Racletteaften
Velkommen til racletteaften, torsdag 28. februar 2019 kl. 18:00.
 
Raclette er en velsmakende tradisjonsrett som egner seg både til hverdag og fest, og som vi med stor suksess har innlemmet blant våre arrangementer på Frognerseteren. Raclette stammer opprinnelig fra Sveits og Frankrike, hvor gjeterne oppe i fjellene la ost tett på ilden for så å skrape av etter hvert som den smeltet.
 
Sett av torsdag 28. februar kl. 18:00 og ta kontakt med oss for å sikre deg bord.
 
Velkommen!
 
 
Racletteaften
Navn
Telefon
E-post
Antall
Kommentarer
Fondue-tid
Nå serverer vi ostefondue og trøffelfondue i Kafe Seterstua!
 
Vi lager ostefondue av Appenzeller, Gruyère og Emmentaler. Ostefonduen blir servert med brød og lages til minimum to personer.
 
Trøffelfondue består av ost modnet med sort trøffel og kokt i champagne. Denne lages også til minimum to personer.
 
Fondue er en sosial rett som er på sitt beste når den spises sammen med venner foran peisen i Kafe Seterstua. Som tradisjonen tilsier anbefaler vi sveitsisk hvitvin, Fendant, og Kirsch til fonduen.
 
Vi anbefaler forhåndsreservasjon til fondue.
 
Dag og dato (etter 1. januar)
Ankomsttid
Antall personer (minimum 2)








ÅPNINGSTIDER

Kafe seterstua
Man-lør 11:00 - 22:00 - Søn 11:00 - 21:00
Resturant Finstua
Man-fre 12:00 - 22:00 - Lør 13:00 - 22:00 -
Søn 13:00 - 21:00

FROGNERSETEREN
Holmenkollveien 200 | NO- 0791 Oslo
Tlf: 22 92 40 40
E-post: booking@frognerseteren.no

Gå til webutgaven