Virtuell omvisning
Filmer
Panorama
Hjem
Norsk English Deutsch

Meny Restaurant Finstua

Forretter – Starters  

Dillgravet Laks  235,-

Husets egen gravet laks servert på tradisjonelt vis med sennepssaus og Islandsk rugbrød

- “Gravet” salmon, served the traditional way with mustard sauce  and Islandic rye bread

  F,M,SP,G:hvete,rug

Kalvetartar  225,-

Tartar av kalv med pepperrotmajones, hjemmelaget knekkebrød, løksalat og gravet eggeplomme

- Tartar of veal, served with horseradish mayonnaise, homemade crispbread, onion salad and cured egg yolk

 S,E,SP,G:havre,rug,vhete,bygg

 

Rødbet carpaccio  185,-

Tynne skiver av røkte og saltbakte rødbeter servert med geitostkrem og brønnkarsemajones

- Thin slices of smoked and saltbaked beetroots, served with goat cheese cream and watercress mayonnaise

M,E,G:hvete,rug 

Torsketunger  295,-

Panerte og friterte torsketunger servert med grillet sitron, hjertesalat og gribiche saus

- Panfried and deep-fried  cod tongues served with grilled lemon, romaine salad and a sauce gribiche

 F,E,SP,S,G:hvete

Løksuppe 205,-

Kremet løksuppe med sautert sortkål og ostekrokett

- Creamy onion soup with sautéed black cabbage and cheese croquette 

 M,SL,S,G:hvete
 
 

 

Hovedretter – Main Courses

 

Vegan

Grønnsaks lasagne 365,-

Marinerte og grillede grønnsaker, blomkål, fritert søtpotet og oregano pesto

  - Vegetable lasagne with marinated and grilled vegetables, cauliflower, crisp sweet potato and oregano pesto   
 SL,S,N:pinjekjerner
 
 
Fisk – Main Dish Fish

 

Uer  415,-

Skinnstekt uerfilèt, potet-hvitløks pure, ovnsbakte grønnsaker og rødvinssaus

- Pan fried fillet of redfish, potato-and garlic puree, oven baked vegetables and red wine sauce

 F,M,E,SL,S

Skrei  435,-

Pannestekt ryggfilet av Skrei med cannelini bønner, glaserte beter og kremet spinat-blåskjellsaus

- Pan fried loin filet of   Cod served with Cannellini beans, glazes beets and creamed spinach-mussel sauce

 F,B,SL,S,M
 
 
 

Kjøtt – Main Dish Meat

 

Kylling  415,-
Bryst av kylling fra Hovelsrud Gård servert med kyllinglever patè, grønne erter og estragon sjy

- Chicken breast from Hovelsrud farm, served with chicken liver parfait, green peas and an estragon jus

 M,E,S,SL

Lammecarré  435,-
Rosastekt lammecarrè servert med aubergine puré, spinat, fløtegratinerte poteter og rosmarin saus

- Rack of lamb served pink, with aubergine puree, pommes dauphinoise and a rosemary sauce

 M,S,SL

Reinsdyr 515,-

Ytrefilet av reinsdyr servert med sjalottløk pure, glasert endive, grillet portobello sopp og viltsaus med tyttebær
- Filet of reindeer served with puree of shallots, glazed endive, grilled portobello mushroom and a venison sauce with lingonberries   
M,SL,S

 


 

 

Desserter - Desserts

 

 

 

Ost   225,-

Osteanretning med norske håndtverksoster servert med kokt pære, kumquat marmelade og frukt bisquit

- Cheese plate with Norwegian cheese served with cooked pear,  kumquat marmalade and fruit cookie

 M,E,S,G:hvete

Sjokolade   215,-

Sjokolade ganache tilsmakt Cointreu, melkesjokolade, tørket appelsin og blodappelsin sorbet

- Chocolate ganache, flavoured with Cointreau served with milk chocolate, dried  orange and blood orange sorbet

 M,SO,S,G:hvete

Omelette norvégienne i  225,-

Vaniljeis parfait og bringebær sorbet dekket med italiensk marengs, flambert ved bordet

- Vanilla parfait and raspberry sorbet covered with marengue flamed with Grand Marnier

 M,E

Pina Colada  195,-

Kokos-ananas krem tilsmakt rom med ananas kompott, hvit sjokolade og kokos sorbet

- Coconut and pineapple cream with pineapple compote, white chocolate and a coconut sorbet

 S

Eplekake  165 ,-

Frognerseterens berømte eplekake servert med friske bær, fruktcoulis og krem

- The famous apple cake from Frognerseteren,  garnished with fresh berries, fruit coulis and whipped cream 

 

M,G:hvete

 
 
 

Allergener:
 gluten G (type) nøtter N: (type) laktose M - egg - peanøtter - sulfitt S - soya SO - lupin LU - fisk F - skalldyr SK bløtdyr - selleri SL - sennep SP - sesamfrø SF

Frognerseteren

Holmenkollveien 200 | NO-0791 Oslo
Tlf: 22 92 40 40
E-post: booking@frognerseteren.no

Du er hjertelig velkommen!
Facebook  Følg oss på Facebook

Åpningstider

Kafe Seterstua:
Man - lør 11:00 - 22:00
Søn 11:00 - 21:00
Restaurant Finstua:
Man - fre 12:00 - 22:00
Lør 13:00 - 22:00
Søn 13:00 - 21:00

Nyhetsbrev


Digitroll Publiseringsløsning