Julemeny
Kalde Forretter
sennepsaus - rødløk - rugbrød
Gravet Laks
akevitt og dillgravet laks
sennepsaus - rødløk - rugbrød
rømme – rødløk - rødbeter - lefse
Rakørret fra Valdres
vellagret rakfisk fra Røn Gård i Valdres
rømme – rødløk - rødbeter - lefse
Grillet hjortetartar
urtemajones - syltet pære – sprø løk
Saltbakt rødbete
fiken kompott – chevre – sherry sirup - valnøtter
Varme Mellomretter
Bakt sjøørret
blomkålkrem- sauce vierge - fennikel-ørretrogn
Pochert egg
spinat - steinsopp - hollandaise
Suppe
Kremet hummersuppe
cognac - hummer - butterdeigstang
Hovedretter
Fisk
Lutefisk
lutefisk fra Værøy: ertestuing - bacon – sennepssaus - mandelpoteter 3-RETTER 925,-/ 4-RETTER 1.025, -
Kveite
bakt gulrotkrem – broccolini – småpoteter – kremet skalldyrsaus 3-RETTER 895,- / 4-RETTER 995,-
Torsk
grønne erter – syltet løk – potetkrem – blåskjellsaus 3–RETTER 895,- / 4-RETTER 995,-
Kjøtt og Vilt
Reinsdyr flatbiff
stekte poteter – pastinakkpuré – kremet viltsaus - grønnkål - solbærgelé 3-RETTER 995,- / 4-RETTER 1.095,-
Juletallerken
stekt ribbe - julepølse - medisterkake - hjemmelaget rødkål - epler - svisker 3-RETTER 895,- / 4-RETTER 995,-
Pinnekjøtt
lettrøkt pinnekjøtt - mandelpoteter - kålrotmos – vossakorv - sø 3-RETTER 975,- / 4-RETTER 1.075,-
Andebryst
potetterte – rødbet – aprikos - endive – valnøtter - tranebærsaus 3-RETTER 955,- / 4-RETTER 1.055,-
Ost
servert med marmelade og kjeks
Osteanretning
Osteanretning bestående av norske håndverksoster
servert med marmelade og kjeks
Desserter
Sjokolade & pepperkake mousse
rødvinskokte kirsebær – hjemmelaget vaniljeis
Karamellpudding
karamellsaus – hasselnøttcrumble- krem
Multeterte
multekrem & sorbet