PDF Selskapsmeny Vår/Sommer 2021 med allergener:
/uploads/Meny_selskap_vår_sommer_2021.pdf
Tilbakemelding på meny og vinvalg ønskes senest 10 virkedager før ankomst.
Kalde Forretter
Dillgravet Laks
Tradisjonell dillgravet laks
fulgt av stuede poteter og sennepssaus
Breiflabb
Carpaccio av breiflabb garnert med ishavskaviar
anrettet med rosa linsesalat og sitron olje
Skjell
Salat av blåskjell, sandskjell og hjerteskjell
anrettet i en savarin av safranmousse med skalldyrglace
Okse brisket
Saltet og røkt okse brisket
anrettet på rugbrød med coleslaw salat og spirer
servert med senneps-relish
Grønnsakssymfoni
Avocado-, tomat- og blomkålmousse
garnert med saltristede gresskarkjerner
on mung-bønnesalat med soltørket tomat
Varme Mellomretter
Laks
Grillet medaljong av lakseloin
anrettet med agurksalat og Sandefjordsmør
Kamskjell
Grillet kamskjell
anrettet på hjemmelaget pasta med blæretang
servert med en pesto av sjøgress og pinjekjerner
Bouchée Provencale
Butterdeigskiste fylt med bakt auberginepurre
dekket med tian av squash og tomat
servert med romescosaus
Suppe
Gulrotsuppe
Puresuppe av gulrot tilsmakt ingefær og appelsin
servert med tørket brystkjøtt fra and
Hovedretter
Fisk
Ovnsbakt filet av ørret dekket med trøffelmousse
anrettet på fersk petit pois purre
med sauterte kantareller, servert med rødvinssaus
4-RETTER 735,- / 5-RETTER 785,-
Hellebarn
Grillet skive av hellebarn
anrettet med asparges- og artiskokkragu
servert med oliven tapenade
4-RETTER 745,- / 5-RETTER 795,-
Uer
Dampet uerfilet servert i en bouillabaise
garnert med ovnsbakt fersk hvitløk
og små grønnsaker, servert med hvitløkstoast
4-RETTER 755,- / 5-RETTER 805,-
Kjøtt og Vilt
Reinsdyr
Reinsdyrfilet viklet med soppduxelles i nettfett
anrettet med glaserte rotgrønnsaker
servert med ovnsbakt fiken, pannestekte mandelpoteter og viltglace
4-RETTER 795,- / 5-RETTER 845,-
Pannestekt hjortekotelett
anrettet med grillet portobello sopp
og bouquet av grønne bønner med spekk
servert med Duchesse poteter og kremet rosa peppersaus
4-RETTER 755,- / 5-RETTER 805,-
Ungfe
Grillet ytrefilet av ungfe med fettlokk
anrettet med barbeque saus,
ovnsbakte rotgrønnsaker og klase av cherry tomat
4-RETTER 735,- / 5-RETTER 785,-
Kylling
Trøffelspekket og helstekt vårkylling
servert på blomkålpure og tørkede cherry tomater
fulgt av artiskokkbunn fylt med risotto og sherrysaus
4-RETTER 725,- / 5-RETTER 775,-
Ost
Osteanretning bestående av:
Roquefort, brie og gruyere servert med kokt pære og kumquat
og biskuit med tørkede frukter
Ramequin
Varm ostetartelette
servert med reddiksalat og sellerikrem
Desserter
Tartelette fylt med jordbærcremeux
og vaniljekokt rabarbra
servert med lime curd og hjemmelaget jordbæriskrem
Sjokolade
Ganache av mørk sjokolade
på en gelé av extra virgin olivenolje
garnert med ristet rosmarinbrød og maldonsalt
Mille-Feuille
Mille-feuille av karamellisert butterdeig,
vaniljemousse og friske bringebær
garnert med en hvit sjokoladerull
fylt med bringebærkrem servert med sitronbasilikum-sorbet
Eplekake
Frognerseterens berømte eplekake med krem
servert med friske bær og fruktcoulis