Virtuell omvisning
Filmer
Panorama
Hjem
Norsk English Deutsch

Meny Restaurant Finstua

Forretter – Starters  


Laksetartar   ………………………………….. 215,-

Servert med pepperrotkrem, fritert sjalottløk, syltede grønnsaker og vaktelegg

- Tartar of salmon with horseradish cream, pickled vegetables and quail egg  

Asparges ...................................................  265,-

Nykokte hvite asparges servert med Tronfjellskinke og Hollandaise saus

- White asparagus served with cured ham and Hollandaise sauce

Persillerotsuppe   .................................. 215,-

Servert med gratinert margbein av reinsdyr og smørstekt toast
- Creamy parsley root soup served with gratinated reindeer marrow and butter toast

 

Hval   ..........................................................  215,-

Carpaccio av lettrøkt hval servert med fritert kapers og appelsin-grønn pepper vinaigrette

- Carpaccio of lightly smoked minky whale, capers, orange and green pepper vinaigrette

 

Betesalat  ..................................................  195,-

Salat med bakte beter, marinerte tomater, fersk geitost og ruccula krem

- Salad with baked beets, marinated tomatoes, goat cheese and rocket salad cream

 


 

 

Hovedretter – Main Courses

 

Vegetar –Vegetarian

 

Blomkål   ............................................................  375,-

Bakt blomkål fylt med soppkrem, glaserte primører, jordskokkchips og ramsløkvinaigrette
- Baked cauliflower filled with mushroom pure, glazed vegetables, Jerusalem Artichokes chips and ramson vinaigrette  
 

Fisk – Main Dish Fish


Kveite............................................  435,-

Pochert kveite servert med en ragu av asparges og artiskokk, dillkokte poteter

og Noilly Prat saus

- Poached Halibut served with a ragout of asparagus and artichokes,

dill potatoes and Noilly Prat sauce 

 

Fjellørret   .................................................  395,-

Smørstekt Sirdalsørret servert med agurksalat, perlepotet og smørsaus med ørretrogn

- Pan fried fillet mountain trout served with pickled cucumber, potatoes and

. beurre blanc with caviar

 

Boknafisk i .................................................  415,-

Stekt boknafisk servert med kremet kål, stekt bacon, gulrøtter og kokte poteter

- Semi dried cod pan fried served with creamed cabbage, bacon, carrots and boiled potatoes

 

 

Kjøtt – Main Dish Meat

 

Kalv ......................................................... 425,-

Grillet kalv indrefilet servert med smørdampet nykål, glasert rød stjerneløk, potetterte og kremet morkelsaus
- Grilled tenderloin of veal served with steamed spring cabbage, glazed red onion, Pommes Anna and a morel cream sauce

 

Andebryst  ................................................  395,-

Rosastekt andebryst servert med blomkålkrem, primører, Pont Neuf poteter og sherry sjy
- Roasted duck breast served with cauliflower puree, fresh vegetables, Pont Neuf potatoes and sherry jus

 

Reinsdyr  ................................................. 445,-

Rosastekt reinsdyrfilet servert med potet & sopp pure, grønn asparges, og viltglace

- Roasted filet of reindeer served with potato & mushroom pure , green asparagus and game jus

 

Lam Inneholder ........................................................ 395,-

Stekt lammekarré servert med artiskokkpure, rotgrønnsaker, løkkompott, potetterte og estragon sjy

- Rack of lamb served with artichoke puré, root vegetables, shallot compote, Pommes Anna

 
 
 

Desserter - Desserts

 

Ost ................................................. 225,-
Osteanretning med et utvalg av Norske håndverksoster servert med kokt pære, kumquat marmelade og frukt kjeks
Cheese plate with Norwegian cheeses served with cooked pear, kumquat marmelade and fruit cookie
 

Fersken og lavendel .....................................   195,-

Fersken og lavendel is parfait med marinerte fiken og karamellisert hvit sjokolade

- Peach and lavender parfait served with glazed figs and caramelized white chocolate

 
Rabarbra og jordbær ....................................  205,-
Servert i en jordbærconsommé med vaniljeis, krystallisert rabarbra og marengs

- Rhubarb and strawberry served in a strawberry consommé with vanilla ice cream, crystalized rhubarb, and meringue  

 
Sjokolade ............................................ 215,-
Sjokolademousse «semisphere» servert med mangosorbet og fransk makron

- Chocolate mousse served with mango sorbet and French macron

 
Eplekake ................................................. 165 ,-
Frognerseterens berømte eplekake servert med friske bær, fruktcoulis og krem

- The famous apple cake from Frognerseteren

. garnished with fresh berries, fruit coulis and whipped cream

 

 

Frognerseteren

Holmenkollveien 200 | NO-0791 Oslo
Tlf: 22 92 40 40
E-post: booking@frognerseteren.no

Du er hjertelig velkommen!
Facebook  Følg oss på Facebook

Åpningstider

Kafe Seterstua:
Man - lør 11:00 - 22:00
Søn 11:00 - 21:00
Restaurant Finstua:
Man - fre 12:00 - 22:00
Lør 13:00 - 22:00
Søn 13:00 - 21:00

Nyhetsbrev


Digitroll Publiseringsløsning