Virtuell omvisning
Filmer
Panorama
Hjem
Norsk English Deutsch

Ostefondue
 
Ostefondue 
 
Ostefondue er tradisjon mellom nyttår og påske her på Frognerseteren. Fonduen lages av Appenzeller, Gruyère og Emmentaler, serveres med brød og lages til minimum to personer. Dette er en sosial rett som er på sitt beste når den spises sammen med venner foran peisen i Kafe Seterstua. Som tradisjonen tilsier anbefaler vi sveitsisk hvitvin, Fendant, og Kirsch til fonduen.
 
Vi anbefaler forhåndsreservasjon til fondue. Du kan fylle ut og sende inn skjemaet nedenfor, sende oss en mail til booking@frognerseteren.no eller ringe oss på 22 92 40 40.
 
Velkommen!
 
 
Raclette
 
Raclette har også i den senere tid utviklet seg til en tradisjon her på Frognerseteren, men dette i form av arrangerte aftener. Nytt av året er at du nå kan få ha din egen raclette-aften her hos oss, dette som et alternativ til ostefondue. Forutsetningen er at dere er minimum 10 personer.
 
Raclette stammer opprinnelig fra Sveits og Frankrike, hvor gjeterne oppe i fjellene la ost tett på ilden for så å skrape av etter hvert som den smeltet. Dette er blitt en velsmakende tradisjonsrett som egner seg både til hverdag og fest, og er perfekt for sosiale sammenkomster. Ta med deg familie, venner eller kolleger og nyt nysmeltet ost i følge med poteter og sylteagurk!
 
Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg gledelig med reservasjonen.
 
Velkommen! 
 
Ostefondue
Navn
Telefon
E-post
Dato
Ankomsttid
Antall personer (minimum 2)
Kommentarer

Frognerseteren

Holmenkollveien 200 | NO-0791 Oslo
Tlf: 22 92 40 40
E-post: booking@frognerseteren.no

Du er hjertelig velkommen!
Facebook  Følg oss på Facebook

Åpningstider

Kafe Seterstua:
Man - lør 11:00 - 22:00
Søn 11:00 - 21:00
Restaurant Finstua:
Man - fre 12:00 - 22:00
Lør 13:00 - 22:00
Søn 13:00 - 21:00

Nyhetsbrev


Digitroll Publiseringsløsning