Virtuell omvisning
Filmer
Panorama
Hjem
Norsk English Deutsch

 

 SMØRBRØD – SANDWICHES

  

Skagenrøre på ristet landbrød garnert med ørretrogn og avocado 265,-
-Seafood mix with mayonnaise on grilled bread garnished with trout caviar and avocado

 

Røkt laks med varm eggerøre og asparges  245,-
-Smoked salmon with warm scrambled eggs and asparagus

 

Roastbiff på grovt brød garnert med rødløk, remoulade og potetsalat 195,-
-Roast beef on dark bread garnished with red onions, remulade and potato salad

 

Oksetartar servert med toast og rå eggeplomme 245,-
- Beef tartar served with egg yolk and toasted bread

 

 
 
 
SMÅ RETTER - LIGHT DISHES

 

 Sildetallerken med akevittsild, sennepsild, kokt egg, rømme og speltbrød 235,-

- Aquavit and mustard herring served with boiled egg and sour cream

 

Kremet aspargessuppe med vaktelbryst  225,-

- Creamy asparagus soup with quail breast

  Salat med røkt andebryst, bakte beter og geitost 225,-

- Mix salad with smoked duck breast, baked beets and chevre

 
 
 VARME RETTER – HOT DISHE
 
 
Pannestekt havabbor med mandelpotetpure , bakt sjalottløk og sauce vierge 305,

- Panfried seabass with potato pure, baked shalotts and sauce vierge

 

Club sandwich med reinsdyr anrettet med potetchips, soppsalat og tyttebæraioli 265, -        - Frognerseterens club sandwich with reindeer, deep fried potato chips, mushroom salad and lingonberry aioli

 

K yllingbryst fra Hovelsrud Gård med potetpure, rotgrønnsaker og rødvinsaus 275,-

- Chicken breast with potato pure with ramsons, baked root vegetables and redwine sauce

 

 DESSERT - DESERT

Norske håndtverksoster servert med kokt pære, kumquat marmelade og kjeks 195,-

 - Cheese plate with Norwegian cheeses served with cooked pear, kumquat marmelade and bisquit

 

Frognerseterens berømte eplekake servert med friske bær, fruktcoulis og krem 165,-

- The famous apple cake from Frognerseteren garnished with fresh berries, fruit coulis and whipped cream

 

Budapestkake garnert med friske bær og coulis 145,-

- Budapest roll filled with berries and whipped cream served with fresh berris and fruitcoulis

 

Sjokolade ganache servert med kokos sorbet og krydderkokte plommer 185,-

- Chocolate ganache served with coconut sorbet and glazed plums 

 

 FROGNERSETEREN-IS

PRØV EN FORFRISKENDE IS FRA VÅRT KONDITORI

 

Inspirert av gamle is-tradisjoner har vi nå laget forskjellige is-skåler. Til vår iskrem bruker vi melk, fløte, ekte vaniljestang eller sjokolade. Til sorbet bruker vi kun fruktpureer av friske bær.

 

Mascarpone is - 3 kuler servert med espresso saus, fingerkjeks og krem 175,-

- 3 scoopes of Mascarpone ice cream, biquit and whipped cream

 

3 kuler vaniljeis servert med varm sjokoladesaus, krem og hippenbiskuit   175,-

- Classical vanilla ice ceam and hot chocolate sauce

 

Sitron is – 3 kuler servert med krem og karamellisert appelsin  165,-

- 3 scoopes Lemon ice cream, caramelized orange and whipped cream

 

3 kuler sorbet: kokos, bringebær og   pasjonsfrukt garnert med frukt og bær 155,-

- Three kind of sorbet: coconut, rasberry  and passion fruit sorbet served with fruits and berries

 

Plombier is – 3 kuler servert med ananas kompott og krem   165,-

- Plombier ice cream topped with pineapple compote and whipped cream  

 

Frognerseteren

Holmenkollveien 200 | NO-0791 Oslo
Tlf: 22 92 40 40
E-post: booking@frognerseteren.no

Du er hjertelig velkommen!
Facebook  Følg oss på Facebook

Åpningstider

Kafe Seterstua:
Man - lør 11:00 - 22:00
Søn 11:00 - 21:00
Restaurant Finstua:
Man - fre 12:00 - 22:00
Lør 13:00 - 22:00
Søn 13:00 - 21:00

Nyhetsbrev


Digitroll Publiseringsløsning