Winemaker Dinner med tysk riesling
Endelig er våren her og vi har gleden av å invitere deg til
 
Winemaker Dinner med tysk riesling
 
Torsdag 9. mai 2019
Aperitif kl. 18:00
 
Inspirert av årstiden gleder vi oss til å servere deg en meny preget av vårens ferske grønnsaker, asparges og artisjokk, i følge med tysk riesling.
 
Ta kontakt for bordreservasjon.
 
Vi ser frem til å ønske deg velkommen!
 
 
Winemaker Dinner
09.05.19 kl.18.00
Navn
Antall
E-post
Telefon
Kommentarer
Fondue-tid
Nå serverer vi ostefondue og trøffelfondue i Kafe Seterstua!
 
Vi lager ostefondue av Appenzeller, Gruyère og Emmentaler. Ostefonduen blir servert med brød og lages til minimum to personer.
 
Trøffelfondue består av ost modnet med sort trøffel og kokt i champagne. Denne lages også til minimum to personer.
 
Fondue er en sosial rett som er på sitt beste når den spises sammen med venner foran peisen i Kafe Seterstua. Som tradisjonen tilsier anbefaler vi sveitsisk hvitvin, Fendant, og Kirsch til fonduen.
 
Vi anbefaler forhåndsreservasjon til fondue.
 
Dag og dato (etter 1. januar)
Ankomsttid
Antall personer (minimum 2)








ÅPNINGSTIDER

Kafe seterstua
Man-lør 11:00 - 22:00 - Søn 11:00 - 21:00
Resturant Finstua
Man-fre 12:00 - 22:00 - Lør 13:00 - 22:00 -
Søn 13:00 - 21:00

FROGNERSETEREN
Holmenkollveien 200 | NO- 0791 Oslo
Tlf: 22 92 40 40
E-post: booking@frognerseteren.no

Gå til webutgaven