Påske på Frognerseteren
På Frognerseteren har vi åpent hele påsken (se åpningstider nederst på siden).
 
I Kafe Seterstua serverer vi påskelam med fløtegratinerte poteter og nykokte grønnsaker hele påskeuken.
 
På terrassen begynner sola å varme og vi anbefaler fjordutsikten med noe godt i glasset eller varm sjokolade og eplekake med krem!
 
Frognerseterens eget konditori 
Lenge før påske begynner konditorene våre å forberede høytidens godsaker. Vi har lange tradisjoner å holde i hevd, og er stolte av å hvert år kunne hente frem igjen de hundre år gamle formene vi støper sjokolade i. Støpingen av både sjokoladeegg og harer er et gammelt håndverk som vi med stor glede holder ved like, og konditorene legger all sin ære i denne prosessen.
 
Påskegodtene lager vi av høykvalitets belgisk sjokolade helt uten tilsetningsstoffer og marsipan fra Lübeck.
 
Helt til slutt håndmales påskegodtene før de settes ut for salg, kun på Frognerseteren. Hvert påskeegg er helt unikt.
 
Vi ønsker deg velkommen til å fylle et annerledes påskeegg her på Frognerseteren - med påskegodt du ikke finner maken til noe annet sted!
 

 
 
Åpningstider påsken 2019
 
Restaurant Finstua
14. - 17. april: kl. 13:00 - 21:00
18. - 22. april: STENGT
23. april: Normal åpningstid
 
Kafe Seterstua
14. - 22. april: kl. 11:00 - 21:00.
Normal åpningstid fra 23. april kl. 11:00 - 22:00.
 
 
 
Riktig god påske og velkommen til oss!  
 

ÅPNINGSTIDER

Kafe seterstua
Man-lør 11:00 - 22:00 - Søn 11:00 - 21:00
Resturant Finstua
Man-fre 12:00 - 22:00 - Lør 13:00 - 22:00 -
Søn 13:00 - 21:00

FROGNERSETEREN
Holmenkollveien 200 | NO- 0791 Oslo
Tlf: 22 92 40 40
E-post: booking@frognerseteren.no

Gå til webutgaven