Forretter – Starters
Laksetartar
………………………………….. 215,-
Servert med pepperrotkrem, fritert sjalottløk, syltede grønnsaker og vaktelegg
- Tartar of salmon with horseradish cream, pickled vegetables and quail egg
Asparges
................................................... 265,-
Nykokte hvite asparges servert med Tronfjellskinke og Hollandaise saus
- White asparagus served with cured ham and Hollandaise sauce
Persillerotsuppe
.................................. 215,-
Servert med gratinert margbein av reinsdyr og smørstekt toast
-
Creamy parsley root soup served with gratinated reindeer marrow and butter toast
Hval
.......................................................... 215,-
Carpaccio av lettrøkt hval servert med fritert kapers og appelsin-grønn pepper vinaigrette
- Carpaccio of lightly smoked minky whale, capers, orange and green pepper vinaigrette
Betesalat
.................................................. 195,-
Salat med bakte beter, marinerte tomater, fersk geitost og ruccula krem
- Salad with baked beets, marinated tomatoes, goat cheese and rocket salad cream
Hovedretter – Main Courses
Vegetar –Vegetarian
Blomkål
............................................................ 375,-
Bakt blomkål fylt med soppkrem, glaserte primører, jordskokkchips og ramsløkvinaigrette
- Baked cauliflower filled with mushroom pure, glazed vegetables, Jerusalem Artichokes chips and ramson vinaigrette
Fisk – Main Dish Fish
Kveite............................................ 435,-
Pochert kveite servert med en ragu av asparges og artiskokk, dillkokte poteter
og Noilly Prat saus
- Poached Halibut served with a ragout of asparagus and artichokes,
dill potatoes and Noilly Prat sauce
Fjellørret
................................................. 395,-
Smørstekt Sirdalsørret servert med agurksalat, perlepotet og smørsaus med ørretrogn
- Pan fried fillet mountain trout served with pickled cucumber, potatoes and
.
beurre blanc with caviar
Boknafisk
i
................................................. 415,-
Stekt boknafisk servert med kremet kål, stekt bacon, gulrøtter og kokte poteter
- Semi dried cod pan fried served with creamed cabbage, bacon, carrots and boiled potatoes

Kjøtt – Main Dish Meat
Kalv
......................................................... 425,-
Grillet kalv indrefilet servert med smørdampet nykål, glasert rød stjerneløk, potetterte og kremet morkelsaus
- Grilled tenderloin of veal served with steamed spring cabbage, glazed red onion, Pommes Anna and a morel cream sauce
Andebryst
................................................ 395,-
Rosastekt andebryst servert med blomkålkrem, primører, Pont Neuf poteter og sherry sjy
-
Roasted duck breast served with cauliflower puree, fresh vegetables, Pont Neuf potatoes and sherry jus
Reinsdyr
................................................. 445,-
Rosastekt reinsdyrfilet
servert med potet & sopp pure, grønn asparges, og viltglace
- Roasted filet of reindeer served with potato
& mushroom pure
, green asparagus and game jus
Lam
Inneholder
........................................................ 395,-
Stekt lammekarré servert med artiskokkpure, rotgrønnsaker, løkkompott, potetterte og estragon sjy
- Rack of lamb served with artichoke puré, root vegetables, shallot compote, Pommes Anna
Desserter - Desserts
Ost
.................................................
225,-
Osteanretning med et utvalg av Norske håndverksoster servert med kokt pære, kumquat marmelade og frukt kjeks
Cheese plate with Norwegian cheeses served with cooked pear, kumquat marmelade and fruit cookie
Fersken og lavendel
.....................................
195,-
Fersken og lavendel is parfait med marinerte fiken og karamellisert hvit sjokolade
- Peach and lavender parfait served with glazed figs and caramelized white chocolate
Rabarbra og jordbær
.................................... 205,-
Servert i en jordbærconsommé med vaniljeis, krystallisert rabarbra og marengs
- Rhubarb and strawberry served in a strawberry consommé with vanilla ice cream, crystalized rhubarb, and meringue
Sjokolade
............................................ 215,-
Sjokolademousse «semisphere» servert med mangosorbet og fransk makron
- Chocolate mousse served with mango sorbet and French macron
Eplekake
................................................. 165
,-
Frognerseterens berømte eplekake servert med friske bær, fruktcoulis og krem
- The famous apple cake from Frognerseteren
. garnished with fresh berries, fruit coulis
and whipped cream