Virtuell omvisning
Filmer
Panorama
Hjem
Norsk English Deutsch

Julemeny selskap 2019
Vi serverer julemat fra 15. november og frem til 23. desember.
Julemenyen er priset med utgangspunkt i hovedrett. De andre rettene er valgfrie. Vanligvis ønsker vi meny og vinvalg senest 10 virkedager i forkant. Til selskap ber vi om at alle bestiller samme meny. Dersom noen har allergier eller av andre årsaker ikke spiser enkelte ting vil vi gjerne vite det i forkant slik at vi kan tilpasse valgt meny til den enkelte det eventuelt måtte gjelde.
 
 

Forretter

 
Rakørret fra Valdres
Vellagret rakfisk fra Røn Gård i Valdres
servert på tradisjonelt vis med rømme, 
hakket rødløk, rødbeter og lefse
 
Elg
Røkt og rosastekt elgytrefilet 
servert kaldt med urtemarinert sopp, 
syltet gresskar og tyttebærsirup
 
Ishavsrøye
Rulade av ishavsrøyefilet viklet med Nori blad
garnert med sitrus marinert gulbete
og urtekrem
 
Julecharcuterie
En anretning av hjemmelaget julecharcuterie som:
Sylte, lammerull og juleskinke
servert med rødkålsalat
og tranebærsaus 
 
Dillgravet Laks
Tradisjonell dillgravet laks 
fulgt av stuede poteter og 
sennepssaus
 
 

Varme Mellomretter

 
Risotto
Safranrisotto med blåskjell 
og små grønnsaker 
garnert med parmesanchips
 
Hummersuppe
Kremet hummersuppe tilsmakt cognac
garnert med hummerkjøtt 
og hummercrostini
 
 

Hovedretter

 

Fisk

 
Hellebarn
Ovnsbakt filet av hellebarn
med potpurri av gulrøtter og spinat 
servert med sitronsmørsaus
 
3-RETTER 675,- / 4-RETTER 725,-
 
Lutefisk 
Lutefisk servert tradisjonelt med ertestuing,
 baconfett og varm sennepsaus
(maks. 50 personer)
Serveres 1 gang
 
3-RETTER 695,- / 4-RETTER 755,-
 
Til alle våre hovedretter serveres dagens poteter!
 
 

Kjøtt og Vilt

 
Juletallerken
Klassisk julerett med stekt ribbe, 
julepølse, medisterkake og vossakorv
servert med hjemmelaget rødkål, epler og svisker
 
3-RETTER 655,- / 4-RETTER 705,-
 
Pinnekjøtt fra Voss
Saltet og røkt pinnekjøtt 
anrettet med kålrotmos og sø
Serveres 1 gang
 
3-RETTER 715,- / 4-RETTER 775,-
 
Hjort
Pannestekt hjortekotelett
servert med rødkål,
kastanjer og rødvinssaus
 
3-RETTER 665,- / 4-RETTER 715,-
 
Kalv
Helstekt kalventrecôte
anrettet med panert skorsonerrot
servert med Madeirasaus
 
3-RETTER 665,- / 4-RETTER 715,-
 
And
Rosastekt andebryst
og brassert sikori 
servert med fylt og bakt søtpotet
i følge med en Bigarrade saus
 
3-RETTER 655,- / 4-RETTER 705,-

Til alle våre hovedretter serveres dagens poteter!
 
 

Ost

 
Ost
Osteanretning med camembert, 
blå ost og chèvre
servert med ingefærkokt pære,
reven stangselleri og valnøttbrød
 
 

Desserter

 
Trøffelkremkake
Kake med sjokoladetrøffelkrem 
tilsmakt kardemomme og appelsinfyll 
anrettet med appelsinsalat tilsatt sitronmelisse
 
Juledessertanretning
Dessertanretning bestående av:
Riskrem med rød saus,
Sjokoladekake med appelsin, 
panna cotta tilsmakt kanel 
og safraniskrem med tørkede frukter
 
Crème brûlée
Klassisk crème brûlée tilsmakt vanilje 
I følge med hjemmelaget appelsiniskrem
 
Multer
Friske multer med Lakka likør
 og multesorbet 
servert med krumkake


Frognerseteren

Holmenkollveien 200 | NO-0791 Oslo
Tlf: 22 92 40 40
E-post: booking@frognerseteren.no

Du er hjertelig velkommen!
Facebook  Følg oss på Facebook

Åpningstider

Kafe Seterstua:
Man - lør 11:00 - 22:00
Søn 11:00 - 21:00
Restaurant Finstua:
Man - fre 12:00 - 22:00
Lør 13:00 - 22:00
Søn 13:00 - 21:00

Nyhetsbrev


Digitroll Publiseringsløsning