Selskapsmeny

Lunsjmenyer serveres mellom 11:00 og 15:00
Tilbakemelding på meny og vinvalg ønskes senest 10 virkedager før ankomst. Menyen settes opp etter eget ønske og det er hovedretten som avgjør prisen.

Kontakt oss for booking

Selskapsmeny: Lunsj

  • Meny 1

    BLOMKÅLSUPPE

    Kremet blomkålsuppe med bacon

    ***

    LAKS

    Grillet laksefilet anrettet med agurksalat, sandefjordsmør og kokte poteter

    ***

    SORBET

    Hjemmelaget bringebær og mangosorbet

    servert med hippenkjeks

    Kr. 645,- pr. person

  • Meny 2

    RØKELAKS

    Røkelaks servert med rugkjeks og agurksalat

    ***

    KYLLING

    Bryst av frilandskylling med erter, spinat,

    potetpure og kylling saus

    ***

    BUDAPESTKAKE

    Hasselnøttemarengs

    fylt med krem og friske bær

    anrettet med fruktcoulis

    Kr. 635,- pr. person

  • Meny 3

    TOAST SKAGEN

    Skagenrøre med reker og kreps servert på grillet toast

    med avocado, caviar og revet pepperrot

    ***

    FINNBIFF

    Finnbiff i rømmesaus med sopp

    servert med dagens grønnsaker

    og kokte mandelpoteter

    ***

    EPLEKAKE

    Frognerseterens berømte eplekake

    servert med friske bær og fruktcoulis

    Kr. 655,- pr. person

Selskapsmeny: Middag

  • Kalde forretter

    Gravet Laks (F, M, SP, S, G1, G2)
    Akevitt og dillgravet laks -
    sennepsaus - rødløk - islandsk rugbrød

    Oksetartar (E, SP, S)

    Urteemulsjon – revet pepperrot – sprø kapers - syltet løk

    Lettbakt Kveite (F, E, SP, S)
    reddik - pepperrotrømme - agurk - rugchips

    Andeterrine (S, SP, E)
    kastanje - trøffelmajones - syltet gulbete - bønnekarse

    Saltbakt rødbet (S, SP, M, N4)
    stekt chevre - fikenkompott - sherrysirup - valnøtter - urtevinagrette

  • Varme mellomretter

    Porsjert egg(M, S, E, SP)

    spinat - steinsop - hollandaise

    Kremet skogsopp på brioche (M, S, E, G1)

    revet parmesan - rørte tyttebær

    Gresskar risotto (S, M)

    syltet kantarell – sprø gresskarkjerner

    Kremet potetsuppe (M, S)

     fenalår - gressløk

    Skalldyrsuppe (SK, M, S)

    seterrømme - safran

  • Hovedretter: Fisk

    Stekt Laks (F, M, S, SP)
    rømmesaus med sennep og sitron – kokte poteter – fennikel – gulrotr
    3 – RETTER 865,-
    4-RETTER 965,-
    5-RETTER 1065,-

    Ovnsbakt Lange (F, M, S, SL)
    potetkrem – hvitvinssaus –grønne erter– bakt tomat - løk
    3-RETTER 865,-
    4-RETTER 965,-
    5-RETTER 1065,-

    Stekt uer (F, M, S, SL)
    jordskokkrem – stekt jordskokk – spinat - kyllingsmørsaus
    3-RETTER 865,-
    4-RETTER 965,-
    5-RETTER 1065,-

  • Hovedretter: Kjøtt og vilt

    Lammemørbrad (M, S, SL)
    søtpotet krem  – bønne cassoulet - bakte poteter - rødvinssaus

    3-RETTER 895,-
    4-RETTER 995,-
    5-RETTER 1095,-

    Grillet reinsdyr (M, S)
    stekte poteter – pastinakkpuré – kremet viltsaus – grønnkål - solbærene

    3-RETTER 935,-
    4-RETTER 1035,-
    5-RETTER 1135,-

    Helstekt okse ytrefilet (M, S, SL)
    ovnsbakte poteter – løkkrem – grillet sopp og løk - trøffelsaus
    3-RETTER 895,-
    4-RETTER 995,-
    5-RETTER 1095,-

    Vegetar

    Grillet pastinakk (S, SF, M)

    hummus – ratatouille – spinat og syltet løk

    3-RETTER 815,-
    4-RETTER 915,-
    5-RETTER 1015,-

  • Ost og desserter

    Ost

    Osteanretning (M, SF, G1, G2)
    Osteanretning bestående av norske håndverksoster - marmelade - kjeks

    Desserter

    Sjokoladenemesis cremeux (M, E, SO, G1)
    solbær - hjemmelaget vaniljeis

    Marsipan mousse (E, M, SO, N3)

    appelsin - krokan

    Bakt ostekake (M, E, G1)
    skogsbærkompott

    Eplekake (M, G1, SO)
    Frognerseterens berømte eplekake med krem
    servert med friske bær og coulis

  • ALLERGENER

    Gluten – Hvete G1 – Rug G2 – Havre G3 – Sammalt hvete G4 – Bygg G5 – Spelt G6

    Nøtter – Hasselnøtt N1 – Pistasj N2 – Mandel N3 – Valnøtt N4 – Cashew N5 – Pekan N6

    Melk M – Egg E – Peanøtter P – Sulfit S – Soya SO – Lupin LU – Fisk F – Skalldyr SK

    Bløtdyr B – Selleri SL – Sennep SP – Sesamfrø SF

Book ditt neste selskap hos oss

Booking