Racletteaften
Vi inviterer til ny racletteaften på Frognerseteren, torsdag 26. mars 2020 kl. 18:00.
 
Raclette stammer opprinnelig fra Sveits og Frankrike, hvor gjeterne oppe i fjellene la ost tett på ilden for så å skrape av etter hvert som den smeltet. Dette er blitt en velsmakende tradisjonsrett som egner seg både til hverdag og fest, og som vi med stor suksess har innlemmet blant våre arrangementer på Frognerseteren. Kom og nyt nysmeltet ost i følge med poteter og sylteagurk!
 
Torsdag 26. mars 2020
Kl. 18:00 
 
Pris kr. 335,- for raclette à discrétion.
 
Ta kontakt med oss for reservasjon.  
 
Velkommen til en hyggelig Frognerseteraften!
 
Racletteaften
Navn
Telefon
E-post
Antall
Kommentarer
Winemaker Dinner med sveitsiske viner
Du kjenner sikkert Sveits med sine flotte fjell og skimuligheter - men kjenner du VINLANDET Sveits? Vi inviterer til Winemaker Dinner med sveitsiske viner:
 
Torsdag 16. april 2020
Kl. 18:00
 
Nå kan du bli kjent med Sveits på en ny måte, og du trenger ikke være redd for å bli skuffet!
 
Fra Valais kjenner du kanskje distriktet Zermatt som skidestinasjon? Området er solrikt og kjent for fjell og elven Rhône som flyter igjennom. Dette gir tørre, friske og mineralrike viner. En av de fremste vinmakerne fra området, Mathier, vil besøke oss denne kvelden, og på menyen står et godt utvalg av både hvite og røde viner.
 
Vi byr på 5-retters meny med viner, og du vil også bli servert historier og kåserier innimellom velvalgte retter og edle dråper. Kveldens kåsør er Amédéé Mathier. 
 
Ta kontakt med oss for bordreservasjon, enten ved å ringe 22 92 40 40, fylle ut skjemaet nedenfor eller sende en mail til booking@frognerseteren.no.
 
Vi ser frem til en hyggelig aften.
 
Hjertelig velkommen!
 
 
 
 
Winemaker Dinner med sveitsiske viner
16.04.20 kl.18.00
Navn
Antall
E-post
Telefon
Kommentarer
Er du glad i smeltet ost?
Vi kan by på både ostefondue og raclette i Kafe Seterstua.
 
Ostefondue 
 
Ostefondue er tradisjon mellom nyttår og påske her på Frognerseteren. Fonduen lages av Appenzeller, Gruyère og Emmentaler, serveres med brød og lages til minimum to personer. Dette er en sosial rett som er på sitt beste når den spises sammen med venner foran peisen i Kafe Seterstua. Som tradisjonen tilsier anbefaler vi sveitsisk hvitvin, Fendant, og Kirsch til fonduen.
 
Vi anbefaler forhåndsreservasjon til fondue. Du kan fylle ut og sende inn skjemaet nedenfor, sende oss en mail til booking@frognerseteren.no eller ringe oss på 22 92 40 40.
 
Velkommen!
 
 
Raclette 
 
Raclette har også i den senere tid utviklet seg til en tradisjon her på Frognerseteren, men dette i form av arrangerte aftener. Nytt av året er at du nå kan få ha din egen raclette-aften her hos oss, dette som et alternativ til ostefondue. Forutsetningen er at dere er minimum 10 personer.
 
Raclette stammer opprinnelig fra Sveits og Frankrike, hvor gjeterne oppe i fjellene la ost tett på ilden for så å skrape av etter hvert som den smeltet. Dette er blitt en velsmakende tradisjonsrett som egner seg både til hverdag og fest, og er perfekt for sosiale sammenkomster. Ta med deg familie, venner eller kolleger og nyt nysmeltet ost i følge med poteter og sylteagurk!
 
Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg gledelig med reservasjonen.
 
Velkommen! 
 
 
 
Ostefondue 
Ostefondue
Navn
Telefon
E-post
Dato
Antall (minimum 2)
Ankomsttid
Kommentarer

ÅPNINGSTIDER

Kafe seterstua
Man-lør 11:00 - 22:00 - Søn 11:00 - 21:00
Resturant Finstua
Man-fre 12:00 - 22:00 - Lør 13:00 - 22:00 -
Søn 13:00 - 21:00

FROGNERSETEREN
Holmenkollveien 200 | NO- 0791 Oslo
Tlf: 22 92 40 40
E-post: booking@frognerseteren.no

Gå til webutgaven