Virtuell omvisning
Filmer
Panorama
Hjem
Norsk English Deutsch

Meny Restaurant Finstua

Forretter – Starters

 

Skogsopptoast med løyrom og vaktelegg    235,-

Skogsoppstuing servert på smørstekt toast servert med løyrom og pochert vaktelegg

- Mushroom stew on toast served with løyrom caviar and poached quail egg

 

Laksetartar     205,-

 Servert med pepperrot krem, avruga caviar, urtesalat og husets knekkebrød

- Salmon tartare served with horseradish cream, avruga caviar, herb salad and crisp bread

 

Røkt Andebryst   195,-

Servert med kastanje-portvin krem og appelsinsalat med pistasj nøtter

- Slices of smoked duck breast served with chestnut and port wine cream and a salad with orange and pistachios

 

Kamskjell og blekksprut   235,-

Stekt kamskjell og blekksprut med knutekål, traktkantareller servert i en blåskjellbuljong

- Panfryed scallops and octopus served with turnip kale, chanterelles in a mussel bouillon

 

Hovedrett Vegetar –Vegetarian

Steinsopp Risoni  365,-

Pasta med steinsopp og parmesan, grillede grønnsaker og grønnkålchips

- Cep Risoni with Parmesan, grilled vegetables and cale chips


 

Hovedretter – Main Courses

 

Fisk – Main Dish Fish

 

Lysing  375,-

Pannestekt ryggfilet av lysing servert med blåskjell & reke-risoni, sitrusglasert fennikel og grønnkål

- Pan fried hake served with shrimp & mussel-risoni, glazed fennel and kale

 

Kveite   395,-

Bakt kveite servert med mandelpotet puré, grillede grønnsaker og skalldyr saus

- Baked halibut served with potato pure, grilled vegetables and shellfish sauce

 

 

Kjøtt – Main Dish Meat

 

Lam  375,-

Grillet filet og bog servert med glaserte skorsonerrøtter, tomat-løk kompott, rosmarinbakte poteter og bakt hvitløk sjy

- Grilled meat of lamb served with glazed salsify, tomato and onion compote and baked garlic jus

 

Reinsdyr  435,-

Stekt ytrefilet av reinsdyr servert med potet-steinsopp krem, smørdampet Savoy kål, syltet stjerneløk og solbær saus

- Filet of reindeer served with potato and cep pure, Savoy cabbage, pickled red onion and black currant glace

 

Okse   425,-

Biff av okse indrefilet servert med grillede grønnsaker, aubergine puré, fondant potet og trøffel sjy

- Tenderloin of beef served with grilled vegetables, eggplant pure, fondant potato and truffle glaze

 
 

Desserter - Desserts

 

Sjokolademousse   185,-

Sjokolademousse tilsmakt Earl Grey te med mandel florentine og sitron curd

- Homemade chocolate mousse with Earl Grey tea, almond Florentine and citrus curd

Passito Sangiovese               Castello delle Regine                                                          Glass       92,-

 

Omelette norvégienne    185,-
Vaniljeis parfait og bringebær sorbet dekket med italiensk marengs, flambert ved bordet

- Vanillaparfait and rasberry sorbet covered with marengue flamed with rum

Caligo                                                                Viticultors, Penedés                                  Glass    115,-

Høst pære  175,-

Karamellisert pæreterte servert varm med toffee saus og kanel is

- Tarte tatin of pear served warm with toffee sauce and cinnamon ice cream

Tokaji Furmint Late Harvest                                          Oremus                                          Glass  108,-

 

Eplekake  165 ,-

Frognerseterens berømte eplekake servert med friske bær, fruktcoulis og krem

- The famous apple cake from Frognerseteren

. garnished with fresh berries, fruit coulis and whipped cream 

 

Frognerseteren

Holmenkollveien 200 | NO-0791 Oslo
Tlf: 22 92 40 40
E-post: booking@frognerseteren.no

Du er hjertelig velkommen!
Facebook  Følg oss på Facebook

Åpningstider

Kafe Seterstua:
Man - lør 11:00 - 22:00
Søn 11:00 - 21:00
Restaurant Finstua:
Man - fre 12:00 - 22:00
Lør 13:00 - 22:00
Søn 13:00 - 21:00

Nyhetsbrev


Digitroll Publiseringsløsning