SMØRBRØD – SANDWICHES
Skagenrøre på ristet landbrød garnert med ørretrogn og avocado 265,-
-Seafood mix with mayonnaise on grilled bread garnished with trout caviar and avocado
Røkt laks med varm eggerøre og asparges
245,-
-Smoked salmon with warm scrambled eggs and asparagus
Roastbiff på grovt brød garnert med rødløk, remoulade og potetsalat 195,-
-Roast beef on dark bread garnished with red onions, remulade and potato salad
Oksetartar servert med toast og rå eggeplomme 245,-
- Beef tartar served with egg yolk and toasted bread
SMÅ RETTER - LIGHT DISHES
Sildetallerken med akevittsild, sennepsild, kokt egg, rømme og speltbrød 235,-
- Aquavit and mustard herring served with boiled egg and sour cream
Kremet aspargessuppe med vaktelbryst
225,-
- Creamy asparagus soup with quail breast
Salat med røkt andebryst, bakte beter og geitost 225,-
- Mix salad with smoked duck breast, baked beets and chevre
VARME RETTER – HOT DISHE
Pannestekt havabbor med mandelpotetpure
, bakt sjalottløk og sauce vierge
305,
- Panfried seabass with potato pure, baked shalotts and sauce vierge
Club sandwich med reinsdyr anrettet
med potetchips, soppsalat og tyttebæraioli 265,
- - Frognerseterens club sandwich with reindeer, deep fried potato chips, mushroom salad and lingonberry aioli
K
yllingbryst fra Hovelsrud Gård med potetpure, rotgrønnsaker og rødvinsaus
275,-
- Chicken breast with potato pure with ramsons, baked root vegetables and redwine sauce
DESSERT - DESERT
Norske håndtverksoster servert med kokt pære, kumquat marmelade og kjeks 195,-
- Cheese plate with Norwegian cheeses served with cooked pear, kumquat marmelade and bisquit
Frognerseterens berømte eplekake servert med friske bær, fruktcoulis og krem 165,-
- The famous apple cake from Frognerseteren garnished with fresh berries, fruit coulis and whipped cream
Budapestkake garnert med friske bær og coulis 145,-
- Budapest roll filled with berries and whipped cream served with fresh berris and fruitcoulis
Sjokolade ganache servert med kokos sorbet og krydderkokte plommer 185,-
- Chocolate ganache served with coconut sorbet and glazed plums
FROGNERSETEREN-IS
PRØV EN FORFRISKENDE IS FRA VÅRT KONDITORI
Inspirert av gamle is-tradisjoner har vi nå laget forskjellige is-skåler. Til vår iskrem bruker vi melk, fløte, ekte vaniljestang eller sjokolade. Til sorbet bruker vi kun fruktpureer av friske bær.
Mascarpone is - 3 kuler servert med espresso saus, fingerkjeks og krem
175,-
- 3 scoopes of Mascarpone ice cream, biquit and whipped cream
3 kuler vaniljeis servert med varm sjokoladesaus, krem og hippenbiskuit
175,-
- Classical vanilla ice ceam and hot chocolate sauce
Sitron is – 3 kuler servert med krem og karamellisert appelsin
165,-
- 3 scoopes Lemon ice cream, caramelized orange and whipped cream
3 kuler sorbet: kokos, bringebær og
pasjonsfrukt garnert med frukt og bær 155,-
- Three kind of sorbet: coconut, rasberry and passion fruit sorbet served with fruits and berries
Plombier is
– 3 kuler servert med ananas kompott og krem
165,-
- Plombier ice cream topped with pineapple compote and whipped cream