Virtuell omvisning
Filmer
Panorama
Hjem
Norsk English Deutsch

Meny Restaurant Finstua

Forretter – Starters  


Dillgravet Laks.................................................           Forrett  215,-

                                                                                                                         Hovedrett  365,-         

Husets egen gravet laks servert på tradisjonelt vis med sennepssaus og dillstuede poteter

- “Gravet” salmon served the traditional way with mustard sauce 

and creamy dill potatoes

Hummer...........................................................................265,-

Hummerravioli og ragu av Norsk hummer anrettet med petits pois med epler servert med skalldyrskum

- Lobster ravioli and ragout Norwegian lobster garnished with petits pois and apples served with a seafood foam 

Bjørn.............................................................................. 215,-

Paté og speket bjørn fra Nord Trøndelag servert med steinsoppmajones, rognebærgele og salat

- Paté and cured bear served with cep mayonnaise, rowanberries jelly and salad 

  

Variasjon av torsk............................................................. 225,-

Smørstekte torsketunger, confitert klippfisk og brandade servert med tartarsaus, røkt tomat dip, tapenade, kapers, sitron og spiresalat

- A variation of cod such as: Fried tongues, clip fish confit and brandade served with sauce tartar, smoked tomato dip, tapenade, and lemon 

 


 
 

 

Hovedretter – Main Courses

 

Vegetar –Vegetarian

 

Stekt ris....................................................................... 375,-

Pannestekt safranrisotto servert med friske grønnsaker og urteyoghurt

- Fried rice with saffron served with fresh vegetables and yoghurt with herbs  

 

Fisk – Main Dish Fish

 

Uer.............................................................................. 375,-

 Stekt filet av uer anrettet på en safranrisotto med reker, blåskjell og blekksprut

- Panfried redfish served on a seafood risotto with saffron, shrimps, mussels, and squid  

 

Sjøørret........................................................................ 395,-

Pannestekt filet av sjøørret servert med potet-ertepure, spiresalat med reddik og soya-urtesmør

- Pan fried fillet of seatrout served with potato-pea pure, sprout salad with radish and a soy-herb butter  

 

Skrei................................................................…………. 435,-

Tradisjonell avkokt skrei servert med lever, rogn, rørt smør og kokte poteter

- Fresh sliced cod served the traditional way with poached cod roe and simmered cod liver followed by a butter sauce with parsley and cooked potatoes

 

 

Kjøtt – Main Dish Meat

 

Hjort................................................................................ 425,-

Grillet kotelett av hjort servert med mandelpotet pure, Savoy kål, glasert borretaneløk og Cognacsaus

- Grilled chop of venison served with potato pure, Savoy cabbage, glazed borretane onions and Cognac sauce

 

Kylling fra Holte Gård......................................................... 375,-

Kyllingrullade fylt med trøffelfarse og pistasjnøtter servert med maiskrem, rosenkål og hvitløksjy

- Supreme of chicken filled with truffle and pistachio nuts, corn puree, Brussel sprouts and garlic sauce  

 

Reinsdyr........................................................................... 455,-        

Rosastekt reinsdyrfilet servert med grillet kongeøsterssopp, kålpure, glaserte gulerøtter og timiansaus

- Roasted filet of reindeer served with kong oyster mushroom, puree of cabbage, glazed carrots, and thyme sauce

 

Lam............................................................................... 365,-        

Bresert lammeskank servert med bønnecassoulet, stekte poteter og ølsaus

- Braised lamb shank served with a cassoulet of beans, fried potatoes and beer gravy  

 
 
 

Desserter - Desserts

 

Ost................................................................................................... 195,-

Osteanretning med brie og Rød Ku fra Thorbjørnrud Ysteri, vellagret Selbu Blå og Chevre servert med kokt pære, kumquat marmelade og frukt bisquit

- Cheese plate with blue cheese, local cow cheese, brie, and goat cheese

served with cooked pear, kumquat marmelade and fruit cookie

 

Mascarponemousse............................................................ 195,-

Mousse av italiensk ferskost servert med espressogelé og mocca skum

- Mousse of Mascarpone served espresso jelly and mocca foam 

 

Tindved............................................................................ 205,-

Hjemmelaget tindved is og mangosorbet servert med marengs

- Sea Bucktorn icecream and mango sorbet served with merengue 

 
Sjokolade......................................................................... 215,-

Sjokoladetartelett med ganache servert med vaniljeis og crumble

- Chocolate tartelette with ganache served with vanilla ice cream and crumble

 

Eplekake........................................................................... 165,-Frognerseterens berømte eplekake servert med friske bær, fruktcoulis og krem

- The famous apple cake from Frognerseteren garnished with fresh berries, fruit coulis and whipped cream

 
 

 

Frognerseteren

Holmenkollveien 200 | NO-0791 Oslo
Tlf: 22 92 40 40
E-post: booking@frognerseteren.no

Du er hjertelig velkommen!
Facebook  Følg oss på Facebook

Åpningstider

Kafe Seterstua:
Man - lør 11:00 - 22:00
Søn 11:00 - 21:00
Restaurant Finstua:
Man - fre 12:00 - 22:00
Lør 13:00 - 22:00
Søn 13:00 - 21:00

Nyhetsbrev


Digitroll Publiseringsløsning