Selskapsmeny

Lunsjmenyer serveres mellom 11:00 og 15:00
Tilbakemelding på meny og vinvalg ønskes senest 10 virkedager før ankomst. Menyen settes opp etter eget ønske og det er hovedretten som avgjør prisen.

Selskapsmeny: Lunsj

  • Meny 1

    BLOMKÅLSUPPE

    Kremet blomkålsuppe med bacon

    ***

    LAKS

    Grillet laksefilet anrettet med agurksalat, sandefjordsmør og kokte poteter

    ***

    SORBET

    Hjemmelaget bringebær og mangosorbet

    servert med hippenkjeks

    Kr. 645,- pr. person

  • Meny 2

    RØKELAKS

    Røkelaks servert med rugkjeks og agurksalat

    ***

    KYLLING

    Bryst av frilandskylling med erter, spinat,

    potetpure og kylling saus

    ***

    BUDAPESTKAKE

    Hasselnøttemarengs

    fylt med krem og friske bær

    anrettet med fruktcoulis

    Kr. 635,- pr. person

  • Meny 3

    TOAST SKAGEN

    Skagenrøre med reker og kreps servert på grillet toast

    med avocado, caviar og revet pepperrot

    ***

    FINNBIFF

    Finnbiff i rømmesaus med sopp

    servert med dagens grønnsaker

    og kokte mandelpoteter

    ***

    EPLEKAKE

    Frognerseterens berømte eplekake

    servert med friske bær og fruktcoulis

    Kr. 655,- pr. person

Selskapsmeny: Middag

  • Kalde forretter

    Gravet Laks (F, M, SP, S, G1, G2)
    Akevitt og dillgravet laks -
    sennepsaus - rødløk - rugbrød

    Oksetartar (M, E, SP, S)

    Røkt urtemajones – revet pepperrot – sprø løk

    Lettgrillet Kveite (F, E, SP, S)
    Løpstikke - rettich - agurk - ørretrogn

    Svineknoke Terrine (SP, S)
    Eplepuré - grønt eple - sennepskrem - puffet svinesvor

    Saltbakt Bete (E, SP, S, N)
    Sherrysirup - fermentert sitronmajones - salte mandler

  • Varme mellomretter

    Hvit Asparges (M, E, SP, S, G1)
    Hollandaise - krutonger - kjørvel - estragonpulver

    Grillet Kamskjell( M, F, S)

    Sprø kapers - blomkålkrem - syltet blomkål - smørsaus

    Bakt Sjøørret (M, F, S)

    Sellerikrem - gremolata - sauce vierge

    Kremet Aspargessuppe (M, S)
    Rørosrømme - røkt reinsdyrshjerte

    Skalldyrsuppe (SK, M, S)

    Safran - reker - erter

  • Hovedretter: Fisk

    Laks (F, M, S)
    Stekt laks - gulrotragu - syltet løk - basilikum - bakte poteter - pestosmør
    3 – RETTER 795,-
    4-RETTER 855,-
    5-RETTER 925,-

    Lange (F, M, S, SO)
    Stekt lange - potetkrem - aspargesbønner - sukkererter - spinat - rømmesaus med sennep og sitron
    3-RETTER 805,-
    4-RETTER 865,-
    5-RETTER 935,-

    Lysing (F, M, S)
    Ovnsbakt lysing, vårløk, tomat & piment d`Espelette, kokte poteter, beurre blanc
    3-RETTER 805,-
    4-RETTER 865,-
    5-RETTER 935,-

  • Hovedretter: Kjøtt og vilt

    Hjort Flatbiff (M, S)
    Grillet nykål - nepe - syltet løk - potetkrem - grønnpeppersaus

    3-RETTER 865,-
    4-RETTER 925,-
    5-RETTER 995,-

    Reinsdyr fra Røros (M, S)
    Pastinakkpurè, solbærgele - grønnkål - kremet viltsaus med morkler

    3-RETTER 865,-
    4-RETTER 925,-
    5-RETTER 995,-

    Helstekt okse indrefilet (M, S)
    Stekt hjertesalat med Västerbottenost - stekt jordskokk - jordskokkskrem - rødvinssaus
    3-RETTER 845,-
    4-RETTER 905,-
    5-RETTER 975,-

    Andebryst (M, S)
    Rosenkål - gulbeter - aprikos - potetkake - rosmarinssaus
    3-RETTER 845,-
    4-RETTER 905,-
    5-RETTER 975,-

  • Ost og desserter

    Ost

    Osteanretning (M, SF, G1, G2)
    Osteanretning bestående av norske håndverksoster - marmelade - kjeks

    Desserter

    Sjokoladenemesis terte (M, E, SO, G1)
    Hjemmelaget vaniljeis

    Bringebær Choux (E, M)

    Karamellcrumble - pisket krem

    Bakt ostekake (M, E, G1)
    skogsbærkompott

    Eplekake (M, G1)
    Frognerseterens berømte eplekake med krem
    servert med friske bær og coulis

  • ALLERGENER

    Gluten – Hvete G1 – Rug G2 – Havre G3 – Sammalt hvete G4 – Bygg G5 – Spelt G6

    Nøtter – Hasselnøtt N1 – Pistasj N2 – Mandel N3 – Valnøtt N4 – Cashew N5 – Pekan N6

    Melk M – Egg E – Peanøtter P – Sulfit S – Soya SO – Lupin LU – Fisk F – Skalldyr SK

    Bløtdyr B – Selleri SL – Sennep SP – Sesamfrø SF

Book ditt neste selskap hos oss