Virtuell omvisning
Filmer
Panorama
Hjem
Norsk English Deutsch

Selskapsmeny vår/sommer 2023

Tilbakemelding på meny og vinvalg ønskes senest 10 virkedager før ankomst.
Menyen settes opp etter eget ønske og det er hovedretten som avgjør prisen 
 
Kalde Forretter  
Dillgravet Laks

Tradisjonell dillgravet laks  med islandsk rugbrød, rødløk og sennepssaus

 

 

Kyllinglevermousse

smørstekt brioche – portvins gelè - cornichons

 

 

Skalldyrcocktail  

sjøkreps - reker – melon - piment d´Espelette

 

 

Kalvetartar

pepperotmajones – syltet løk - gravet eggeplomme

 

 
Tomatterrine

røkt tomat dressing – ramsløk - parmesanchips

 

Varme Mellomretter 

Hummerravioli

shiitake sopp – blåskjell buljong - vårløk

 

 

Røk t vaktelbryst

selleri mousseline – feves bønner - trøffelsjy

 

 

Asparges

pochert egg – tronfjellskinke – hollandaise saus

 
Suppe
 
Aspargessuppe

lettrøkt laks – szechuan pepper - asparges

 

 

Hovedretter 



FISK 

Fjellørret

rotgrønnsaker – soppragu – beurre blanc - ørretcaviar 

4-RETTER 795,- / 5-RETTER 855,-

 

 

Kveite

grønn asparges – perlepoteter – ramsløk hollandaise 

4-RETTER 815,- / 5-RETTER 875,-

 

 

Havabbor

artisjokk – tomat/oliven – hvit bønnekrem – sitron/kapers sjy

4-RETTER 805,- / 5-RETTER 865,- 

 

KJØTT & VILT 

Reinsdyr

reinsdyr flatbiff - løkkompott – soppragu - timiansjy

4-RETTER 865,- / 5-RETTER 925,-

 

Rådyr

rådyr ytrefilét – knutekål – mandelpotet puré – solbær saus

4-RETTER 855,- / 5-RETTER 915,-

 

Kalv

kalv entrecote – parmesankremet spisskål – glasert stjerneløk - morkelsaus

4-RETTER 825,- / 5-RETTER 885,-

 

 

And
boc choy – mandelpotet puré – beter – appelsinsaus

4-RETTER 825,- / 5-RETTER 885,-

OST

Osteanretning
Osteanretning bestående av norske håndverksoster 
servert med kumquat marmelade og kjeks
 
Ramequin
Varm ostetartelette 
servert med reddiksalat og sellerikrem
 

DESSERT

Sjokolade

 sjokoladecremeux – aprikos – karamellisert hvit sjokolade – kakao sorbet

 

Bringebær-sitron                     

bringebær/sitron mousse – mandelbunn - bringebærsorbet

 

Hylleblomst

isparfait – marinerte jordbær – jordbærcrisp

 


Eplekake
Frognerseterens berømte eplekake med krem
servert med friske bær og fruktcoulis 

Frognerseteren

Holmenkollveien 200 | NO-0791 Oslo
Tlf: 22 92 40 40
E-post: booking@frognerseteren.no

Du er hjertelig velkommen!
Facebook  Følg oss på Facebook

Åpningstider

Kafe Seterstua:
Man - lør 11:00 - 22:00
Søn 11:00 - 21:00
Restaurant Finstua:
Man - fre 12:00 - 22:00
Lør 13:00 - 22:00
Søn 13:00 - 21:00

Nyhetsbrev


Digitroll Publiseringsløsning