Virtuell omvisning
Filmer
Panorama
Hjem
Norsk English Deutsch

Selskapsmeny Høst/Vinter 2021/2022

 
 
Tilbakemelding på meny og vinvalg ønskes senest 10 virkedager før ankomst.
 
Menyen settes opp etter eget ønske.
Det er hovedretten som avgjør prisen.  
 

Kalde Forretter  

Dillgravet Laks    
Tradisjonell dillgravet laks 
med stuede poteter og 
sennepssaus
 
Blini
Russisk blini servert med røkt laks, gressløk,
seterrømme, rødløk og lakserogn
 
Sesamstekt tunfisk 
Servert med en frisk salsa,
korianderkrem og soya sjy
 
Viltanretning
Skiver av røkt og einebærgravet hjorteculotte, speket reinsdyr og elgpølse
servert med soppmajones, urtesalat og potetflatbrød
 
Rødbetetartar
Tartar av røkt rødbet, brønnkarsemajones, chevre
og fritert rugbrød
 

Varme mellomretter  

Skalldyr-Risoni
Med reker, blåskjell, blekksprut, friske grønnsaker og skalldyrskum 
 
Lettrøkt ishavsrøye
Filet av ishavsrøye
anrettet på blomkålkrem 
servert med syltede grønnsaker og soya sjy
 
Skogsopp og reinsdyrlever
Grillet lever og kremet skogsopp på ristet brød 
med syltet eple

Suppe 

Kremet jordskokksuppe
Servert med ishavsreker
og  gressløkolje
 

Hovedretter 



FISK 

Sjøørret
Skinnstekt filet av sjøørret 
på aubergine pure, hestebønneragu med spekeskinke
og urtesmørsaus med caviar
4-RETTER 725,- / 5-RETTER 775,-
 
Kveite 
Pochert filet servert med tomat-oliven buljong, spinat og safranpotet 
4-RETTER 755,- / 5-RETTER 795,-
 
Breiflabb
Smørstekt breiflabb med savoykål, potet-pepperot krem og 
blåskjell-hasselnøtt saus
4-RETTER 775,- / 5-RETTER 825,-
 

KJØTT & VILT 

 
Reinsdyr
Rosastekt reinsdyrflatbiff
servert med skogsoppterte, 
stekt gresskar,
ovnsbakt mandelpotet og solbær saus
4-RETTER 795,- / 5-RETTER 845,-
 
Okse
Helstekt ytrefilet
anrettet med ovnsbakt sjalottløk, røkt rotgrønnsakspure,
 glaserte bønner, fondantpotet og rødvinssaus
4-RETTER 745,- / 5-RETTER 795,-
 
Lam  
Ovnsbakt flatbiff anrettet med mandelpotetpure
 og ovnsbakte rotgrønnsaker med småløk 
og timian sjy
4-RETTER 725,- / 5-RETTER 775,-
 
And   
Smørstekt andebryst med kremet savoykål, 
skogsopp, ovnsbakt mandelpotet og grapefrukt saus
4-RETTER 745,- / 5-RETTER 795,-

OST

Osteanretning bestående av:
Rød Ku og Brilliant brie fra Thorbjørnrud Ysteri, 
vellagret Selbu Blå og chevre
servert med hjemmelaget fruktkjeks
 
Ramequin
Varm ostetartelette 
servert med reddiksalat og sellerikrem
 

DESSERT

Sjokolademousse
Sjokolademousse tilsmakt Earl Grey te, mandel florentine 
og sitrus curd
 
Pære Tarte tatin
Varm pæreterte servert med toffee saus 
og vaniljeis
 
Multer  
Marinerte multer servert på karamellisert brioche og 
multeisparfait
 
Eplekake
Frognerseterens berømte eplekake med krem
servert med friske bær og fruktcoulis
  

Frognerseteren

Holmenkollveien 200 | NO-0791 Oslo
Tlf: 22 92 40 40
E-post: booking@frognerseteren.no

Du er hjertelig velkommen!
Facebook  Følg oss på Facebook

Åpningstider

Kafe Seterstua:
Man - lør 11:00 - 22:00
Søn 11:00 - 21:00
Restaurant Finstua:
Man - fre 12:00 - 22:00
Lør 13:00 - 22:00
Søn 13:00 - 21:00

Nyhetsbrev


Digitroll Publiseringsløsning