Tilbakemelding på meny og vinvalg ønskes senest 10 virkedager før ankomst.
Menyen settes opp etter eget ønske og det er hovedretten som avgjør prisen
Kalde Forretter
Dillgravet Laks
Tradisjonell dillgravet laks
med islandsk rugbrød, rødløk og sennepssaus
Kyllinglevermousse
smørstekt brioche – portvins gelè - cornichons
Skalldyrcocktail
sjøkreps - reker – melon - piment d´Espelette
Kalvetartar
pepperotmajones – syltet løk - gravet eggeplomme
røkt tomat dressing – ramsløk - parmesanchips
Varme Mellomretter
Hummerravioli
shiitake sopp – blåskjell buljong - vårløk
selleri mousseline – feves bønner - trøffelsjy
Asparges
pochert egg – tronfjellskinke – hollandaise saus
Suppe
Aspargessuppe
lettrøkt laks – szechuan pepper - asparges
Hovedretter
FISK
Fjellørret
rotgrønnsaker – soppragu – beurre blanc - ørretcaviar
4-RETTER 795,- / 5-RETTER 855,-
Kveite
grønn asparges – perlepoteter – ramsløk hollandaise
4-RETTER 815,- / 5-RETTER 875,-
Havabbor
artisjokk – tomat/oliven – hvit bønnekrem – sitron/kapers sjy
4-RETTER 805,- / 5-RETTER 865,-
KJØTT & VILT
reinsdyr flatbiff - løkkompott – soppragu - timiansjy
4-RETTER 865,- / 5-RETTER 925,-
rådyr ytrefilét – knutekål – mandelpotet puré – solbær saus
4-RETTER 855,- / 5-RETTER 915,-
Kalv
kalv entrecote – parmesankremet spisskål – glasert stjerneløk - morkelsaus
4-RETTER 825,- / 5-RETTER 885,-
And
boc choy – mandelpotet puré – beter – appelsinsaus
4-RETTER 825,- / 5-RETTER 885,-
OST
Osteanretning
Osteanretning bestående av norske håndverksoster
servert med kumquat marmelade og kjeks
Ramequin
Varm ostetartelette
servert med reddiksalat og sellerikrem
DESSERT
sjokoladecremeux – aprikos – karamellisert hvit sjokolade – kakao sorbet
Bringebær-sitron
bringebær/sitron mousse – mandelbunn - bringebærsorbet
isparfait – marinerte jordbær – jordbærcrisp
Eplekake
Frognerseterens berømte eplekake med krem
servert med friske bær og fruktcoulis