Julefestbord
Vi tar utfordringen som julen gir oss og har satt sammen to varianter av julebord; en tradisjonell buffet og en med et mer luksuriøst preg!
Kalde Fiskeretter
Assorterte silderetter og bøkling
Skalldyranretning bestående av: Ferskvannskreps, blåskjell, skallreker og krabbeklør
Fiskeanretning med sitronkokt laks, fiskemousse og fisketerriner
Gravet laks med egen sennepsdressing
Vellagret rakørret fra Røn Gård i Valdres
Røket laks med eggerøre
Røkt ål med pepperrotkrem
Varmrøkt pepperlaks
Kalde Kjøttretter
Roastbiff
Hjemmelaget julesylte
Hjemmelaget lammerull
Stekt andebryst
Glasert skinke
Einebær- og akevittgravet viltkjøtt
Lufttørket reinsdyrkjøtt
Spekematanretning
Varm Mat
Sprøstekt ribbe
Julepølser og medisterkaker
Helstekt reinsdyrstek med fløtesaus
Bakt kveite i sitronfløtesaus
Rødkål, stekt sopp, kokte poteter
Ost
Ostefat med vellagrede oster
Desserter
Multekrem og krumkaker
Riskrem med rød saus
Karamellpudding
Frisk fruktsalat
Fruktoppsats med nøtter
Kransekake
Julekaker
Bløtkake med marsipanlokk
Et utvalg desserter fra husets konditori
Tilbehør
Hjemmebakt brød, loff og dansk rugbrød
Flatbrød, lefse og kjeks
Diverse garnityr og dressinger
På vårt utvidede julefestbord tilbyr vi i tillegg til de ovenfor
nevnte delikatesser, følgende fristelser:
Hummeroppsats
Kamskjell
Østers
Sjøkreps
Ishavskaviar
Rosastekt rypebryst
Pinnekjøtt fra Voss
Kålrotstappe
Et utvalg av kaker og desserter fra husets konditori