Frognerseteren er som et levende museum, med lange og rike tradisjoner.
Frognerseterens festbord viser frem noe av kjøkkenets ivaretatte mattradisjoner. Det bugner av kalde og varme retter og et delikat utvalg fra vårt eget konditori.
Kalde fiskeretter
Assortert innlagt sild
Varmrøkt pepperlaks
Dillgravet laks
Sukkersaltet hellebarn
Skalldyranretning med:
Skallreker, kreps,
kongekrabbe og dampede blåskjell
Ceviche av breiflabb
Tuna rullet i sesam
Anretning av fiskemousse og terrine
Egg fylt med ishavskaviar
Kalde kjøttretterRoastbiff
Einebærgravet hjortefilet
Røkt og sukkersaltet andebryst
Viltpostei
Spekematanretning med:
reinsdyrmorr, spekepølse og fenalår
Tronfjellskinke
Speket reinsdyr
Varm matSkinnstekt filet av ishavsrøye
Helstekt hjorteplomme i fløtesaus
Grønnsaksgarnityr
Kokte poteter
OstAssortert ost
Chutney
DesserterTradisjonell bløtkake med marsipanlokk
Ostekremkake med pasjonsfrukt
Frisk fruktsalat
Crème brûlée
Multekrem med krumkake
Sjokolademousse
Tilslørte seterpiker med skogsbær
Kransekake
Småkaker
Hjemmelaget iskrem
TilbehørHjemmebakt brød.
Flatbrød, lefse og kjeks
Diverse garnityr og dressinger
Frognerseterens festbord kr. 905,- pr. person
(min. 35 personer)