Virtuell omvisning
Filmer
Panorama
Hjem
Norsk English Deutsch

Meny Restaurant Finstua

Forretter – Starters

Dillgravet Laks                                                                                               Forrett........ 225,-

                                                                                                           Hovedrett... 395,-

Husets egen gravet laks servet på tradisjonelt vis med sennepssaus og dillstuede poteter

- “Gravet” salmon served the traditional way with mustard sauce

     and creamy dill potatoes

 

Ishavsrøye                                                                                                                                           195,-

Rulade av ishavsrøye garnert med sprøstekt skinn av ishavsrøye

servert med salat av sjøgress og skalldyrmajones

- Roulade of arctic char garnished with crispy skin of arctic char

. accompanied by a sea grass salad and seafood mayonnaise

 

Røkt Andebryst                                                                                                                             205,-

Skiver av røkt andebryst anrettet på sprø salat med bringebær vinaigrette  og ristete pinjekjerner

- Slices of smoked duck breast served on crisp salad with raspberry vinaigrette and roasted pine kernel

 

Blåskjellsuppe                                                                                                                                185,-

Kremet blåskjellsuppe garnert med små grønnsaker og blåskjell  servert med

butterdeigstang med  havsalt

- Creamy soup of mussels garnished with small vegetables and mussels

. served with a puffed pastry straw with sea salt

  
 


Hovedretter Fisk – Main Dish Fish

Gjørs                                                                                                                                                    365,-

Smørstekt filet av gjørs anrettet med mousseline poteter og fennikel fondant  servert

med gressløksmørsaus og fritert grønnkål

- Pan fried filet of zander served with mousseline potatoes and fennel fondant

accompanied by a chive butter sauce and deep-fried kale

 

Ørret                                                                                                                                                     395,-

Dampet filet av ørret og sort risotto med haneskjell og blåskjell  servert med grillet

gambas og hestebønner

- Steamed fillet of trout and black risotto with Iceland scallops and mussels served with grilled gambas and broad beans

 

Hovedrett Vegetar –Vegetarian

Bulgurrisotto                                                                                                                                  365,-

Bulgurrisotto tilsatt små grønnsaker anrettet med fennikel fondant, ovnsbakte cherry

tomater og fritert grønnkål

- Risotto of bulgur added small vegetables served with fennel fondant,  oven baked

cherry tomatoes and deep-fried kale

Hovedretter Kjøtt – Main Dish Meat

Lam                                                                                                                                                         395,-

Rosmarin marinert og rosa stekt lammemørbrad og ristete skiver av fenalår  anrettet med

grillet cherry tomat, sautert grønnkål og saus

- Rosemary marinated and pink roasted lamb rump steak and slices of “fenalår” served with bulgur risotto added small vegetables,  grilled cherry tomatoes and sautéed kale

 

Okse                                                                                                                                                       415,-

Mignon av okseindrefilet rullet i pepper anrettet med smørkokte rotgrønnsaker og mousseline poteter servert med cognac peppersaus

- Mignon of beef tenderloin rolled in pepper served with butter cooked root vegetables and mousseline potatoes accompanied by a cognac pepper sauce

 

Reinsdyr                                                                                                                                               435,-

Hel- og rosastekt reinsdyrfilet anrettet med sjalottløkpure, smørkokt persillerot,

glaserte mini beter og pannestekte amandine poteter servert med viltsaus

- Whole and pink roasted filet of reindeer served with shallot puree,  butter cooked

parsley root, glazed mini beetroot and  pan-fried amandine potatoes accompanied
by a game sauce
 
 

Desserter - Desserts

Pekannøtteiskrem                                                                                                                        185,-

Hjemmelaget pekannøtteiskrem anrettet med rødvinskokte plommer

og en fudge saus tilsmakt Bourbon whisky

- Homemade pecan nut ice cream served with red wine cooked plums

  and a fudge sauce flavored Bourbon whisky

Passito Sangiovese                                                              Castello delle Regine            Glass       92,-

 

Blåbærmousse og Kakaosorbet                                                                                                                                    175,-

Blåbærmousse med sitronkrem på sjokoladebiskuit anrettet med blåbærkompott

og hjemmelaget kakaosorbet

- Blueberry mousse and lemon cream on a chocolate biscuit

. served with blueberry compote and homemade cacao sorbet

Tokaji Furmint Late Harvest                                          Oremus                                          Glass  108,-

 

Eplekake                                                                                                                                                                                                                       165,-

Frognerseterens berømte eplekake servert med friske bær, fruktcoulis og krem

- The famous apple cake from Frognerseteren  garnished with fresh berries,

fruit coulis and whipped cream

- Der berühmte Apfelkuchen von der Frognerseteren  garniert mit frischen Beeren,

Frucht Coulis und Schlagsahne

 

White Port                                                                                Sandemann                                 Glass    92,-

 
 

 

Frognerseteren

Holmenkollveien 200 | NO-0791 Oslo
Tlf: 22 92 40 40
E-post: booking@frognerseteren.no

Du er hjertelig velkommen!
Facebook  Følg oss på Facebook

Åpningstider

Kafe Seterstua:
Man - lør 11:00 - 22:00
Søn 11:00 - 21:00
Restaurant Finstua:
Man - fre 12:00 - 22:00
Lør 13:00 - 22:00
Søn 13:00 - 21:00

Nyhetsbrev


Digitroll Publiseringsløsning