Virtuell omvisning
Filmer
Panorama
Hjem
Norsk English Deutsch

Bedriftsarrangement
Her på Frognerseteren kan vi tilby en annerledes opplevelse i våre unike stuer med åpen peis eller fantastisk utsikt over Oslo. Vi tar imot store og små grupper for møter, middag og aktiviteter.

I den gamle tømmerbygningen i dragestil har vi spesialisert oss på å vise frem det beste av norske råvarer og mattradisjoner. I Restaurant Finstua tilbyr vi bord med byens beste utsikt og sesongriktig meny med norsk mat. Våre erfarne servitører tilbyr den beste service, mens omgivelsene er med å skape en hyggelig stemning rundt måltidet.
 
I Kafe Seterstua serverer vi enkel husmannskost av høy kvalitet. Her finner du alltid kjøttkaker og rømmegrøt med spekemat. Perfekt for en mer uformell middag eller lunsj, og en fin måte å vise frem norske tur- og setertradisjoner.
 
På Frognerseteren har vi erfaring med å ta imot større og mindre grupper med både internasjonale og nasjonale gjester, for å feire jul, konferansemiddager og i andre anledninger. Vi kan tilby eget lokale og er gjerne med å skreddersy deres arrangement.

Ta med dine kunder og ansatte og gi dem en unik opplevelse på Frognerseteren.
 
 

Frognerseteren

Holmenkollveien 200 | NO-0791 Oslo
Tlf: 22 92 40 40
E-post: booking@frognerseteren.no

Du er hjertelig velkommen!
Facebook  Følg oss på Facebook

Åpningstider

Kafe Seterstua:
Man - lør 11:00 - 22:00
Søn 11:00 - 21:00
Restaurant Finstua:
Man - fre 12:00 - 22:00
Lør 13:00 - 22:00
Søn 13:00 - 21:00

Nyhetsbrev


Digitroll Publiseringsløsning