
Selskapsmeny
Lunsjmenyer serveres mellom 11:00 og 15:00
Tilbakemelding på meny og vinvalg ønskes senest 10 virkedager før ankomst. Menyen settes opp etter eget ønske og det er hovedretten som avgjør prisen.
Selskapsmeny: Lunsj
-
Meny 1
BLOMKÅLSUPPE
Kremet blomkålsuppe med bacon
***
LAKS
Grillet laksefilet anrettet med agurksalat, sandefjordsmør og kokte poteter
***
SORBET
Hjemmelaget bringebær og mangosorbet
servert med hippenkjeks
Kr. 645,- pr. person
-
Meny 2
RØKELAKS
Røkelaks servert med rugkjeks og agurksalat
***
KYLLING
Bryst av frilandskylling med erter, spinat,
potetpure og kylling saus
***
BUDAPESTKAKE
Hasselnøttemarengs
fylt med krem og friske bær
anrettet med fruktcoulis
Kr. 635,- pr. person
-
Meny 3
TOAST SKAGEN
Skagenrøre med reker og kreps servert på grillet toast
med avocado, caviar og revet pepperrot
***
FINNBIFF
Finnbiff i rømmesaus med sopp
servert med dagens grønnsaker
og kokte mandelpoteter
***
EPLEKAKE
Frognerseterens berømte eplekake
servert med friske bær og fruktcoulis
Kr. 655,- pr. person

Selskapsmeny: Middag
-
Kalde forretter
Gravet Laks (F, M, SP, S, G1, G2)
Akevitt og dillgravet laks -
sennepsaus - rødløk - rugbrødOksetartar (M, E, SP, S)
Røkt urtemajones – revet pepperrot – sprø løk
Lettgrillet Kveite (F, E, SP, S)
Løpstikke - rettich - agurk - ørretrognSvineknoke Terrine (SP, S)
Eplepuré - grønt eple - sennepskrem - puffet svinesvorSaltbakt Bete (E, SP, S, N)
Sherrysirup - fermentert sitronmajones - salte mandler -
Varme mellomretter
Hvit Asparges (M, E, SP, S, G1)
Hollandaise - krutonger - kjørvel - estragonpulverGrillet Kamskjell( M, F, S)
Sprø kapers - blomkålkrem - syltet blomkål - smørsaus
Bakt Sjøørret (M, F, S)
Sellerikrem - gremolata - sauce vierge
Kremet Aspargessuppe (M, S)
Rørosrømme - røkt reinsdyrshjerteSkalldyrsuppe (SK, M, S)
Safran - reker - erter
-
Hovedretter: Fisk
Laks (F, M, S)
Stekt laks - gulrotragu - syltet løk - basilikum - bakte poteter - pestosmør
3 – RETTER 795,-
4-RETTER 855,-
5-RETTER 925,-Lange (F, M, S, SO)
Stekt lange - potetkrem - aspargesbønner - sukkererter - spinat - rømmesaus med sennep og sitron
3-RETTER 805,-
4-RETTER 865,-
5-RETTER 935,-Lysing (F, M, S)
Ovnsbakt lysing, vårløk, tomat & piment d`Espelette, kokte poteter, beurre blanc
3-RETTER 805,-
4-RETTER 865,-
5-RETTER 935,- -
Hovedretter: Kjøtt og vilt
Hjort Flatbiff (M, S)
Grillet nykål - nepe - syltet løk - potetkrem - grønnpeppersaus3-RETTER 865,-
4-RETTER 925,-
5-RETTER 995,-Reinsdyr fra Røros (M, S)
Pastinakkpurè, solbærgele - grønnkål - kremet viltsaus med morkler3-RETTER 865,-
4-RETTER 925,-
5-RETTER 995,-Helstekt okse indrefilet (M, S)
Stekt hjertesalat med Västerbottenost - stekt jordskokk - jordskokkskrem - rødvinssaus
3-RETTER 845,-
4-RETTER 905,-
5-RETTER 975,-Andebryst (M, S)
Rosenkål - gulbeter - aprikos - potetkake - rosmarinssaus
3-RETTER 845,-
4-RETTER 905,-
5-RETTER 975,- -
Ost og desserter
Ost
Osteanretning (M, SF, G1, G2)
Osteanretning bestående av norske håndverksoster - marmelade - kjeksDesserter
Sjokoladenemesis terte (M, E, SO, G1)
Hjemmelaget vaniljeisBringebær Choux (E, M)
Karamellcrumble - pisket krem
Bakt ostekake (M, E, G1)
skogsbærkompottEplekake (M, G1)
Frognerseterens berømte eplekake med krem
servert med friske bær og coulis -
ALLERGENER
Gluten – Hvete G1 – Rug G2 – Havre G3 – Sammalt hvete G4 – Bygg G5 – Spelt G6
Nøtter – Hasselnøtt N1 – Pistasj N2 – Mandel N3 – Valnøtt N4 – Cashew N5 – Pekan N6
Melk M – Egg E – Peanøtter P – Sulfit S – Soya SO – Lupin LU – Fisk F – Skalldyr SK
Bløtdyr B – Selleri SL – Sennep SP – Sesamfrø SF
