Julefestbord

Vi tar utfordringen som julen gir oss og har satt sammen to varianter av julebord; en tradisjonell buffet og en med et mer luksuriøst preg!

Kalde Fiskeretter

Assorterte silderetter og bøkling

Skalldyranretning bestående av: Ferskvannskreps, blåskjell, skallreker og krabbeklør

Fiskeanretning med sitronkokt laks, fiskemousse og fisketerriner

Gravet laks med egen sennepsdressing

Vellagret rakørret fra Røn Gård i Valdres

Røket laks med eggerøre

Røkt ål med pepperrotkrem

Varmrøkt pepperlaks

Kalde Kjøttretter

Roastbiff

Hjemmelaget julesylte

Hjemmelaget lammerull

Stekt andebryst

Glasert skinke

Einebær- og akevittgravet viltkjøtt

Lufttørket reinsdyrkjøtt

Spekematanretning

Varm Mat

Sprøstekt ribbe

Julepølser og medisterkaker

Helstekt reinsdyrstek med fløtesaus

Bakt kveite i sitronfløtesaus

Rødkål, stekt sopp, kokte poteter

Ost

Ostefat med vellagrede oster

Desserter

Multekrem og krumkaker

Riskrem med rød saus

Karamellpudding

Frisk fruktsalat

Fruktoppsats med nøtter

Kransekake

Julekaker

Bløtkake med marsipanlokk

Et utvalg desserter fra husets konditori

Tilbehør

Hjemmebakt brød, loff og dansk rugbrød

 Flatbrød, lefse og kjeks

Diverse garnityr og dressinger

På vårt utvidede julefestbord tilbyr vi i tillegg til de ovenfor

nevnte delikatesser, følgende fristelser: 

Hummeroppsats

Kamskjell

Østers

Sjøkreps

Ishavskaviar

 Rosastekt rypebryst

Pinnekjøtt fra Voss

Kålrotstappe 

Et utvalg av kaker og desserter fra husets konditori