Kafe Seterstua
På Frognerseteren har vi gleden av å kunne ønske deg velkommen ”til seters” hver dag hele året, - sommer som vinter! Kafeen åpner hver dag kl 1100. I kafeen er det selvbetjening og ingen bordreservasjon.
 

Frognerseteren: Et pusterom fra kjas og mas

Frognerseteren tilbyr et pusterom fra kjas og mas - et sted å nyte utsikten og knitringen fra peisen. Om været tillater det, kan du fryde deg over panoramautsikten utover byen og fjorden fra en solfylt terrasse. Seterstua er lun og innbydende etter en forfriskende tur i marka eller en hektisk dag på jobben.
 


Seterkjøkkenets fristelser

Fra Seterkjøkkenet tilbyr vi varme og kalde fristelser fra våre selvbetjeningsdisker. Vårt utvalg omfatter tradisjonsrike retter som høye smørbrød, kjøttkaker, rømmegrøt og spekemat. Hver dag tilbyr vi Dagens suppe og Dagens rett basert på de vekslende årstiders gode råvarer. Fra Frognerseterens eget konditori byr vi på et fristende utvalg av alt fra den ”berømte” eplekaken, til hjemmelaget mousse og sjokolade.
 

Ta med hjem

I Kafe Seterstua selger vi også sesongriktige småkaker og annet godt som er mulig å ta med hjem til kaffen eller som passer til en enkel venninnegave eller oppmerksomhet. Vi tilbyr blant annet kransekakestenger, marengs, ballerinakjeks, svineører, tyskeskiver og mye annet fra vårt eget konditori.
 

ÅPNINGSTIDER

Kafe seterstua
Man-lør 11:00 - 22:00 - Søn 11:00 - 21:00
Resturant Finstua
Man-fre 12:00 - 22:00 - Lør 13:00 - 22:00 -
Søn 13:00 - 21:00

FROGNERSETEREN
Holmenkollveien 200 | NO- 0791 Oslo
Tlf: 22 92 40 40
E-post: booking@frognerseteren.no

Gå til webutgaven