Virtuell omvisning
Filmer
Panorama
Hjem
Norsk English Deutsch

Meny Restaurant Finstua

Forretter – Starters

Dillgravet Laks  225,-  

Hovedrett  395,-

Husets egen gravet laks, servet på tradisjonelt vis med sennepssaus og dillstuede poteter

- “Gravet” salmon served the traditional way with mustard sauce

 and creamy dill potatoes

 

Kaviar  235,

Løyrom, lodderogn og ørretrogn anrettet på en bokhvetepannekake
tilsatt røket laks og gressløk servert med seterrømme og rødløk
- A medley of caviar such as; Kalix caviar, capelin roe and trout roe,
served on av buck wheat pancake added smoked salmon and chive
garnished with sour cream and red onion. 
 
Delikatesser fra havet 205,-
En anretning med bakt klippfisk, salat av blekksprut og fritert risotto- og skalldyrbolle servert med safranaioli og romescosaus
- Delicacies’ of the sea: oven baked clip fish, salad of octopus
and a deep fried risotto- and shellfish croquette,
served with aioli and romesco saus 
 
Røkt Andebryst 195,-

Skiver av røkt andebryst anrettet på sprø salat med bringebær vinaigrette  og ristede pinjekjerner

- Slices of smoked duck breast served on crisp salad

with raspberry vinaigrette and roasted pine kernel

Jordskokk cappuccino og Kamskjell 225,-

Kremsuppe av jordskokk dekket med trøffelskum

anrettet med grillet kamskjell på jordskokkpure

- Creamy soup of Jerusalem artichoke covered with a truffle foam

served with grilled scallop on Jerusalem artichoke puree

  
 


Hovedretter Fisk – Main Dish Fish

Torsk 375,-

Blackened filet av torsk anrettet med grønn petit pois- og kikkertpure

servert med fritert brokkolini, karrisaus og sprø korianderkjeks

- Blackened fillet of cod served with green chickpea pure added petit pois,

deep fried broccolini and curry-sauce garnished with crisp coriander cookie

 

Breiflabb 395,-

Pannestekt breiflabb viklet med spekk anrettet på mandelpotetpure

og sautert grønnkål, fulgt av persille- og hvitløksolje

- Pan fried tournedos of monkfish with Italian speck served on mashed almond potatoes and sautéed kale accompanied by a parsley- and garlic oil 
 

Hovedrett Vegetar –Vegetarian


Soppterte   365,-

Spinat- og skogsoppterte anrettet med bakt gresskar og søtpoteter
servert med persille- og hvitløksolje
- Mushroom and spinach pie served with baked pumpkin and sweet potatoes,
accompanied by parsley- and garlic oil


Hovedretter Kjøtt – Main Dish Meat

Lam  375,-

Brassert øl og rosmarin marinert lammeskank anrettet med mandelpotetpure og ovnsbakte rotgrønnsaker med småløk garnert med brokkolini

- Braised beer and rosemary marinated shank of lamb served on almond potato pure

with oven  baked root vegetables and small onions garnished by broccolini
 

Hjort  415,-

Pannestekt hjortebiff av ytrefilet rullet i pepper anrettet med bakt gresskar og søtpoteter servert med cognac peppersaus og fritert skorsonnerot

- Sirloin steak of venison rolled in pepper served with baked pumpkin and sweet potatoes

accompanied by a cognac pepper sauce and fried salsify
 

Reinsdyr  435,-

Hel- og rosastekt reinsdyrfilet anrettet med skogssoppragu i terteskål

servert med ovnsbakt fiken, pannestekte mandelpoteter og viltglace

- Whole and pink roasted filet of reindeer served with mushroom ragout

. and baked figs accompanied by pan fried almond potatoes and game meat glace

 
 

Desserter - Desserts 

Boca Negra  185,-

Hjemmelaget mørk sjokoladekake og rørte bær

i følge med skogsbærjogurtiskrem og Bourbon fudge saus

- Homemade dark chocolate cake garnished with fresh berries

and yoghurt ice cream of forest berries served with Bourbon fudge sauce

Passito Sangiovese Castello delle Regine  Glass 92,-

 
Høst pære  175,-
Bavaroise av høst pære og catalan krem tilsmakt kanel på biskuitbunn
servert med salat av ingefær kokte pærer garnert med feuilletine

- Bavaroise of pear and cream Catalan on a sponge bun

. served with salad of ginger cooked pears garnished with feuilletine

Tokaji Furmint Late Harvest Oremus Glass  108,-

 
Eplekake  165,-
Frognerseterens berømte eplekake servert med friske bær, fruktcoulis og krem
- The famous apple cake from Frognerseteren  garnished with fresh be rrie s,  

White Port Sandemann Glass 92,-

 
 

 

Frognerseteren

Holmenkollveien 200 | NO-0791 Oslo
Tlf: 22 92 40 40
E-post: booking@frognerseteren.no

Du er hjertelig velkommen!
Facebook  Følg oss på Facebook

Åpningstider

Kafe Seterstua:
Man - lør 11:00 - 22:00
Søn 11:00 - 21:00
Restaurant Finstua:
Man - fre 12:00 - 22:00
Lør 13:00 - 22:00
Søn 13:00 - 21:00

Nyhetsbrev


Digitroll Publiseringsløsning