Virtuell omvisning
Filmer
Panorama
Hjem
Norsk English Deutsch

Selskapsmenyen er priset med utgangspunkt i hovedrett. De andre rettene er valgfrie. Gjelder fra 15.03.2019 til 15.09.2019. Vanligvis ønsker vi meny og vinvalg senest 10 virkedager i forkant. Til selskap ber vi om at alle bestiller en felles meny. Dersom noen har allergier eller av andre årsaker ikke spiser enkelte ting vil vi gjerne vite det i forkant slik at vi kan tilpasse valgt meny til den enkelte det eventuelt måtte gjelde.
 
 
Kalde forretter
 
Dillgravet Laks
Tradisjonell dillgravet laks 
fulgt av stuede poteter og
sennepssaus
 
Sjøkreps
Lettrøket sjøkrepshale 
anrettet på agurkkrem
i en gazpaccho 
garnert med Melbatoast
 
Sild
Sukkersaltet og dill marinert sildefilet
servert med selleri- og eplesalat 
i følge med hjemmebakt grovt karvebrød
 
Oksecarpaccio
Lettrøkt og krydret okseindrefilet 
servert som carpaccio 
med kapers og sylteagurk
 
Tomattartar
Tartar av modne klasetomater tilsmakt urter 
garnert med cherry tomat confit 
servert med basilikumsorbet 
og røkt tomatdressing
 
 
 

Varme Mellomretter


Hyse
Luftig quenelle av hyse og 
parmesanchips med sort trøffel 
servert med krepsesaus 
og sukkererter
 
Vaktel
Stekt vaktelbryst 
på grillet maiskrokett
 garnert med posjert vaktelegg 
og balsamico glace
 
Artiskokk
Artiskokkbunn fylt med bulgur 
garnert med fritert grønkål 
og urteolje
 

Suppe
 
Østerscappuccino
Kremsuppe av østers 
servert som en cappuccino
i følge med gratinert østers 
på sautert spinat
 
 
 
 
  

Hovedretter - Fisk
 
Hardangerørret
Posjert filet av Hardangerørret
og hvitvinsdampede skjell
anrettet med bakt fennikel,
persille-potetpure og
Noilly Pratsaus
 
4-RETTER 705,- / 5-RETTER 755,-
 
 
Lysing
Skinnstekt lysing filet 
anrettet med squash tagliatelle
og Anna poteter
servert med rødvinssaus tilsatt oliven  
 
4-RETTER 675,- / 5-RETTER 725,-
 
 
Havabbor
Pannestekt filet av havabbor 
med glaserte gulrøtter og kokte poteter 
servert med mandelsmør tilsatt sitronbiter
 
4-RETTER 695,- / 5-RETTER 745,-
 
 
 
 
 

Hovedretter - Kjøtt og Vilt

  
Reinsdyr
Hel- og rosastekt reinsdyrflatbiff
anrettet med sautert sopp,
tyttebærkokt pære og 
tradisjonell fløtesaus
 
4-RETTER 755,- / 5-RETTER 805,-
 
 
Rådyr
Hel- og rosastekt rådyrfilet
anrettet med sauterte kantareller 
og smørkokt jordskokk 
servert med viltglace
 
4-RETTER 715,- / 5-RETTER 765,-
 
 
Lam
Rosmarinspekket flatbiff av lam 
og spisspaprika 
fylt med mandelpotetpure 
servert med bakt squash og aubergine-hvitløkragu
i følge med lammesjy
 
4-RETTER 695,- / 5-RETTER 745,-
 
 
Kalv
Helstekt yterfilet av kalv 
med grønnsaks bouqet garni 
og morkelkremsaus
servert med Duchesse poteter
 
4-RETTER 695,- / 5-RETTER 745,-
 
 
Perlehøne
Helstekt bryst av perlehøne 
og perlehøneragu i Savoykål 
servert med Berny poteter,
Kahluasaus med sultaniner og petits pois
 
4-RETTER 705,- / 5-RETTER 755,-
 
 
Til alle våre hovedretter serveres dagens poteter
 
 
 
 
Ost
 
Osteanretning
Osteanretning med camembert, 
taleggio og Appenzeller
servert med sesamkaramellknekk
og biskuit med tørkede frukter
 
Stilton
Stilton 
servert med portvinskokt fiken
og pepperkakestang 
 
 
Desserter
 
Jordbær
Jordbærkrem tilsmakt Cointreau 
anrettet på pistasjmarengs 
garnert med friske jordbær 
servert med jordbær balsamico sirup
 
Sjokolade
Kake med krem av melkesjokolade
og sjokoladebiskuit
anrettet med hvit sjokoladesorbet 
i følge med mørk sjokoladesaus tilsmakt rom
 
Tjukkmelk pudding
Tradisjonell dessert fra Røros 
med rømmebrød 
og frisk rørte rips
 
Moccaisparfait
Isparfait tilsmakt kaffe 
fylt med espressogelé 
anrettet med sjokolade- rosmarincrumble 
 
Eplekake
Frognerseterens berømte eplekake med krem
servert med friske bær og fruktcoulis
 
 
 

Frognerseteren

Holmenkollveien 200 | NO-0791 Oslo
Tlf: 22 92 40 40
E-post: booking@frognerseteren.no

Du er hjertelig velkommen!
Facebook  Følg oss på Facebook

Åpningstider

Kafe Seterstua:
Man - lør 11:00 - 22:00
Søn 11:00 - 21:00
Restaurant Finstua:
Man - fre 12:00 - 22:00
Lør 13:00 - 22:00
Søn 13:00 - 21:00

Nyhetsbrev


Digitroll Publiseringsløsning