Virtuell omvisning
Filmer
Panorama
Hjem
Norsk English Deutsch

Høst på Frognerseteren
Høsten er i anmarsj. Lufta er skarpere, friskere, og om ikke lenge vil utsikten ned mot fjorden og byen være rammet inn av vakre høstfarger. Her på Frognerseteren har vi fyr i peisen, kakao og eplekake. Kom innom oss etter en tur i marka eller ta med deg gode venner for et hyggelig måltid. Nå plukker vi det beste fra naturens spisskammer og setter sammen retter vi gleder oss til å la deg smake.
 
Restaurant Finstua
 
Vilt på menyen
 
 
Vilt og vin er i høstens tegn. Jegeren leverer det beste fra skogen og kjøkkensjefen komponerer egen viltmeny til gjestene i Restaurant Finstua. Fra kjelleren henter vi edle dråper som har fått lov til å uvikle seg over år. Benytt anledningen til å invitere forretningsforbindelser eller familie og venner til en utpreget viltaften på Frognerseteren. 
 
 
Kafe Seterstua
 
Viltfondue fra 1. oktober
 
 

På tradisjonelt vis serverer vi viltfondue i Kafe Seterstua fra 1. oktober. Vårt kjøkken gjør klar elg, hjort og reinsdyr, og gjestene koker kjøttet selv i soppkraft i fonduegryter. Viltfondue serveres med syltet sopp, chutneys og dressinger, samt mandelpotetchips. Ved bestilling av fondue kan vi reservere bord i Kafe Seterstua.

Viltfondue er en sosial rett og passer perfekt i forbindelse med bedriftsmøter, uformelle sammenkomster etter en tur i marka eller rett etter jobb.

Fondue tilberedes for minimum 2 personer.

Vi ønsker alle en nydelig høst og velkommen til oss!

 

Frognerseteren

Holmenkollveien 200 | NO-0791 Oslo
Tlf: 22 92 40 40
E-post: booking@frognerseteren.no

Du er hjertelig velkommen!
Facebook  Følg oss på Facebook

Åpningstider

Kafe Seterstua:
Man - lør 11:00 - 22:00
Søn 11:00 - 21:00
Restaurant Finstua:
Man - fre 12:00 - 22:00
Lør 13:00 - 22:00
Søn 13:00 - 21:00

Nyhetsbrev


Digitroll Publiseringsløsning