Virtuell omvisning
Filmer
Panorama
Hjem
Norsk English Deutsch

Vann for Livet
Frognerseteren Restaurant ble i mai 2009 med på prosjektet Vann for Livet i regi av Røde Kors. Vi bestemte oss da for å ta betalt kr 5,- pr glass vann i Kafe Seterstua. Frognerseteren Restaurant bidrar med et like stort beløp. For hvert vannglass vi selger går det kr 10,- til Vann for Livet, kunden betaler kr 5,- og vi gir kr 5,-.
 
"I Norge tar vi rent, friskt vann som en selvfølge. I Afrika er det annerledes. Kvinner og barn må ofte gå halve dagen for å hente vann. Og fordi vannet ofte er forurenset, dør mange tusen barn hver eneste dag. Men rent vann finnes – nede i bakken. Og for å få det opp, må det bores brønner", uttaler president i Norges Røde Kors, Sven Mollekleiv.
 
"Selv om vi kan få reaksjoner på at vi tar betalt for vannet synes vi det er viktig å være med på å bidra til at flere kan nyte godt av rent drikkevann," smiler Walter Kieliger, daglig leder ved Frognerseteren Restaurant. "På Frognerseteren har vi bestemt oss for å bruke like mye som kundene for å være med på å bygge brønner der det er behov for det".
 
Så langt har Frognerseteren samlet inn nok til å bygge tre brønner.
Les mer om Vann for Livet på Røde Kors sine hjemmesider.
 
 
 

Frognerseteren

Holmenkollveien 200 | NO-0791 Oslo
Tlf: 22 92 40 40
E-post: booking@frognerseteren.no

Du er hjertelig velkommen!
Facebook  Følg oss på Facebook

Åpningstider

Kafe Seterstua:
Man - lør 11:00 - 22:00
Søn 11:00 - 21:00
Restaurant Finstua:
Man - fre 12:00 - 22:00
Lør 13:00 - 22:00
Søn 13:00 - 21:00

Nyhetsbrev


Digitroll Publiseringsløsning