Virtuell omvisning
Filmer
Panorama
Hjem
Norsk English Deutsch

Meny Restaurant Finstua

 Forretter – Starters

 

Dillgravet Laks  Forrett........ 255,-  

Hovedrett... 395,-
Husets egen gravet laks servert på tradisjonelt vis med sennepssaus  og dillstuede poteter
- “Gravet” salmon served the traditional way with mustard sauce  an d creamy dill potatoes

Kongekrabbe 265,-

Hysemousse fylt med legg av kongekrabbe rullet med skiver av røkt ørret
anrettet med salat av syltet agurk og mango servert med røkt tomatdressing
- Mousse of haddock filled with leg of king crab rolled in slices of smoked trout accompanied with a salad of mango and pickled cucumber served with smoked tomato dressing

Pastrami 205,-

Skiver av hjemmelaget pastrami servert på grillet bondebrød med coleslaw
og en salat med epler og friske spirer
- Slices of homemade pastrami served on toasted all wheat bread garnished with coleslaw and a salad of apples and fresh sprouts

 

Fiskesuppe og Torsketunge  245,-

Kremet fiskesuppe garnert med skiver av speket laks og grønnsaker 
servert med fritert torsketunge
- Creamy fish soup garnished with cured salmon and vegetables
 accompanied with deep fried tongue of cod


 


Hovedretter Fisk – Main Dish Fish

 

Lysing 375,-

 Stekt filet av lysing anrettet med petits pois pure og bakt blomkål servert med kokte mandelpoteter
og Cafe de paris smør
- Fried filet of hake served with petit pois puree and baked cauliflower accompanied with cooked almond potatoes and Café de Paris butter

 

Fjellørret  395,-

Pannestekt filet av fjellørret anrettet på kremet spinat s ervert med appelsinkokte rødbeter  og mandelpotetpure
- Pan fried fillet of mountain trout served on creamed spinach accompanied with orange cooked beetroot and almond potato pure

 

Avkokt torsk  395 ,-

Tradisjonell avkokt torsk servert med lever, rogn, rørt smør og kokte poteter -
Fresh sliced cod served the traditional way with poached cod roe and simmered cod liver followed by a butter sauce with parsley and cooked potatoes

  
 

Hovedrett Vegetar –Vegetarian


Blomkål

Øl bakt biff av blomkål gratinert med urtekrustade tilsatt oliven anrettet med sauterte poteter tilsatt petits pois erter servert med spinat og Café de paris smør
- Beer baked steak of cauliflower with a crust of herbs and olives served with a sautéed potato added fresh green peas accompanied with spinach and Café de Paris butter


Hovedretter Kjøtt – Main Dish Meat

 

Hjort  415,-

Grillet biff av hjortytrefilet anrettet med hjemmelaget rødkål og kastanjer
servert med pannestekte mandelpoteter og rødvinssaus
- Grilled steak of venison sirloin served with homemade red cabbage and chestnuts accompanied with fried potatoes and red wine sauce

 

Fasan  385,-

Pannestekt bryst av fasan på kremet ragu av champignon og kyllinglever i en butterdeigsform anrettet med en
blanding av sukkererter og petit pois servert med madeira reduksjon
- Pan fried breast of pheasant served on a creamy ragout of mushrooms and chicken liver in puffed pastry accompanied with a mix of snow peas and petit pois and madeira reducti on

 

Reinsdyr  445,-

Hel- og rosastekt reinsdyrfilet anrettet på soppragu med et grillet spyd av rosenkål og spekk servert med Anna-poteter og viltfløtesaus

- Whole and pink roasted filet of reindeer served with ragout of mushroom and a grilled skewer of Brussel sprouts and speck accompanied with Anna potatoes and creamy game meat sauce


 
 

Desserter - Desserts 

 

Ost 185,-

Osteanretning med brie, Roquefort, Gruyère og chèvre

servert med kokt pære, kumquat marmelade og frukt bisquit

- Cheese plate with brie, Roquefort, Gruyère and

chèvre  accompanied by cooked pear, kumquat marmelade and fruit cookie
 

Crème Brûlée   175,-

Klassisk vanilje crème brûlée anrettet med appelsinskum og blåbærcurd servert med appelsinfilet og blåbær garnert med blåbærgelé

- Classical vanilla crème brûlée served with orange foam and blueberry curd garnished with fresh blueberries and segments of orange

 
Multer  205,-
Tårn av multemousse anrettet med multesorbet og friske multer
- Delicacies of cloudberries such as: mousse-, sorbet- and fresh cloudberries served with cloudberry coulis
 
Sjokolade Mille-feuille 195,-
Mille-feuille av sjokoladebiskuit og ganache av melkesjokolade
anrettet med hasselnøtt spong og skogsbæryoghurt-iskrem garnert med friske bringebær
- Mille-feuille of chocolate biscuit and a ganache of milk chocolate served with hazelnut sponge and yoghurt ice cream of wild berries garnished with fresh raspberries
 
Eplekake 165 ,-
Frognerseterens berømte eplekake servert med friske bær, fruktcoulis og krem
- The famous apple cake from Frognerseteren
garnished with fresh berries, fruit coulis and whipped cream
 


 
 

 

Frognerseteren

Holmenkollveien 200 | NO-0791 Oslo
Tlf: 22 92 40 40
E-post: booking@frognerseteren.no

Du er hjertelig velkommen!
Facebook  Følg oss på Facebook

Åpningstider

Kafe Seterstua:
Man - lør 11:00 - 22:00
Søn 11:00 - 21:00
Restaurant Finstua:
Man - fre 12:00 - 22:00
Lør 13:00 - 22:00
Søn 13:00 - 21:00

Nyhetsbrev


Digitroll Publiseringsløsning