Virtuell omvisning
Filmer
Panorama
Hjem
Norsk English Deutsch

Bryllup på Frognerseteren
På Frognerseteren tar vi imot flere bryllup i alle størrelser hvert år, fra intime feiringer med paret og forlovere til storslåtte fester med storfamilien, venner og kolleger tilstede. I stuene på Frognerseteren vil dere kjenne dere godt ivaretatt.
 
På Frognerseteren ta vi imot flere bryllup i alle størrelser hvert år, fra intime feiringer med paret og forlovere til storslåtte fester med storfamilien, venner og kolleger tilstede. I stuene på Frognerseteren vil dere kjenne dere godt ivaretatt.
 
Vinterbryllup med snø, fakler i inngangspartiet og fyr i peisen.
Sommerbryllup med storslagen utsikt og aperitiff på terrassen.
 
Fotograf Ivar Vik var med på å forevige et av bryllupene som ble feiret på Frognerseteren om sommeren. Se bildene fra Anders og Linda sitt bryllup her. Bildene viser på en fin måte den storslåtte og varme stemningen rundt feiringen. Tømmerveggene våre luner og varmer ethvert selskap og skaper en egen stemning innenfor veggene.
 
På Frognerseteren har vi laget en egen bryllupspakke som inkludere det meste til den store dagen. Se mer under Bryllup i toppmenyen. Ta gjerne kontakt for å avtale en visning eller om dere har spørsmål.
 
 

Frognerseteren

Holmenkollveien 200 | NO-0791 Oslo
Tlf: 22 92 40 40
E-post: booking@frognerseteren.no

Du er hjertelig velkommen!
Facebook  Følg oss på Facebook

Åpningstider

Kafe Seterstua:
Man - lør 11:00 - 22:00
Søn 11:00 - 21:00
Restaurant Finstua:
Man - fre 12:00 - 22:00
Lør 13:00 - 22:00
Søn 13:00 - 21:00

Nyhetsbrev


Digitroll Publiseringsløsning