Boca Negra
Hjemmelaget mørk sjokoladekake 
og rørte bær i følge med skogsbærjogurtiskrem
og Bourbon fudge saus
 
Pære
Bavaroise av høst pære og 
catalan krem tilsmakt kanel på biskuitbunn
servert med salat av ingefær kokte pærer 
garnert med feuilletine
 
Multer
Tårn av multemousse på mandel biskuit
 anrettet med bitter appelsinsaus 
og hjemmelaget mandel iskrem
 
Eplekake
Frognerseterens berømte eplekake med krem
servert med friske bær og fruktcoulis
 
 
 

Frognerseteren

Holmenkollveien 200 | NO-0791 Oslo
Tlf: 22 92 40 40
E-post: booking@frognerseteren.no

Du er hjertelig velkommen!
Facebook  Følg oss på Facebook

Åpningstider

Kafe Seterstua:
Man - lør 11:00 - 22:00
Søn 11:00 - 21:00
Restaurant Finstua:
Man - fre 12:00 - 22:00
Lør 13:00 - 22:00
Søn 13:00 - 21:00

Nyhetsbrev


Digitroll Publiseringsløsning