Virtuell omvisning
Filmer
Panorama
Hjem
Norsk English Deutsch

Lunsj – Lunch

 
SMØRBRØD – SANDWICHES
 
Skagenrøre på ristet landbrød
garnert med ørretrogn og avocado............................. 255,-   
-Seafood mix with mayonnaise on grilled bread garnished with  trout caviar and avocado

 

Røkt laks med varm eggerøre og grønn asparges........ 235,-
-Smoked salmon with warm scrambled eggs and green asparagus

 

Roastbiff på grovt brød garnert med rødløk  og potetsalat............................................................. 195,-
- Roast beef on dark bread garnished with red onions and potato salad

 

Frognerseterens club sandwich med reinsdyr anrettet med potetchips, soppsalat og tyttebæraioli............... 265,-

-Frognerseterens club sandwich with reindeer, deep fried

potato chips, mushroom salad and lingonberry aioli

 
Oksetartar servert med toast og rå eggeplomme......... 245,-

- Beef tartar served with egg yolk and toasted bread

 

French Toast med mozzarella og
Tronfjellskinke servert med tomatsalat...................…245,-   
Fench toast with mozzarella, cured ham and tomato salad 

 

 
 
SMÅRETTER - LIGHT DISHES

Gravet laks servert på tradisjonelt vis med varme dillstuede poteter
og sennepssaus............ 245,-
 “Gravet” salmon served the traditional way with warm and creamy dill potatoes accompanied by a mustard sauce

 

Kremet fiskesuppe med rotgrønnsaker ................... 215,-    
- Creamy fish soup served with root vegetables, puffed pastry straw and herb oil
 
Grillet laksmed agurk–fennikelsalat, Sandefjordsmør og kokte poteter…………………..……………………….…285,-

-Grilled salmon with cucumber and fennel salad, butter sauce and

boiled potatoes

 
Kalvefilet servert med artiskokkpure, primører, kremet morkel saus og Point Neuf poteter……335,-

- Filet og veal seved with artichoke puré, spring vegetables, morel sauce and Point Neuf potatoes

 
Nykokte hvite asparges servert med pochert egg
og hollandaise saus med lakserogn.. 295,- 
- White asparagus serwed with poached egg and Hollandaise sauce with salmon caviar
 
 
DESSERT 

Osteanretning med Norske håndtverkoster servert med kokt pære
, kumquat marmelade og frukt bisquit ............... 195,-
- Cheese plate with Norwegian cheeses served with cooked pear, kumquat marmelade and fruit bisquit

 

Frognerseterens berømte eplekake 
servert med friske bær, fruktcoulis og krem ................ 165,-
- The famous apple cake from Frognerseteren
garnished with fresh berries, fruit coulis and whipped cream

 

Budapestkake garnert med friske bær og coulis........... 145,-
- Budapest roll filled with berries and whipped cream
served with fresh berris and fruitcoulis

 

Kokosmousse servert med ananaskompott og mago sorbet ................................. 175,-
- Coconut mousser served with pineapple and mango sorbert. 

 
 
 
 

Frognerseteren

Holmenkollveien 200 | NO-0791 Oslo
Tlf: 22 92 40 40
E-post: booking@frognerseteren.no

Du er hjertelig velkommen!
Facebook  Følg oss på Facebook

Åpningstider

Kafe Seterstua:
Man - lør 11:00 - 22:00
Søn 11:00 - 21:00
Restaurant Finstua:
Man - fre 12:00 - 22:00
Lør 13:00 - 22:00
Søn 13:00 - 21:00

Nyhetsbrev


Digitroll Publiseringsløsning