Selskapsmeny
Lunsjmenyer serveres mellom 11:00 og 15:00
Tilbakemelding på meny og vinvalg ønskes senest 10 virkedager før ankomst. Menyen settes opp etter eget ønske og det er hovedretten som avgjør prisen.
Selskapsmeny: Lunsj
-
Meny 1
BLOMKÅLSUPPE
Kremet blomkålsuppe med bacon
***
LAKS
Grillet laksefilet anrettet med agurksalat, sandefjordsmør og kokte poteter
***
SORBET
Hjemmelaget bringebær og mangosorbet
servert med hippenkjeks
Kr. 645,- pr. person
-
Meny 2
RØKELAKS
Røkelaks servert med rugkjeks og agurksalat
***
KYLLING
Bryst av frilandskylling med erter, spinat,
potetpure og kylling saus
***
BUDAPESTKAKE
Hasselnøttemarengs
fylt med krem og friske bær
anrettet med fruktcoulis
Kr. 635,- pr. person
-
Meny 3
TOAST SKAGEN
Skagenrøre med reker og kreps servert på grillet toast
med avocado, caviar og revet pepperrot
***
FINNBIFF
Finnbiff i rømmesaus med sopp
servert med dagens grønnsaker
og kokte mandelpoteter
***
EPLEKAKE
Frognerseterens berømte eplekake
servert med friske bær og fruktcoulis
Kr. 655,- pr. person
Selskapsmeny: Middag
-
Kalde forretter
Gravet Laks (F, M, SP, S, G1, G2)
Akevitt og dillgravet laks -
sennepsaus - rødløk - islandsk rugbrødOksetartar (E, SP, S)
Urteemulsjon – revet pepperrot – sprø kapers - syltet løk
Lettbakt Kveite (F, E, SP, S)
reddik - pepperrotrømme - agurk - rugchipsAndeterrine (S, SP, E)
kastanje - trøffelmajones - syltet gulbete - bønnekarseSaltbakt rødbet (S, SP, M, N4)
stekt chevre - fikenkompott - sherrysirup - valnøtter - urtevinagrette -
Varme mellomretter
Porsjert egg(M, S, E, SP)
spinat - steinsop - hollandaise
Kremet skogsopp på brioche (M, S, E, G1)
revet parmesan - rørte tyttebær
Gresskar risotto (S, M)
syltet kantarell – sprø gresskarkjerner
Kremet potetsuppe (M, S)
fenalår - gressløk
Skalldyrsuppe (SK, M, S)
seterrømme - safran
-
Hovedretter: Fisk
Stekt Laks (F, M, S, SP)
rømmesaus med sennep og sitron – kokte poteter – fennikel – gulrotr
3 – RETTER 865,-
4-RETTER 965,-
5-RETTER 1065,-Ovnsbakt Lange (F, M, S, SL)
potetkrem – hvitvinssaus –grønne erter– bakt tomat - løk
3-RETTER 865,-
4-RETTER 965,-
5-RETTER 1065,-Stekt uer (F, M, S, SL)
jordskokkrem – stekt jordskokk – spinat - kyllingsmørsaus
3-RETTER 865,-
4-RETTER 965,-
5-RETTER 1065,- -
Hovedretter: Kjøtt og vilt
Lammemørbrad (M, S, SL)
søtpotet krem – bønne cassoulet - bakte poteter - rødvinssaus3-RETTER 895,-
4-RETTER 995,-
5-RETTER 1095,-Grillet reinsdyr (M, S)
stekte poteter – pastinakkpuré – kremet viltsaus – grønnkål - solbærene3-RETTER 935,-
4-RETTER 1035,-
5-RETTER 1135,-Helstekt okse ytrefilet (M, S, SL)
ovnsbakte poteter – løkkrem – grillet sopp og løk - trøffelsaus
3-RETTER 895,-
4-RETTER 995,-
5-RETTER 1095,-Vegetar
Grillet pastinakk (S, SF, M)
hummus – ratatouille – spinat og syltet løk
3-RETTER 815,-
4-RETTER 915,-
5-RETTER 1015,- -
Ost og desserter
Ost
Osteanretning (M, SF, G1, G2)
Osteanretning bestående av norske håndverksoster - marmelade - kjeksDesserter
Sjokoladenemesis cremeux (M, E, SO, G1)
solbær - hjemmelaget vaniljeisMarsipan mousse (E, M, SO, N3)
appelsin - krokan
Bakt ostekake (M, E, G1)
skogsbærkompottEplekake (M, G1, SO)
Frognerseterens berømte eplekake med krem
servert med friske bær og coulis -
ALLERGENER
Gluten – Hvete G1 – Rug G2 – Havre G3 – Sammalt hvete G4 – Bygg G5 – Spelt G6
Nøtter – Hasselnøtt N1 – Pistasj N2 – Mandel N3 – Valnøtt N4 – Cashew N5 – Pekan N6
Melk M – Egg E – Peanøtter P – Sulfit S – Soya SO – Lupin LU – Fisk F – Skalldyr SK
Bløtdyr B – Selleri SL – Sennep SP – Sesamfrø SF