Restaurant Finstua er en intim restaurant med utsikt fra alle bordene. Her dekkes det med hvite duker og tøyservietter og bordene lyses opp av stearinlys. Vi anbefaler våre gjester å reservere bord i restauranten.
Frognerseteren - et gammelt kultursted
På Frognerseteren har vi lange tradisjoner å ta vare på. Disse går helt tilbake til slutten av 1800-tallet. Dette var tider hvor vi fikk levert fangsten både fra jegeren og fiskeren direkte til Frognerseteren. Kjøkkenet kunne utfolde seg med ferske råvarer fra naturens eget spiskammers.
Mattradisjonene lever videre
Vår kjøkkensjef viderefører med stolthet arven, og har som ambisjon å videreføre de gamle norske mattradisjonene. Frognerseterens kokker har tatt opp igjen det gamle håndverket med salting, røking og sylting av mat. Det å tilberede maten fra grunnen av gir inspirasjon og utvikler kreativitet til kombinasjoner mellom det gamle og det moderne kjøkken. På Frognerseteren vil du kunne oppleve en matrett med et spennende nytt tilsnitt basert på tradisjonelle tilberedningsmetoder.
Du kan finne våre menyer
her