Tilbakemelding på meny og vinvalg ønskes senest 10 virkedager før ankomst.
Menyen settes opp etter eget ønske og det er hovedretten som avgjør prisen
Kalde Forretter
Dillgravet Laks
Tradisjonell dillgravet laks
med stuede poteter og sennepssaus
Råmarinerte skalldyr
Kamskjell og villreke servert med ørretrogn, asparges og granateple
Tunfisktartar
Servert med Avruga caviar, urtemajones og kryddersmuler
Kalvepastrami
Marinert, røkt og grillet kalvefilet servert med revet parmesan,
rucculakrem og ristede pinjekjerner
Betesalat
Salat av saltbakte beter, brønnkarsemajones, chevre
og fritert rugbrød
Varme Mellomretter
Gratinert sjøkreps
Servert med aioli og sitron
Fjellørret
Bakt filet av fjellørret
anrettet på blomkålkrem
servert med syltede grønnsaker og soya sjy
Hval «tataki»
Grillet hval servert med teryaki saus,
syltet sjalottløk og sortkål
Suppe
Gazpacho
Kald grønnsakssuppe servert med
sitrusmarinert sjøtunge
Hovedretter
FISK
Sjøørret
Skinnstekt filet av sjøørret
servert med potet-ertepure, spiresalat med reddik og soya-urtesmør
4-RETTER 765,- / 5-RETTER 815,-
Kveite
Ovnsbakt kveite med potet-pepperot krem, sesongens grønnsaker
og kremet skalldyrsaus
4-RETTER 795,- / 5-RETTER 845,-
Steinbit
Grillet flekksteinbit servert med linseragu, artiskokker
og lun tomat/kapers salat
4-RETTER 755,- / 5-RETTER 805,-
KJØTT & VILT
Reinsdyr
Rosastekt reinsdyrflatbiff
servert med romanesco terte,
ovnsbakt mandelpotet og portvin saus
4-RETTER 815,- / 5-RETTER 865,-
Okse
Helstekt indrefilet og grillet margbein
anrettet med ovnsbakt sjalottløk og rotgrønnsaker,
fondantpotet og rødvinssaus
4-RETTER 795,- / 5-RETTER 845,-
Rådyr
Rosastekt rådyrfilet anrettet med grønn asparges, grillet radicchio,
rødløkskompott, nypoteter
og timian sjy
4-RETTER 785,- / 5-RETTER 835,-
Perlehøne
Pochert bryst av perlehøne med servert med primører, veloutésaus med
estragon og stekte poteter
4-RETTER 765,- / 5-RETTER 815,-
OST
Osteanretning
Osteanretning bestående av:
Rød Ku og Brilliant brie fra Thorbjørnrud Ysteri,
vellagret Selbu Blå og chevre
servert med hjemmelaget fruktkjeks
Ramequin
Varm ostetartelette
servert med reddiksalat og sellerikrem
DESSERT
Sjokoladeostekake
Bakt sjokoladeostekake med sjokoladeganache, kirsebærsorbet
og marinerte skogsbær
Mandel Financiér
Saftig mandelkake med sitronsaus servert med melonsalat og rømmeis
Jordbær & Bringebær
Friske bær servert i en jordbærconsommé med
bringebærmarengs, og vaniljekrem
Eplekake
Frognerseterens berømte eplekake med krem
servert med friske bær og fruktcoulis