Meny: Restaurant Finstua

Restaurant Finstua Lunsjmeny

  • Smørbrød - Sandwiches

    Toast Skagen med salat, sitron, dill, pepperrot og ørretrogn (SK, M, G1, E, SP, S )

    Kr. 305,-

    Røkelakssmørbrød på brioche, posjert egg, hollandaise og spinat (F, M, E, G1)

    Kr. 275,-

    Roastbiff på grovt brød garnert med rødløk, remulade og potetsalat (M, E, S, SP, G1, G2)

    Kr. 255 ,-

    Kald ribbe på grovt brød garnert med rødkål, sennep, svisker og eple M, S, SP, G1, G2)

    Kr. 255,-

  • Småretter - Light dishes

    Rakørret fra Røn Gård serert med lefse, flatbrød, rømme, gulløye poteter, rødløk, gressløk og rødbet (M, F, S, G1 )

    Kr. 365,-

    Sildetallerken med akevittsild, sennepsild og matjesild serveres med rugbrød, kokt egg, rømme og urter (F, M, G2, G1, S )

    Kr. 365,-

    Fiskesuppe med dagens fisk, reker, erter, fennikel og tangpulver (M, F, SK, S, SL)

    Kr. 305,-

  • Varme retter - Hot dishes

    Ribbetallerken servert med gulløye poteter, surkål, svisker, epler, julesaus og tyttebær (S, M, SP)

    Kr. 379,-

    Lange servert med kokte poteter, spinat, syltet løk og blåskjellsaus (F, M, B, S, SL)
    Kr. 379,-

    Reinsdyr steak sandwich serveres på smørstekt surdeigsbrød med pommes frites, syltet sopp og tyttebæraioli (M, G1, SP, S, E )

    Kr.345,-

  • Dessert - Dessert

    Norske oster serveres med marmelade, honning, kjeks og frisk frukt (M, G1, S)

    Kr. 235,-

    Multekrem i krumkakekurv, multesorbet, coulis (L, E, G1)

    Kr. 215,-

    Karamellpudding med hasselnøtt crumble og krem (E, L, N1)

    Kr. 215,-

    Sjokolade isparfait med riskrem og appelsin salat (M, E, SO)

    Kr. 205,-

    Frognerseterens berømte eplekake med friske bær og coulis (M, G1 )

    Kr. 185,-

    Petit four

    Kr. 175,-

Restaurant Finstua Middagsmeny

  • Forretter - Starters

    Akevitt gravet laks (F, S,G1, G2, SP, E)

    servert med rugbrød, Sennepssaus, rødløk, dill, tang pulver og urteolje

    Kr. 285,-

    Oksetartar (M, S,G1,SP, E)

    servert på smørstekt toast, rødbet, rå eggeplomme, kapers, rødløk, cornichon og grov sennep

    Kr. 279,-

    Kalix løyrom 30gr/60gr (F, M, G1)

    smørstekt toast, rødløk, gressløk, dill, sitron, pisket rømme

    Kr. 375,-/695,-

    Hummersuppe (SK, SL, S, M, G1)

    servert med cognac, hummer, nepe, butterdeigstang, tangpulver og dillr 

    Kr. 305,-

    Rødbet (SK, SL, S, M, G1)

    servert med chevre, valnøtter, sherrysirup, estragonpulver og rød sikoril 

    Kr. 285,-

Hovedretter - Main Courses

  • Fisk

    Kveite (F, M, S, SL)

    servert med potetkrem, østersopp, fennikel, kremet skalldyrsaus

    Kr. 495,-

    Lange (F, M, S, SL, B)

    servert med kokte poteter, sellerikrem, blåskjellsaus, spinat og syltet løk

    Kr. 415,-

    Lutefisk fra Værøy (F, M,SP,S,G1

    servert med baconfett, gulløyepoteter, grønn ertestuing og sennepssaus

    2.ganger servering

    Kr. 675,-

    Rakørret fra Røn Gård (F, G1, M, S)

    servert med lefse, flatbrød, gulløyepoteter, rømme, rødløk, gressløk og rødbet

    Kr. 575,-

  • Kjøtt

    Hjort ytrefilet (M, S, SL, SP)

    servert med stekte poteter, grillet løkkrem, solbærgelé, grønnkål og kremet viltsaus

    Kr. 545,-

    And (M, S, SL)

    servert på smørstekt toast, rødbet, rå eggeplomme, kapers, rødløk, cornichon og grov sennep

    Kr. 495,-

    Pinnekjøtt (M)

    servert med gulløyepotet, vossakorv, kålrabistappe persille og sø

    2.ganger servering

    Kr. 695,-

    Juletallerken(M, S, SL)

    servert med ribbe, medisterkake, medisterpølse, gulløyepotet, rødkål, svisker, eple, tyttebær og julesaus

    Kr. 545,-

  • Vegetar

    Grillet pastinakk (SF, N1, M, S)

    servert med kokte poteter, hummus, grønnkål og hasselnøtt/granateple vinaigrette

    Kr. 365,-

    kan også bli lagd vegansk

Dessert

  • Norske oster

    serveres med marmelade, honning, kjeks (E, M. G1)

    Kr. 265,-

    Multekrem (L, E, G1)

    i krumkakekurv med multesorbet og coulis

    Kr. 235,-

    Karamellpudding (L, E, G1)

    med hasselnøtt crumble og krem

    Kr. 225,-

    Sjokolade isparfait (M, E, SO)

    med riskrem og appelsin salat

    Kr. 235,-

    Frognerseterens berømte eplekake (M, G1)

    med friske bær og coulis

    Kr. 185,-

    Petit four (E, N1, SO, M, E, G1, N2)

    macaron – trøffel pralin – moccanøtter – marshmallow – pate de fruit

    Kr. 175,-

Allergier - Allergies

Gluten – Hvete  G1  – Rug  G2  – Havre  G3  – Sammalt hvete  G4  – Bygg  G5  – Spelt  G6
Nøtter – Hasselnøtt  N1  – Pistasj  N2  – Mandel  N3  – Valnøtt  N4  – Cashew  N5 –  Pekan N6
Melk  M  – Egg  E  – Peanøtter  P  – Sulfit  S  – Soya  SO  – Lupin  LU  – Fisk  F  – Skalldyr  SK
Bløtdyr  B  – Selleri  SL  – Sennep  SP – Sesam SF

Book bord i Restaurant Finstua

Booking