Restaurant Finstua

Restaurant Finstua er en intim restaurant med utsikt fra alle bordene. Her dekkes det med hvite duker og tøyservietter og bordene lyses opp av stearinlys i tinnlysestaker. Restaurant Finstua holder stengt i påsken fra og med skjærtorsdag til og med 2. påskedag.

Åpningstider 2024

Restaurant Finstua er åpen for lunsj klokken 12:00 Mandag -Fredag og kl.13:00 på Lørdag 

Middagsserveringen starter kl. 15.00. Kjøkkenet stenger klokken 22:00 

Søndager serveres det kun fra middagsmenyen og vi holder åpent kl. 13.00 - 21.00

Vi anbefaler våre gjester å reservere bord i restauranten.

For reservasjon: Tlf. 22 92 40 40 eller booking@frognerseteren.no

Frognerseteren
- et gammelt kultursted

På Frognerseteren har vi lange tradisjoner å ta vare på. Disse går helt tilbake til slutten av 1800-tallet. Dette var tider hvor vi fikk levert fangsten både fra jegeren og fiskeren direkte til Frognerseteren. Kjøkkenet kunne utfolde seg med ferske råvarer fra naturens eget spiskammers.

Mattradisjonene lever videre

Vår kjøkkensjef viderefører med stolthet arven, og har som ambisjon å videreføre de gamle norske mattradisjonene. Frognerseterens kokker har tatt opp igjen det gamle håndverket med salting, røking og sylting av mat. Det å tilberede maten fra grunnen av gir inspirasjon og utvikler kreativitet til kombinasjoner mellom det gamle og det moderne kjøkken. På Frognerseteren vil du kunne oppleve en matrett med et spennende nytt tilsnitt basert på tradisjonelle tilberedningsmetoder.

Book bord i Restaurant Finstua