Virtuell omvisning
Filmer
Panorama
Hjem
Norsk English Deutsch

Selskapsmeny Høst/Vinter

 
Tilbakemelding på meny og vinvalg ønskes senest 10 virkedager før ankomst.
Menyen settes opp etter eget ønske og det er hovedretten som avgjør prisen 
 

Kalde Forretter  

Dillgravet Laks
Tradisjonell dillgravet laks 
med islandsk rugbrød, rødløk og sennepsaus
 
Hvalcarpaccio
Servert med tindvedgelé, puffet byggryn og karsesalat 
 
Røkt ishavsrøye 
Servert med grønnsaks-crudité og løpstikke emulsjon 
 
Gravet rådyr
Gravet rådyrfilét med kastanjekrem og multe vinaigrette
 
Rødbetetartar
Tartar av røkt rødbet, brønnkarsemajones,
chevre  og fritert rugbrød  
 

Varme Mellomretter 

Skalldyr-Risotto
Med reker, blåskjell, haneskjell, friske grønnsaker og skalldyrskum 

Lammeterrine
Servert lun med geitostkrem, syltet pære og lefse 

Skogsopp
Kremet skogsopp på ristet brød 
med løyrom og gravet eggeplomme 
 
 
Suppe
 
Kremet kantarellsuppe
Servert med røkt reinsdyrhjerte
 

Hovedretter 



FISK 

Sjøørret
Skinnstekt filet av sjøørret med petiti pois puré, shiitake sopp og nøttesmør med urter
4-RETTER 795,- / 5-RETTER 855,-
 
Kveite 
Grillet kveitefilét servert med glaserte rødbeter, fylt savoykål 
og appelsinhollandaise 
4-RETTER 815,- / 5-RETTER 875,-
 
Torsk
Torskerygg rullet i spekeskinke servert med gulrotpuré, potetterte 
og kremet blåskjellsaus med bakt hvitløk
4-RETTER 805,- / 5-RETTER 865,- 
 

KJØTT & VILT 

Reinsdyr
Rosastekt reinsdyrflatbiff
servert med rosenkål & bacon, russiske erter og fløtesaus
4-RETTER 865,- / 5-RETTER 925,-
Hjort
Ytrefilet av norsk hjort servert med potet-selleri puré, skogsopp, 
glaserte druer og peppersaus
4-RETTER 845,- / 5-RETTER 905,-
Ungfé
Helstekt ytrefilet med glaserte skorsonnerøtter, smørdampet savoykål,
potetpuré og chorizosmør
4-RETTER 825,- / 5-RETTER 885,-
And
Rosastekt andebryst med gresskarkrem, grønnsaksragu, mandelpoteter
og andeglace med tranebær
4-RETTER 825,- / 5-RETTER 885,-

OST

Osteanretning
Osteanretning bestående av norske håndverksoster 
servert med kumquat marmelade og kjeks
 
Ramequin
Varm ostetartelette 
servert med reddiksalat og sellerikrem
 

DESSERT

Hvit sjokoladeterrine
Servert med iskrem og gele av solbær
Kvedemousse
Luftig kvedemousse servert med kanelis og pærechips
Crème Brûlée
Crème Brûlée tilsmakt tonkabønner servert med blodappelsin sorbet
 
Eplekake
Frognerseterens berømte eplekake med krem
servert med friske bær og fruktcoulis 
 
  

Frognerseteren

Holmenkollveien 200 | NO-0791 Oslo
Tlf: 22 92 40 40
E-post: booking@frognerseteren.no

Du er hjertelig velkommen!
Facebook  Følg oss på Facebook

Åpningstider

Kafe Seterstua:
Man - lør 11:00 - 22:00
Søn 11:00 - 21:00
Restaurant Finstua:
Man - fre 12:00 - 22:00
Lør 13:00 - 22:00
Søn 13:00 - 21:00

Nyhetsbrev


Digitroll Publiseringsløsning