Virtuell omvisning
Filmer
Panorama
Hjem
Norsk English Deutsch

Julemeny selskap 2020
Vi serverer julemat fra 15. november og frem til 23. desember.
Julemenyen er priset med utgangspunkt i hovedrett. De andre rettene er valgfrie. Vanligvis ønsker vi meny og vinvalg senest 10 virkedager i forkant. Til selskap ber vi om at alle bestiller samme meny. Dersom noen har allergier eller av andre årsaker ikke spiser enkelte ting vil vi gjerne vite det i forkant slik at vi kan tilpasse valgt meny til den enkelte det eventuelt måtte gjelde.
 
 

Forretter

 
Rakørret fra Valdres
Rakørret fra Valdres
Vellagret rakfisk fra Røn Gård i Valdres
servert på tradisjonelt vis med rømme, 
hakket rødløk, rødbeter og lefse
Elg
Rosastekt elgytrefilet servert kaldt 
med urtemarinert soppsalat 
garnert med tyttebæraioli 
og karamellknekk
 
Dillgravet Laks
Tradisjonell dillgravet laks 
fulgt av stuede poteter og 
sennepssaus
 
Tomattartar
Tartar av tomater tilsmakt friske urter 
garnert med confit av tomater 
og basilikumsorbet
 
 

Varme Mellomretter

 
Risotto
Safranrisotto med blåskjell 
og små grønnsaker 
garnert med parmesanchips
 
Hummersuppe
Kremet hummersuppe tilsmakt cognac
garnert med hummerkjøtt 
og hummercrostini
 
 

Hovedretter

 

Fisk

 
Hellebarn
Ovnsbakt filet av hellebarn
med gulrotpure og purreløk fondant
servert med sitronsmørsaus
3-RETTER 695,- / 4-RETTER 745,-
 
Lutefisk 
Lutefisk servert tradisjonelt med ertestuing,
 baconfett og varm sennepsaus
(maks. 50 personer)
Serveres 1 gang
3-RETTER 705,- / 4-RETTER 755,-
Til alle våre hovedretter serveres dagens poteter!
 
 

Kjøtt og Vilt

 
Juletallerken
Klassisk julerett med stekt ribbe, 
julepølse, medisterkake og vossakorv
servert med hjemmelaget rødkål, epler og svisker
3-RETTER 685,- / 4-RETTER 735,-
 
Pinnekjøtt
Saltet og røkt pinnekjøtt 
anrettet med kålrotmos og sø
Serveres 1 gang
3-RETTER 735,- / 4-RETTER 785,-
 
Hjort
Helstekt hjortyterfilet
servert med rødkål,
syltede epler og viltsaus
3-RETTER 695,- / 4-RETTER 745,-
 
Okse
Pannestekt mignon av okseindrefilet
anrettet med skorsonerrot
servert med blåostsaus
3-RETTER 705,- / 4-RETTER 755,-
Til alle våre hovedretter serveres dagens poteter!
 

Ost

Ost
Osteanretning med camembert, 
blå ost og chèvre
servert med ingefærkokt pære,
reven stangselleri og valnøttbrød
 
 

Desserter

 
Bakt Eple
Bakt eple fylt med tørkede frukter 
tilsmakt rom og honning 
anrettet med saltristede nøtter 
og hjemmelaget rom- rosiniskrem
 
Juleiskuler 
Hjemmelagete iskremkuler 
dyppet i sjokoladespeilglasur 
garnert med gull sjokolade crumble 
i følge med toffeesaus
 
Karamellmousse og Multer
Karamellmoussekake tilsmakt julekrydder
anrettet med friske multer
 og appelsinsaus 


Frognerseteren

Holmenkollveien 200 | NO-0791 Oslo
Tlf: 22 92 40 40
E-post: booking@frognerseteren.no

Du er hjertelig velkommen!
Facebook  Følg oss på Facebook

Åpningstider

Kafe Seterstua:
Man - lør 11:00 - 22:00
Søn 11:00 - 21:00
Restaurant Finstua:
Man - fre 12:00 - 22:00
Lør 13:00 - 22:00
Søn 13:00 - 21:00

Nyhetsbrev


Digitroll Publiseringsløsning