Virtuell omvisning
Filmer
Panorama
Hjem
Norsk English Deutsch

Selskapsmeny Vår Sommer 2021

PDF Selskapsmeny Vår/Sommer 2021 med allergener: /uploads/Meny_selskap_vår_sommer_2021.pdf
 
 

Tilbakemelding på meny og vinvalg ønskes senest 10 virkedager før ankomst.

 

 

Kalde Forretter

 

Dillgravet Laks

Tradisjonell dillgravet laks

fulgt av stuede poteter og  sennepssaus

 

 

Breiflabb

Carpaccio av breiflabb  garnert med ishavskaviar

anrettet med rosa linsesalat  og sitron olje

 

 

Skjell

Salat av blåskjell, sandskjell og hjerteskjell

 anrettet i en savarin av safranmousse  med skalldyrglace

 

 

Okse brisket

Saltet og røkt okse brisket

anrettet på rugbrød med coleslaw salat og spirer

servert med senneps-relish

 

 

Grønnsakssymfoni

Avocado-, tomat- og blomkålmousse

garnert med saltristede gresskarkjerner

on mung-bønnesalat med soltørket tomat


 


Varme Mellomretter

 

Laks

Grillet medaljong av lakseloin

anrettet med agurksalat  og Sandefjordsmør

 

 

Kamskjell

Grillet kamskjell

anrettet på hjemmelaget pasta med blæretang

servert med en pesto av sjøgress og pinjekjerner

 

 

Bouchée Provencale

Butterdeigskiste  fylt med bakt auberginepurre

dekket med tian av squash og tomat

servert med romescosaus

 

Suppe

 

Gulrotsuppe

Puresuppe av gulrot  tilsmakt ingefær og appelsin

servert med tørket brystkjøtt fra and


 

  

Hovedretter

 

Fisk

 

Ørret

Ovnsbakt filet av ørret  dekket med trøffelmousse

anrettet på fersk petit pois purre

med sauterte kantareller,  servert med rødvinssaus

 

4-RETTER 735,- / 5-RETTER 785,-

 

 

Hellebarn

Grillet skive av hellebarn

anrettet med asparges- og artiskokkragu

servert med oliven tapenade

 

4-RETTER 745,- / 5-RETTER 795,-

 

 

Uer

Dampet uerfilet servert i en bouillabaise

 garnert med ovnsbakt fersk hvitløk

og små grønnsaker,  servert med hvitløkstoast

 

4-RETTER 755,- / 5-RETTER 805,-

 

 

Kjøtt og Vilt

 

Reinsdyr

Reinsdyrfilet viklet med soppduxelles i nettfett

anrettet med glaserte rotgrønnsaker

servert med ovnsbakt fiken,  pannestekte mandelpoteter og viltglace

 

4-RETTER 795,- / 5-RETTER 845,-

 

Hjort

Pannestekt hjortekotelett

anrettet med grillet portobello sopp

og bouquet av grønne bønner med spekk

servert med Duchesse poteter  og kremet rosa peppersaus

 

4-RETTER 755,- / 5-RETTER 805,-

 

Ungfe

Grillet ytrefilet av ungfe med fettlokk

anrettet med barbeque saus,

ovnsbakte rotgrønnsaker  og klase av cherry tomat

 

4-RETTER 735,- / 5-RETTER 785,-

 

 

Kylling

Trøffelspekket og helstekt vårkylling

servert på blomkålpure og tørkede cherry tomater

fulgt av artiskokkbunn fylt med risotto  og sherrysaus

 

4-RETTER 725,- / 5-RETTER 775,-


 

Ost

Osteanretning

Osteanretning bestående av:

Roquefort, brie og gruyere  servert med kokt pære og kumquat

og biskuit med tørkede frukter

 

Ramequin

Varm ostetartelette

servert med reddiksalat og sellerikrem

 

 

Desserter

Rabarbra og Jordbær

Tartelette fylt med jordbærcremeux

og vaniljekokt rabarbra

servert med lime curd og  hjemmelaget jordbæriskrem

 

Sjokolade

Ganache av mørk sjokolade

på en gelé av extra virgin olivenolje

garnert med ristet rosmarinbrød  og maldonsalt

 

Mille-Feuille

Mille-feuille av karamellisert butterdeig,

vaniljemousse og friske bringebær

garnert med en hvit sjokoladerull

fylt med bringebærkrem  servert med sitronbasilikum-sorbet

 

Eplekake

Frognerseterens berømte eplekake med krem

servert med friske bær og fruktcoulis

Frognerseteren

Holmenkollveien 200 | NO-0791 Oslo
Tlf: 22 92 40 40
E-post: booking@frognerseteren.no

Du er hjertelig velkommen!
Facebook  Følg oss på Facebook

Åpningstider

Kafe Seterstua:
Man - lør 11:00 - 22:00
Søn 11:00 - 21:00
Restaurant Finstua:
Man - fre 12:00 - 22:00
Lør 13:00 - 22:00
Søn 13:00 - 21:00

Nyhetsbrev


Digitroll Publiseringsløsning