Virtuell omvisning
Filmer
Panorama
Hjem
Norsk English Deutsch

Selskapsmeny Vår/sommer 2022

 
Tilbakemelding på meny og vinvalg ønskes senest 10 virkedager før ankomst.
Menyen settes opp etter eget ønske og det er hovedretten som avgjør prisen 
 

Kalde Forretter  

Dillgravet Laks
Tradisjonell dillgravet laks 
med stuede poteter og sennepssaus
 
Råmarinerte skalldyr 
Kamskjell og villreke servert med ørretrogn, asparges og granateple 
 
Tunfisktartar
Servert med Avruga caviar, urtemajones og kryddersmuler 
 
Kalvepastrami
Marinert, røkt og grillet kalvefilet servert med revet parmesan,
rucculakrem og ristede pinjekjerner
 
Betesalat
Salat av saltbakte beter, brønnkarsemajones, chevre
og fritert rugbrød
 

Varme Mellomretter 

Gratinert sjøkreps
Servert med aioli og sitron 
 
Fjellørret
Bakt filet av fjellørret 
anrettet på blomkålkrem 
servert med syltede grønnsaker og soya sjy
 
Hval «tataki»
Grillet hval servert med teryaki saus,
syltet sjalottløk og sortkål 
 

Suppe 

Gazpacho
Kald grønnsakssuppe servert med
sitrusmarinert sjøtunge
 

Hovedretter 



FISK 

Sjøørret
Skinnstekt filet av sjøørret 
servert med potet-ertepure, spiresalat med reddik og soya-urtesmør 
4-RETTER 765,- / 5-RETTER 815,-
 
Kveite 
Ovnsbakt kveite med potet-pepperot krem, sesongens grønnsaker
og kremet skalldyrsaus
4-RETTER 795,- / 5-RETTER 845,- 
 
Steinbit
Grillet flekksteinbit servert med linseragu, artiskokker 
og lun tomat/kapers salat
4-RETTER 755,- / 5-RETTER 805,-
 

KJØTT & VILT 

Reinsdyr
Rosastekt reinsdyrflatbiff
servert med romanesco terte, 
ovnsbakt mandelpotet og portvin saus
4-RETTER 815,- / 5-RETTER 865,-
 
Okse
Helstekt indrefilet og grillet margbein
anrettet med ovnsbakt sjalottløk og rotgrønnsaker,
fondantpotet og rødvinssaus
4-RETTER 795,- / 5-RETTER 845,-
 
Rådyr
Rosastekt rådyrfilet anrettet med grønn asparges, grillet radicchio,
rødløkskompott, nypoteter
og timian sjy
4-RETTER 785,- / 5-RETTER 835,-
 
Perlehøne
Pochert bryst av perlehøne med servert med primører, veloutésaus med 
estragon og stekte poteter
4-RETTER 765,- / 5-RETTER 815,-

OST

Osteanretning
Osteanretning bestående av:
Rød Ku og Brilliant brie fra Thorbjørnrud Ysteri, 
vellagret Selbu Blå og chevre
servert med hjemmelaget fruktkjeks
 
Ramequin
Varm ostetartelette 
servert med reddiksalat og sellerikrem
 

DESSERT

Sjokoladeostekake
Bakt sjokoladeostekake med sjokoladeganache, kirsebærsorbet 
og marinerte skogsbær
 
Mandel Financiér
Saftig mandelkake med sitronsaus servert med melonsalat og rømmeis
 
Jordbær & Bringebær
Friske bær servert i en jordbærconsommé med 
bringebærmarengs, og vaniljekrem
 
Eplekake
Frognerseterens berømte eplekake med krem
servert med friske bær og fruktcoulis
 
  

Frognerseteren

Holmenkollveien 200 | NO-0791 Oslo
Tlf: 22 92 40 40
E-post: booking@frognerseteren.no

Du er hjertelig velkommen!
Facebook  Følg oss på Facebook

Åpningstider

Kafe Seterstua:
Man - lør 11:00 - 22:00
Søn 11:00 - 21:00
Restaurant Finstua:
Man - fre 12:00 - 22:00
Lør 13:00 - 22:00
Søn 13:00 - 21:00

Nyhetsbrev


Digitroll Publiseringsløsning