Selskapsmeny
Lunsjmenyer serveres mellom 11:00 og 15:00
Menyforslagene kan mikses og det er hovedretten som avgjør prisen.
Tilbakemelding på meny og vinvalg ønskes senest 10 virkedager før ankomst. Menyen settes opp etter eget ønske og det er hovedretten som avgjør prisen.
Selskapsmeny: Lunsj
-
Meny 1
BLOMKÅLSUPPE
Kremet blomkålsuppe med bacon
***
LAKS
Grillet laksefilet anrettet med agurksalat, sandefjordsmør og kokte poteter
***
SORBET
Hjemmelaget bringebær og mangosorbet
servert med hippenkjeks
Kr. 645,- pr. person
-
Meny 2
RØKELAKS
Røkelaks servert med rugkjeks og agurksalat
***
KYLLING
Bryst av frilandskylling med erter, spinat,
potetpure og kylling saus
***
BUDAPESTKAKE
Hasselnøttemarengs
fylt med krem og friske bær
anrettet med fruktcoulis
Kr. 635,- pr. person
-
Meny 3
TOAST SKAGEN
Skagenrøre med reker og kreps servert på grillet toast
med avocado, caviar og revet pepperrot
***
FINNBIFF
Finnbiff i rømmesaus med sopp
servert med dagens grønnsaker
og kokte mandelpoteter
***
EPLEKAKE
Frognerseterens berømte eplekake
servert med friske bær og fruktcoulis
Kr. 655,- pr. person
Selskapsmeny: Middag
-
Kalde forretter
Gravet Laks (F, M, SP, S, G1, G2
Akevitt og dill gravet laks
Sennepsaus - rødløk - rugbrødRøkt laks (F, M, E, G1)
bakt geitostkrem - norske tomater - brødchips - løpestikkeLettbakt kveite (F, M)
reddik - ørretrogn - pepperrotrømme - dillOksetartar (M, S, E, SP, G1)
syltet rødbete - cornichon - rødløk - sennep - steinsopp pulver - gjøksyreSaltbakt gulbete (S, M, E, SP)
urtemajones - gresskarkjerner - endive - sherrysirup- estragon -
Varme mellomretter
Bakt sjøørret (M, F)
fblomkålkrem - kaperssmør - fennikelsalatRøkt ål ( M, E, F, S, G1)
hvit asparges - agurk & dill - fermentert sitronmajonesSpinatrisotto (M, E, S)
røkt reinsdyrhjerte - kvit Undredalsost - gravet eggeplommeFiskesuppe ( M, F, B, SK, SL)
reker - blåskjell - fisk - erter - fennikel -
Hovedretter: Fisk
Lange (F, M, S, B, SL)
ratatouille – persillerotkrem - skalldyrsaus
3 – RETTER 795,-
4-RETTER 835,-
5-RETTER 895,-Laks (F, M, E, SP, S)
grønn asparges - sp nat - ørretrogn - perlepoteter - hollandaisesaus
3-RETTER 795,-
4-RETTER 845,-
5-RETTER 905,-Breiflabb (F, M, SK, S, SL)
squash og gulrot - tomat - gulrotkrem - bakte poteter - skalldyrsaus
3-RETTER 825,-
4-RETTER 875,-
5-RETTER 935,- -
Hovedretter: Kjøtt og vilt
Reinsdyr (M, SL, S)
Rosastekt reinsdyrflatbiff - sellerirotkrem - grillet løk - broccolini - bakte poteter - kremet viltsaus3-RETTER 855,-
4-RETTER 905,-
5-RETTER 965,-Grillet lam (M, SL, S)
bønnecassoulet - lammepølse - potetkrem - gremolata - rosmarinsaus
3-RETTER 815,-
4-RETTER 875,-
5-RETTER 935,-Okse (M, SL, S)
indrefilet surret i bacon - potetkrem - gremolata - rosmarinsaus
3-RETTER 825,-
4-RETTER 875,-
5-RETTER 935,-And (M, SL, S, N4)
Rosastekt andebryst – potetterte - valnøtter - grillet plomme - radichio rosso - andesaus
3-RETTER 825,-
4-RETTER 875,-
5-RETTER 935,- -
Ost og desserter
Ost
Osteanretning (M, S, G1, G2)
Osteanretning bestående av norske håndverksoster - marmelade - kjeksDesserter
Bringebær Choux (M, E)
krakelert vannbakkels - friske bringebær - vaniljeisSjokolade mousse (E, M, G1)
kirsebærsorbet - hippenkjeksBakt ostekake (M, E, G1)
karamellsaus – hasselnøttcrumble- kremEplekake (M, G1)
Frognerseterens berømte eplekake med krem
servert med friske bær og coulis -
ALLERGENER
Gluten – Hvete G1 – Rug G2 – Havre G3 – Sammalt hvete G4 – Bygg G5 – Spelt G6
Nøtter – Hasselnøtt N1 – Pistasj N2 – Mandel N3 – Valnøtt N4 – Cashew N5 – Pekan N6
Melk M – Egg E – Peanøtter P – Sulfit S – Soya SO – Lupin LU – Fisk F – Skalldyr SK
Bløtdyr B – Selleri SL – Sennep SP – Sesam S