Virtuell omvisning
Filmer
Panorama
Hjem
Norsk English Deutsch

Lunsj – Lunch

 
SMØRBRØD – SANDWICHES

Skagenrøre på ristet landbrød

garnert med ørretrogn og avocado ........................................... 255,-

-Seafood mix with mayonnaise on grilled bread

garnished with trout caviar and avocado

 

Røkt laks med varm eggerøre og spinat .................................... 235,-

-Smoked salmon with warm scrambled eggs and sautéed spinach

 

Roastbiff på grovt brød  garnert med rødløk og potetsalat ........... 195,-

-Roast beef on dark bread garnished with deep fried onions and potato salad

 

Frognerseterens club sandwich med reinsdyr anrettet

med potetchips, soppsalat og tyttebæraioli.............................. 265,-

-Frognerseterens club sandwich with reindeer, deep fried

potato chips, mushroom salad and lingonberry aioli

 

Oksetartar servert med toast og rå eggeplomme........................ 245,-

- Beef tartar served with egg yolk and toasted bread

 

Biffsmørbrød med rødløksalat og kremet sopp.......................... 255,-

- Steak sandwich with red onion salad and creamed mushroom

 

 
 
SMÅRETTER - LIGHT DISHES

Gravet laks servert på tradisjonelt vis

med varme dillstuede poteter og sennepssaus........................... 245,-

- “Gravet” salmon served the traditional way with warm and

creamy dill potatoes accompanied by a mustard sauce

 

Kremet fiskesuppe med rotgrønnsaker, butterdeigstang

 og urtelolje.......................................................................... 215,-

- Creamy fish soup served with root vegetables, puffed pastry straw and herb oil

 

Grillet laksekotelett servert med fennikelpure,

fritert skorsonnerot og gressløksmørsaus.................................. 285,-

-Grilled salmon served with fennel purée, fried salsify and buttersauce with chives

 

Finnbiff i fløtesaus med sopp anrettet med rosenkål,

kokte mandelpoteter og rørte tyttebær.................................... 305,-

- “Finnbiff”; shredded reindeer meat in a cream sauc with mushrooms, served with Brussel sprouts and boiled potatoes

 

Sopprisotto anrettet med glaserte rødbeter

og fritert rosenkål.................................................................. 275,-

- Risotto with myushrooms served with glazed beetroot and deep fried Brussel sprouts

 
DESSERT 

Osteanretning med brie og Rød Ku fra Thorbjørnrud Ysteri,

vellagret Selbu Blå og chevre servert med kokt pære,

kumquat marmelade og frukt bisquit ........................................ 185,-

- Cheese plate with blue cheese, local cow cheese, brie, and goat cheese served with cooked pear, kumquat marmelade and fruit cookie

 

Frognerseterens berømte eplekake

servert med friske bær, fruktcoulis og krem ............................... 165,-

- The famous apple cake from Frognerseteren garnished with fresh berries, fruit coulis and whipped cream

 

Budapestkake garnert med friske bær og coulis.......................... 145,-

- Budapest roll filled with berries and whipped cream served with fresh berris and fruitcoulis

 

Pepperkakemousse på mørdeigsbunn

servert med marinerte kirsebær ............................................... 175,-

- Mousse og “pepperkake on shortcrust bun and with marinated cherries 

 
 
 
 

Frognerseteren

Holmenkollveien 200 | NO-0791 Oslo
Tlf: 22 92 40 40
E-post: booking@frognerseteren.no

Du er hjertelig velkommen!
Facebook  Følg oss på Facebook

Åpningstider

Kafe Seterstua:
Man - lør 11:00 - 22:00
Søn 11:00 - 21:00
Restaurant Finstua:
Man - fre 12:00 - 22:00
Lør 13:00 - 22:00
Søn 13:00 - 21:00

Nyhetsbrev


Digitroll Publiseringsløsning