Julefestbord
Vi tar utfordringen som julen gir oss og har satt sammen to varianter av julebord; en tradisjonell buffet og en med et mer luksuriøst preg!
TRADISJONELT JULEFESTBORD
Kr. 1195,-
(min. 35 personer)
Kalde Fiskeretter
Assorterte silderetter og bøkling - Skalldyranretning bestående av: Ferskvannskreps, blåskjell, skallreker og krabbeklør - Fiskeanretning med sitronkokt laks, fiskemousse og fisketerriner - Gravet laks med egen sennepsdressing - Vellagret rakørret fra Røn Gård i Valdres - Røket laks med eggerøre - Røkt ål med pepperrotkrem - Varmrøkt pepperlaks
Kalde Kjøttretter
Roastbiff - Hjemmelaget julesylte - Hjemmelaget lammerull - Stekt andebryst - Glasert skinke - Einebær- og akevittgravet viltkjøtt - Lufttørket reinsdyrkjøtt - Spekematanretning
Varm Mat
Sprøstekt ribbe - Julepølser og medisterkaker - Helstekt reinsdyrstek med fløtesaus - Bakt kveite i sitronfløtesaus - Rødkål, stekt sopp, kokte poteter
Ost
Ostefat med vellagrede oster
Desserter
Multekrem og krumkaker - Riskrem med rød saus - Karamellpudding - Frisk fruktsalat - Fruktoppsats med nøtter - Kransekake - Julekaker - Bløtkake med marsipanlokk - Et utvalg desserter fra husets konditori
Tilbehør
Hjemmebakt brød, loff og dansk rugbrød - Flatbrød, lefse og kjeks - Diverse garnityr og dressinger
UTVIDET JULEFESTBORD
Kr. 1.475,-
(min. 35 personer)
På vårt utvidede julefestbord tilbyr vi i tillegg til de ovenfor nevnte delikatesser, følgende fristelser:
Hummeroppsats - Kamskjell - Østers - Sjøkreps - Ishavskaviar - Rosastekt rypebryst - Pinnekjøtt fra Voss - Kålrotstappe - Et utvalg av kaker og desserter fra husets konditori