Virtuell omvisning
Filmer
Panorama
Hjem
Norsk English Deutsch

Aktiviteter
Frognerseteren ligger perfekt til på grensen mellom by og skog. Vi bidrar gjerne med å arrangere uteaktiviteter som kan passe mellom møte og middag, eller etter en hektisk dag på jobben og før middag.
Vi kan også bidra med nistepakker og påfyll av termoser med varm sjokolade, kaffe eller toddy.
 
Tilbudene under er beregnet til bedrifter.

Hele året

 
Besøk Holmenkollen Skimuseum
Et besøk til Holmenkollen skihopp og skimuseum er en hyggelig overraskelse.
Anlegget ligger ca 20 minutters gange fra Frognerseteren. Vi kan bistå med å bestille plasser og omvisning om dere ønsker det. På Holmenkollen har de også skisimulator og mulighet til å ta heis opp i toppen av skihoppet. "Kollensvevet": Spenn deg fast til zip-line og sus ned fra toppen av tårnet til bunn av bakken!
 
Akevittsmaking
Vi tilbyr akevittsmaking med fingermat både som egen aktivitet og som en forrett og begynnelse på et måltid. Maten er spesielt valgt ut for å få frem de forskjellige smakene i akevitten.
 
Vinsmaking
Vi kan tilby vinsmaking til store og mindre grupper.
 
Folkedans forestilling og/eller kurs
I samarbeid med Norsk Folkemuseums dansegruppe tilbyr vi forestillinger med folksmusikk og -dans og kan også tilby kurs. Dette er populært når man har med mange internasjonale kontakter og gjester. Vi kan også lage mindre forestillinger med for eksempel bare en musiker.
 
Mordmysterium
I samarbeid med Mord og Mysterier tilbyr vi en aften med mat og drikke, samt et krimmysterium å løse.
Hvem er morderen? Hvem kan jeg stole på? Alle er mistenkte – èn er den skyldige. I dette mordmysteriet vil vår instruktør lede dere så dere får oppleve en kveld i sann Agatha Christie-stil. Alle deltagere får en egen rolle med sine egne ledetråder og oppgaver som skal løses under kveldens gang. Samtidig nyter dere mat og drikke i fantastiske omgivelser. Men se opp, en av dere er morderen.

 

Vinter

 
Skidag
Om vinteren starter lysløypene rett utenfor Frognerseteren. Vi kan i samarbeid med ekstern partner være med på å arrangere skidag, men tar også gjerne imot dere etter en kort eller lang skitur for et varmende måltid foran peisen. Vi kan tilby nistepakker og påfyll til termoser i forkant av turen.
 
Aking i Korketrekkeren
Om vinteren er det populært å ake ned Korketrekkeren til Midstuen og ta T-banen opp igjen til Frognerseteren. Vi kan være behjelpelig med leie av kjelker og hjelmer og tar gjerne imot dere etterpå med varm gløgg.
 
Kanefart
Vi tilbyr kanefart til store og små grupper. Ofte kjører kanene fra Frognerseteren nedover mot Holmenkollen og en rundtur rundt Voksenkollen før turen går tilbake til Frognerseteren. Underveis kan vi servere Frognerseterens hjemmelagde gløgg i sledene, mens passasjerene sitter godt innpakket i pels.

 
 

Sommer

 
Skogstur
Frognerseteren ligger på grensen til Nordmarka med flott turterreng rett bak oss. Her er det mulig å ta seg en liten luftepause og tur enten før, under eller etter deres arrangement. Vi kan tilby nistepakke og påfyll av termoser før turen.
 
Sykkeltur
På de flotte stiene i Nordmarka eller fra Midstuen og opp kan gjestene selv legge opp til flotte sykkelturer i forbindelse med møte eller middag på Frognerseteren.
 
Dette er et utvalg av de aktivitetene vi kan organisere. Ta kontakt for å få vite mer om hva vi kan få til og til hvilke priser.

Frognerseteren

Holmenkollveien 200 | NO-0791 Oslo
Tlf: 22 92 40 40
E-post: booking@frognerseteren.no

Du er hjertelig velkommen!
Facebook  Følg oss på Facebook

Åpningstider

Kafe Seterstua:
Man - lør 11:00 - 22:00
Søn 11:00 - 21:00
Restaurant Finstua:
Man - fre 12:00 - 22:00
Lør 13:00 - 22:00
Søn 13:00 - 21:00

Nyhetsbrev


Digitroll Publiseringsløsning