Selskapsmeny

Lunsjmenyer serveres mellom 11:00 og 15:00
Menyforslagene kan mikses og det er hovedretten som avgjør prisen.  
Tilbakemelding på meny og vinvalg ønskes senest 10 virkedager før ankomst. Menyen settes opp etter eget ønske og det er hovedretten som avgjør prisen.

Selskapsmeny: Lunsj

  • Meny 1

    BLOMKÅLSUPPE

    Kremet blomkålsuppe med bacon

    ***

    LAKS

    Grillet laksefilet anrettet med agurksalat, sandefjordsmør og kokte poteter

    ***

    SORBET

    Hjemmelaget bringebær og mangosorbet

    servert med hippenkjeks

    Kr. 645,- pr. person

  • Meny 2

    RØKELAKS

    Røkelaks servert med rugkjeks og agurksalat

    ***

    KYLLING

    Bryst av frilandskylling med erter, spinat,

    potetpure og kylling saus

    ***

    BUDAPESTKAKE

    Hasselnøttemarengs

    fylt med krem og friske bær

    anrettet med fruktcoulis

    Kr. 635,- pr. person

  • Meny 3

    TOAST SKAGEN

    Skagenrøre med reker og kreps servert på grillet toast

    med avocado, caviar og revet pepperrot

    ***

    FINNBIFF

    Finnbiff i rømmesaus med sopp

    servert med dagens grønnsaker

    og kokte mandelpoteter

    ***

    EPLEKAKE

    Frognerseterens berømte eplekake

    servert med friske bær og fruktcoulis

    Kr. 655,- pr. person

Selskapsmeny: Middag

  • Kalde forretter

    Gravet Laks (F, M, SP, S, G1, G2
    Akevitt og dill gravet laks
    Sennepsaus - rødløk - rugbrød

    Røkt laks (F, M, E, G1)
    bakt geitostkrem - norske tomater - brødchips - løpestikke

    Lettbakt kveite (F, M)
    reddik - ørretrogn - pepperrotrømme - dill

    Oksetartar (M, S, E, SP, G1)
    syltet rødbete - cornichon - rødløk - sennep - steinsopp pulver - gjøksyre

    Saltbakt gulbete (S, M, E, SP)
    urtemajones - gresskarkjerner - endive - sherrysirup- estragon

  • Varme mellomretter

    Bakt sjøørret (M, F)
    fblomkålkrem - kaperssmør - fennikelsalat

    Røkt ål ( M, E, F, S, G1)
    hvit asparges - agurk & dill - fermentert sitronmajones

    Spinatrisotto (M, E, S)
    røkt reinsdyrhjerte - kvit Undredalsost - gravet eggeplomme

    Fiskesuppe ( M, F, B, SK, SL)
    reker - blåskjell - fisk - erter - fennikel

  • Hovedretter: Fisk

    Lange (F, M, S, B, SL)
    ratatouille – persillerotkrem - skalldyrsaus
    3 – RETTER 795,-
    4-RETTER 835,-
    5-RETTER 895,-

    Laks (F, M, E, SP, S)
    grønn asparges - sp nat - ørretrogn - perlepoteter - hollandaisesaus
    3-RETTER 795,-
    4-RETTER 845,-
    5-RETTER 905,-

    Breiflabb (F, M, SK, S, SL)
    squash og gulrot - tomat - gulrotkrem - bakte poteter - skalldyrsaus
    3-RETTER 825,-
    4-RETTER 875,-
    5-RETTER 935,-

  • Hovedretter: Kjøtt og vilt

    Reinsdyr (M, SL, S)
    Rosastekt reinsdyrflatbiff - sellerirotkrem - grillet løk - broccolini - bakte poteter - kremet viltsaus

    3-RETTER 855,-
    4-RETTER 905,-
    5-RETTER 965,-

    Grillet lam (M, SL, S)
    bønnecassoulet - lammepølse - potetkrem - gremolata - rosmarinsaus
    3-RETTER 815,-
    4-RETTER 875,-
    5-RETTER 935,-

    Okse (M, SL, S)
    indrefilet surret i bacon - potetkrem - gremolata - rosmarinsaus
    3-RETTER 825,-
    4-RETTER 875,-
    5-RETTER 935,-

    And (M, SL, S, N4)
    Rosastekt andebryst – potetterte - valnøtter - grillet plomme - radichio rosso - andesaus
    3-RETTER 825,-
    4-RETTER 875,-
    5-RETTER 935,-

  • Ost og desserter

    Ost

    Osteanretning (M, S, G1, G2)
    Osteanretning bestående av norske håndverksoster - marmelade - kjeks

    Desserter

    Bringebær Choux (M, E)
    krakelert vannbakkels - friske bringebær - vaniljeis

    Sjokolade mousse (E, M, G1)
    kirsebærsorbet - hippenkjeks

    Bakt ostekake (M, E, G1)
    karamellsaus – hasselnøttcrumble- krem

    Eplekake (M, G1)
    Frognerseterens berømte eplekake med krem
    servert med friske bær og coulis

  • ALLERGENER

    Gluten – Hvete G1 – Rug G2 – Havre G3 – Sammalt hvete G4 – Bygg G5 – Spelt G6

    Nøtter – Hasselnøtt N1 – Pistasj N2 – Mandel N3 – Valnøtt N4 – Cashew N5 – Pekan N6

    Melk M – Egg E – Peanøtter P – Sulfit S – Soya SO – Lupin LU – Fisk F – Skalldyr SK

    Bløtdyr B – Selleri SL – Sennep SP – Sesam S

Book ditt neste selskap hos oss