Virtuell omvisning
Filmer
Panorama
Hjem
Norsk English Deutsch

Frognerseterens Festbord
Frognerseteren er som et levende museum, med lange og rike tradisjoner.
Frognerseterens festbord viser frem noe av kjøkkenets ivaretatte mattradisjoner. Det bugner av kalde og varme retter og et delikat utvalg fra vårt eget konditori.

Kalde fiskeretter
Assortert innlagt sild
Varmrøkt pepperlaks
Dillgravet laks
Sukkersaltet hellebarn
Skalldyranretning med:
Skallreker, kreps, 
kongekrabbe og dampede blåskjell
Ceviche av breiflabb
Tuna rullet i sesam
Anretning av fiskemousse og terrine
Egg fylt med ishavskaviar

Kalde kjøttretter
Roastbiff
Einebærgravet hjortefilet
Røkt og sukkersaltet andebryst
Viltpostei
Spekematanretning med:
reinsdyrmorr, spekepølse og fenalår
Tronfjellskinke
Speket reinsdyr

Varm mat
Skinnstekt filet av ishavsrøye
Helstekt hjorteplomme i fløtesaus
Grønnsaksgarnityr
Kokte poteter

Ost
Assortert ost
Chutney

Desserter
Tradisjonell bløtkake med marsipanlokk
Ostekremkake med pasjonsfrukt
Frisk fruktsalat
Crème brûlée
Multekrem med krumkake
Sjokolademousse
Tilslørte seterpiker med skogsbær
Kransekake
Småkaker
Hjemmelaget iskrem

Tilbehør
Hjemmebakt brød.
Flatbrød, lefse og kjeks
Diverse garnityr og dressinger

Frognerseterens festbord kr. 905,- pr. person
(min. 35 personer)

 
 

Frognerseteren

Holmenkollveien 200 | NO-0791 Oslo
Tlf: 22 92 40 40
E-post: booking@frognerseteren.no

Du er hjertelig velkommen!
Facebook  Følg oss på Facebook

Åpningstider

Kafe Seterstua:
Man - lør 11:00 - 22:00
Søn 11:00 - 21:00
Restaurant Finstua:
Man - fre 12:00 - 22:00
Lør 13:00 - 22:00
Søn 13:00 - 21:00

Nyhetsbrev


Digitroll Publiseringsløsning